14. tammikuuta 2024

Lomaterveisiä Kap Verdeltä

Blogissa on ollut hiljaista, koska olen lomalla. Päädyimme ystäväni Ilonan kanssa valitsemaan aurinkolomakohteeksi Kap Verden aurinkovarmuuden ja lämmön vuoksi. Joka päivä on ollut 25 astetta. Kap Verde on talvikaudella tuulinen. Minulle tuulisuus on tuonut tervetullutta viilennystä. Se on toki haitannut meressä uimista, mutta se oli tiedossa jo ennakkoon.

Salin saari on pieni ja pelkkää hiekkaa. Täällä on turha odottaa hyviä shoppailumahdollisuuksia tai nähtävyyksiä. Mutta pieniä kivoja retkiä on mahdollista tehdä Salillakin. Niistä lisää myöhemmin. Nyt minua kutsuu allasjumppa. 

Kivaa sunnuntai-iltapäivää ja alkavaa viikkoa. 





15 kommenttia:

  1. Jaahas, se on Rva Kepponen pinkaissut nyt Kap Verdelle. :-D Ihanaa loman jatkoa! Pääsisinpä mäkin allasjumppaan. Nauti minunkin edestäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana breikki arkeen, uima-allas elämää ja aurinkoa 👍☀️🐳
      Yllättävän hyvät allasjumpat. Meidän suosikit on tietysti sen kolmean nuoren miehen pitämät, jolla on oikea showmeininki 😆😆😆

      Poista
    2. Non-ni.... sitä ollaan niin-niin lomalla, että....
      ihanaa... nauttikaa, kuten teettekin... allasjumppa kuulostaa "kokonaisvaltaiselta" nautinnolta. Capo Verden saarilla aina palanen sydäntä - molemmat saaret, Boa Vistalla vieläkin enemmän kiteilty.... siellä tosiaan suotuisat tuulet...

      Poista
    3. Täällä ollaan takaisin pakkasessa, tuiskussa ja arjessa. Lomabreikki oli varsin onnistunut. Nyt sitten katse kohti talviuintia :D

      Poista
  2. Ihanaa lomaa! (Juhannuskaverin tytär matkustaa piakkoin poikaystävänsä kanssa Cap Verdelle)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täällä olen jo takaisin arjessa ja työt painavat päälle. Mutta ainakin tämän viikon olo on ollut paljon rentoutuneempi ja iloisempi kuin ennen matkaa.

      Poista
  3. Unelmaloma 💙 Wow.
    Valtava hyppäys noista maisemista ja helteistä Suomen talveen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana loma ja kyllä niin nautin juuri sopivasta lämmöstä ja uimisesta. Ihanaa on olla kotonakin taas, kun olen saanut aurinkoenergiaa ja on ollut kivaa talvisäätä.

      Poista
  4. Joudun myöntämään etten ole voinut lukea lomakuulumisia ennen tätä. Olen hieman kadehtinut lomaasi :D Vitsi sä oot onnekas ihminen :) Mulle sopisi loma ilman nähtävyyksiä. Allasjumppa olisi ihanaa. Ja lämpö ja aurinko,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaamosaikaan ja sohjossa kahlatessa kadehdin itsekin aina niitä onnekkaita, jotka ovat jossain paremmissa keleissä :) Suomen kaamosaika ja loskatalvi koettelevat minua. Olisipa edes kunnon talvikelejä.

      Mulle ei missään nimessä sovi loma ilman jotain pieniä nähtävyyksiä tai snorklausta. Tai sitten pitäisi olla joku todella, todella kaunis paikka. Muuten alkaisin siinä hermostuneena pyörimään, että pitäisi mennä johonkin.

      Poista
  5. Kuvien perusteella oikein kelvollinen lomapaikka! Lämpö, aurinko ja merivesi voisi tehdä hyvää tämän talven ja lumen keskellä. Onneksi linnut jo laulavat ihan vimmatusti aamuisin. Kyllä se kevät on tulossa....joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo AI-lomat ovat sellaisia, että niissä hotelleissa ei oikein edes tiedä, että missä päin maailmaa ne ovat. Hyvässä ja huonossa. Sen mitä näimme Salin saarta, niin pidin näkemästäni. Ja rannat ovat hyvin kauniita.

      Poista