18. elokuuta 2011

P*skarteluhaastetta ja pukeutumista

Tämän viikon p*skiksessa nro 104 pitää käyttää aaltopahvia. Savon lomareissulta jäi mukaan pala aaltopahvia ja se onkin poltellut siitä saakka. Alkuperäinen visio ei toiminut lainkaan, niinpä siirryin uusille urille ja käytin aaltopahvia ainoastaan koristeena kortin alareunassa.

 Voimakkaat varjot kuvassa, johtuvat siitä että se on ilman
salamaa otettu. Glossy kiilteli niin pahasti.

Skräppipaperi löytyi varastostani ja se iski kuin tuhat volttia. Mielestäni kertakaikkiaan upea paperi, aiheensa puolesta käy pojalle ja värien puolesta tytöllekin.  En raaskinut paperia pahemmin peitellä. Aaltopahvin lisäksi koristeena kolme pientä haaraniittiä ja volkkari, joka on kohotarroilla kiinnitetty ja runsaalla Glossyllä sivelty.

Sitten ihan muihin juttuihin... siihen vaateongelmaan.
Pukeutumisrintamalla menee mukavasti -olen shoppaillut itseni uuvuksiin. Sopivilla "aluspaidoilla" sain täydennettyä yhden vanhan asun siistiksi ja yhden kesälomalla ostamani paidan yhdistettyä vanhoihin housuihin. Ostin 2 uutta tunikaa ja 2 paitapuseroa, suorat housut ja neuleen. Niin sitä sorruin taas tavanomaiseen :(

Kaapista lötyi vielä yhdet käyttämättömät lyhentämistä odottaneet housut (pitäisi suosiolla viedä housut ompelijalle). Vielä tarvitsisin yhden alaosan lisää ja ehkä yläosan tai pari, mutta ne voivat odottaa. Haaveilen värikkäistä kengistä, vaikka viininpunaisista. Musta laukku on hankintalistalla. Yritän edelleen vältellä jakkupuvun ostamista.

Kaksi ostosta olivat aikamoiset onnenkantamoiset. Ostin ne nimittäin huutonetistä uusina noin 1/4 ovh-hinnasta. Tunika on tuttua ja turvallista Gerry Weberiä. Malli muuten suht ok, mutta ylipitkät hihat häiritsivät ja ne piti pätkäistä. Valkoisen paitapuseron ostokimmokkeena oli minulle hyvien mittojen lisäksi edessä olevat leikkaukset. Arvelin niiden tuovan mukavasti tilaa rinnan kohdalle. Merkkinä oli yllättäen Ulla Popken. Popkenin laadusta en vielä tiedä, mutta loistavat leikkaukset.

Tavalliseen toimistopäivään tunika,
kapeat strech-housut (vanhat) ja
mustat avokkaat

 Paitapusero ei ehkä tässä asennossa ole parhaimmillaan :)
Paidassa on erikoiset tuplamansetit ja kaulukset.
Kaverina mustat suorat housut (vanhat) ja uusi koru.
Jalkaa voi sujauttaa loaferit tai avokkaat.

Kiinnostaako teitä nähdä lisää hankintojani?

12 kommenttia:

  1. Tosi hauska ja kivan värikäs kokonaisuus. Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Upea kortti!! Mulla tulee noista helmistä mieleen liikennevalot, vaikka värit onkin toiset :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti, paperi on tosi nättiä, mitä ei kannata peitellä!

    VastaaPoista
  4. Mielettömän hienoa paperia! Aaltopahvia olet käyttänyt kivasti :)

    VastaaPoista
  5. WWWWAAAUUU!!! mahtava kortti!! loistavasti käytetty tehosteena aaltopahvia!! =)

    VastaaPoista
  6. Koska kaikki kommentoi korttia (joka onkin tosi herkku), niin minäpä kehun vaatetusta! Sulle sopii hyvin tuollaiset graafiset kuviot ja ei kai siinä ole mitään pahaa, että dress codena on se "iänikuinen" housut ja tunika. Jos niissä vaatteissa on joku juju, niin siitä vaan. Tärkeintä on myös ettää itse viihtyy, eikä tunne olevansa lainakuteissa. Tuo alempi kokonaisuus koruineen on minusta huippu. Hyvinistuva ja tyylikäs. POstaa vaan enempikin, sinä parahin tyylibloggari. Musta ainakin on kiva kattella.

    VastaaPoista
  7. Ihanan pirtsakka kortti! Ja aaltopahvi sopii ihan täydellisesti kokonaisuuteen.

    VastaaPoista
  8. Tää on hauska , hyvänmielen kortti :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan hyväntuulinen kortti!!!

    VastaaPoista
  10. Tykkään kortistasi, siinä on paljon katseltavaa:) erityisesti ihastuin kohotettuun volkkariin, se oli fiksu veto ja kiva yksityiskohta :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista :)

    VastaaPoista