19. tammikuuta 2018

Riesalandian onni kääntyy

Palasin erittäin onnistuneelta lomamatkalta keskiviikkona. Kaikki meni niin putkeen reissussa, että jopa paluumatkalla vieressäni oli tyhjä istumapaikka ja tein henkilökohtaisen lentokoneessa nukkumisennätykseni. Hra Kepponen tuli ystävällisesti minua vastaan talvitakin kanssa lentokentälle.

Siinä kotiin ajellessamme Hra Kepponen lakonisesti totesi, että otetaanpas ensin huonot uutiset. Pyykkikone on rikki. Normaalisti tuollaisesta en jaksaisi heti nostaa kierroksia, mutta  meillä on vielä täitaistelun loppumetrit meneillään ja jäljellä melkein jätesäkillinen pyykkiä ja tietysti päälläni oli viimeiset puhtaat alushousut.

Otin pienet päikkärit ja Hra Kepponen oli sillä välin soittanut kodinkonekorjaajalle. Korjaaja oli maksutta antanut vielä viimeisen "korjaa itse"-vinkin ja kone alkoikin taas toimimaan. Jee! Olipahan erinomaista palvelua!

Päikkäreiden jälkeen lähdin heittämään vanhainkoti+sairaala-kierroksen. Matkani aikana mieltäni oli painanut se, että äitini ei ollut halunnut edes puhua Hra Kepposelle hänen viimeisellä vierailullaan. Äitini ilahtui valtavasti, kun tulin tapaamaan häntä ja vierailu sujui muutenkin mukavasti.

Isäni osalta mieltäni oli painanut se, että hän on ollut Hra Kepposen kahta vierailua lukuunottamatta vailla järjellisiä kontakteja sairaalassa. Pitkäaikaissairaiden osastolla on levotonta ja rauhatonta ja ilmapiiriä kuvaa varmaan parhaiten adjektiivi ahdistava. Ilahduin todella paljon, kun isälläni olikin vieras sairaalassa!! Ihmettelin kyllä, että kuka kumma se mies oli. Hän oli jotenkin todella tutun näköinen, mutta ei kukaan lähipiiristä. Vierailija oli käynyt jo aikaisemminkin moikkaamassa isääni. Vierailija oli isäni vieruskaveri siitä sairaalasta, jossa isäni jalka leikattiin. Ihan huikeaa, että sairaalakaveri tulee moikkaamaan seuraavaan sairaalaan, kun on itse kotiutunut! Nivelrikkopotilaana ilahdutti sekin, että isäni uusi kaveri on toipunut keinonivelleikkauksesta hurjan nopeasti.

Kun samana päivänä kokee tuollaisen pyytettömästi toista ilahduttavan kanssakulkijan ja hyviä neuvoja ilmaiseksi jakavan kodinkonekorjaajan, nousee usko ihmiskuntaan harppauksella ❤ Ja nousee usko siihen, että Riesalandin putki on katkennut.

Ihanaa viikonloppua!

PS. Minä aion viikonloppuna tykittää vähän lisää lomahehkutusta blogiin. Paratiisirantavaroitus on annettu 😉

19 kommenttia:

 1. Paistaa se aurinko risukasaankin 😂

  Ja paratiisikuvat ovat enemmän kuin tervetulleita ☀️🌴☀️🌴

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No alkaa pikkuhiljaa paistella. Viimeinen täitarkistuskin tuotti nollatuloksen -jee!

   Poista
 2. Täitä lukuunottamatta tulin valtavan hyvälle tuulelle tästä ja nauratti ne viimeiset kalsongitkin, hih. Mutta siis ihan mahtava juttu tuo isäsi vierailija, vaikka muuten on niin suruisaa kun aika käy pitkäksi. Kurjaa on tuo äitisi, ettei ollut iloa saanut Herra Kepposen vierailuista, mutta että ilahtui näkemisestäsi niin kovin. Huippu tuo pyykinpesukonejuttu, eihän tuollaista edes tapahtu, kun menee rikki, niin menee eli olipa kiva vinkki korjaajalta.

  Anna palaa niitä lomakuvia, täällä odotellaan niitä jo into piukeana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täiepidemia on toivottavasti kohta enää vain ikävä muisto. Viimeisessä pesussa ja kampauksessa ei löytynyt saalista lainkaan. Hra Kepposen laskeskelmien mukaan on ilmeisesti tulossa vielä yksi pesukerta.

   Minusta on hienoa, että viereisen sairaalapetin potilas on käynyt ilahduttamassa isääni. Voi olla, että vierailijallakin on käynyt päivä pitkäksi sairauslomallaan ;)

   Hra Kepponen oli kiitollinen kodinkonekorjaajalle vinkistä ja mietti, että ilmeisesti business vetää sen verran hyvin että voi jakaa puhelimessa neuvojakin. Tiedetään kyllä minne soitetaan seuraavallakin kerralla.

   Poista
 3. Mahtava juttu että pesukone toimii ja vierailut onnistuivat sitten kuitenkin. Ja ne lomakuvat, niitä odotellessa täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan selvästi meillä alkaa tuuri kääntymään :) Lomakuvia pukkaa täältä myöhemmin tuutin täydeltä.

   Poista
 4. Hyvä, että pesukone tuli kuntoon!
  Loma postauksia odottaen...😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesukone on kyllä tässä tilanteessa niin tarpeellinen, että onneksi alkoi toimimaan kodinkonekorjaajan vinkeillä. Pestävää on varmaan vielä puolikuutiota jäljellä.

   Poista
 5. Vielä löytyy ihmisiä, jotka välittävät ja haluavat toiselle pyyteetöntä hyvää! Tuskin maltan odottaa kauniita matkakuviasi. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löytyy vielä tuollaisia ihmisiä! Välillä tuntuu, että he ovat kuolleet sukupuuttoon.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Mahtavaa että tuo kone lähtikin toimimaan..iso peukku sille:) Liikuttavaa tuollainen sairaalakaveri, että jotkut ihmiset ovat tosiaan enkeleitä♥ Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat olivat kyllä tosi kivoja juttuja :) Selvästi alkaa tuuri kääntymään.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 7. Hyvä, että tapahtumat etenevät hyvään suuntaan, tuo putki jo harmitti lukijaakin ! Voin muuttua vihreäksi niitä paratiisikuvia katsellessa, mutta omaa hyvää oloa on auttanut tänne satanut lumi ja kaiken maailman lumileikit, jotka ovat varmasti kiellettyjä tällä iällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu helpottavalta, että jos putki vihdoinkin tästä katkeaisi :) Lumileikit sopivat aivan varmasti kaiken ikäisille! Nauti lumesta!

   Poista
 8. Hienoa, että Riesalandia alkaa olla muisto vain!

  Anna vaan tulla lomahehkutusta. Eiköhän me se kestetä. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vahvaa uskoa siihen, että huonon onnen putki katkeaa :)
   Lomahehkutusta tulossa viikonloppuna :D

   Poista
 9. Milloin se postaus tulee? T. Odotetaan pojan kanssa molemmat, jos tulis vaikka pokeistakin kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun olette joutuneet odottelemaan. Minun piti lähteä tänään Pokemon Raid kuljettajaksi keskimmäiselle. Kävimme yrittämässä uusinta legendaarista, mutta eihän se mokoma jäänyt palloon :( Ystäväni poika saa kaikki legendaariset kiinni, mutta me muut jäämme aina nuolemaan näppejämme.

   Nyt on uusi postaus tullut ja kävin vielä loppuun lisäämässä pokemon kuvat.

   Poista