21. tammikuuta 2024

Järjettömän hieno talvinen lauantai

Minä tykkään lumesta ja talvesta. Pakkasta saisi olla kohtuullisesti, joku viitisen astetta olisi hyvä. Lauantaina pakkasta oli -17 astetta, mutta ei oli aivan tuuletonta. Auringonpaisteessa talvinen pururata oli aivan järjettömän kaunis. Talvinen ihmemaa.




Hra Kepponen sanoo, että minä käyn aurinkoenergialla. Tälläinen upea talvipäivä kyllä nosti energiat ylös ja sai niin hyvälle tuulelle.

Päätin yrittää ulosmitata kaiken upeasta talvipäivästä ja yrittää käydä ilman saunaa avannossa, vaikka olikin niin kylmä. Yllättävän hyvin onnistui!


Sitten pääset kanssani pulahtamaan raikkaaseen avantoon. Tavoitteena on 90s polskinta, mutta se ei tällä kertaa toteutunut. 

Nautitaan talvesta, niin kauan kuin näitä ihania säitä kestää!


12 kommenttia:

  1. Hatunnosto reippaudellesi 🎩
    Ihanat talvikuvat ⛄️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🌸🙏🌸 Oli kyllä niin järjettömän kaunis talvipäivä eilen ❄️💙❄️. Kivaa sunnuntaita

      Poista
  2. Ai kamalaa, tuli hytinä jo pelkästä katsomisesta :D
    Tuonne avantoon menon jälkeen tarvitsee varmasti paljon auringonvaloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä aloitin avantohommat koronan aikaan ja totuin nopeasti. Nythän taidan olla jo koukussa siihen 😆 Kivaa sunnuntaita!

      Poista
  3. Minua ei tuonne avantoon saisi muutenkaan, mutta ilman saunaa? Huh huh. Kauniit kuvat! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen jo ehkä jäänyt vähän avantokoukkuun. Se on lisäksi tuossa niin mukavan lähellä, että on helppo käydä. Kivaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  4. Eilen oli kyllä niin talvisenkaunista, valoisaa, että oksat pois ja reipas sinä. Mut mikä tää lämpötilojen sahaaminen on? Ihmeellistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kerrassaan upea talvipäivä! Saisi olla paljon tuollaisia lisää. Ärsyttävää tämä lämpötilojen sahaaminen. Kohta on sitten taas pääkallokelit ja välissä saadaan kahlata jossain sohjossa. No sitä otetaan, mitä vastaan tulee, kun ei muutakaan voida :)

      Poista
  5. Tänään pakkanen laski täällä -10 asteeseen! Pitkän pitkän pitkän pakkasjakson jälkeen tämä säätuntuu t-paitakeliltä ;D Odotan innolla kevättalven hankia ja ensimmäisiä kunnolla aurinkoisia päiviä. Nautitaan talvesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä pakkanen laski vuorokauden aikana 20 astetta. Sunnuntaina oli aamulla -20 ja nyt on nollakeli. Minäkin niin toivon vielä hyviä hankikelejä, hiihtomahdollisuuksia ja aurinkoisia talvipäiviä :)

      Kivaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  6. Jäädyn kun katsoin ton videon!

    VastaaPoista