1. elokuuta 2011

Diorama vai diodraamaa?

Viimeistelimme esikoisen kanssa hänen dioramansa. Aiheena luonnollisesti Star Wars. Paikkana nuoren Luken koti aavikkoplaneetalla (otimme taiteellisen vapauden ja lisäsimme sinne lähteen ja puun).

Luken kotiplaneetta ja koti.
Vuorokausi on alkanut rauhallisesti. R2D2 huvittelee
liukumalla hiekkadyynillä.

Obi Wan Kenobi on juuri korjannut superaseen.

 Puun taakse katveeseen on laskeutunut hiljaa kloonisotilaiden
kone. Sieltä tulikin mustapukuinen henkilö, joka lähestyy Obia.

Se onkin rosvo! Rosvo heittäytyy kohti Obi Wan Kenobin superasetta.

Samalla kun Luke säntää juoksuun Obi Wan Kenobi huomaa tilanteen.
KUKA ON NOPEIN?

Askartelumateriaalina pahvilaatikko ja vessapaperiihylsyjä. Komeasti Distresseillä ja kultamusteella väritettynä. Lisäksi pala resoria ja jäätelötikku.

10 kommenttia:

 1. Järkytän nyt varmaan kaikkia lukijoitasi kun paljastan tämän asian: en ole koskaan nähnyt yhtään tähtien sota -leffaa. Enkä ole ajatellut katsoakaan. Mulle näissä telluksen asioissa riittää ihmeteltävää, ei pysty ottamaan laajempaa skaalaa vastaan:-)

  VastaaPoista
 2. Vitsit kun oli jännä tarina! Aivan mahtava toteutuskin. Teettehän tästä Youtube-version, jolla singahdatte Esikoisen kanssa tähtiin. Pliis!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kiala.

  Petra: Ei meidänkään lapset ole elokuvia nähnyt (minä olen). Lego ja isi on hoitanut Star Wars sivistyksen. Legon webbisaitilla on legoukkeleilla tehtyjä leffapätkiä. Mikäli Star Wars legot pysyvät tuotannossa vielä muutaman vuoden ja myyntimenetyksenä, niin riski siihen, että joudut aiheeseen tutustumaan on aika iso ;)

  VastaaPoista
 4. Mirka: tarinan jatkoa on jo valmiiksi kuvattuna. Esikoisen kanssa sovimme, että teetätetään kuvista printit ja tehdään niistä oma satuvihko.

  VastaaPoista
 5. Onpas hieno. Täytyykin näyttää esikoiselle tuota jos vaikka innostuisi. Meillä on viimeaikoina rakenneltu kovasti ratoja miniskeittilaudoille.

  VastaaPoista
 6. Siskon häälahjalistalla on legoja, täytyy näyttää sille Luken kotiplaneetta ja koti ideaksi :D))

  VastaaPoista
 7. Haltiakummi: Mua kyllä kiinnostaa nyt erittäin paljon, että miksi sun siskon häälahjalistalla on legoja? Tell me more!

  VastaaPoista
 8. No koska se on mun sisko :) Ja sisko on aina unelmoinut siitä omasta lego-insinööristään, niin nyt se sitten saa diplomi-insinöörinsä, ja häälahjalistalla on sitten niitä legoja.. On siellä toki humoripläjäyksenä uusi porschekin, häämatkan päiväretkiä ja valkoisia Teema-astioita.

  VastaaPoista