13. tammikuuta 2018

Greetings from Eden

Viikko lomailua on sujunut hienosti. Toki on pitänyt jännittää varpaassa verille repeytynen rakon mahdollista tulehtumista ja kinuta Hra Kepposta jälleen käymään mummulle apteekissa. Mutta stressitaso on hyvin alhainen.

Lensimme ystäväni Jonnan kanssa Dohan kautta Malediivien pääkaupunkiin Maleen. Sieltä jatkoimme vesitasolla Ari atolleille hotelliimme. Vesitason miehistö oli rennosti varvastossuissa, jotka heittivät pois ohjaamossa 😊 Näkymät vesitasosta olivat upeat, mutta oli hikistä ja meluista kyytiä.

Miehistö purkaa laukkuja vesitasosta

Stressitason pudottaa nollaan vain vilkaisu terassilta. Luonto on huumaavan kaunista täällä. Meri hohtaa vaalean turkoosina ja tumman sinisenä. Aaltojen kohina kuulostaa suorastaan meditatiiviselta. Saarella kävellään paljain jaloin - myös ravintolaan.

Päiväohjelmakin on leppoisa. Aamiaisen jälkeen päivän ensimmäinen snorklaus. Siinä menee tunnista melkein kolmeen riippuen mitä näkyy ja millaiset ovat virtaukset. Sitten lounaalle. Lounaan jälkeen lötköilyä ja kenties vesiturvallisuutta kohentava pinacolada 😉. Sitten iltapäivän snorklaus. Sen jälkeen rentoilua ja/tai lueskelua. Sitten suihkun kautta illalliselle. Sen jälkeen alkaa Pokemon Gota. Pokemon ominaisuuksiltaan piskuinen saari on kuin Suomenlinna. Olen jo joutunut aloittamaan tuplakeräyksen. Kerään siis myös keskimmäiselle, hän ei muuten ikinä toipuisi tilanteesta.

Jos on huumaavan kauniit maisemat, niin vähintään yhtä kaunista on pinnan alla. Olemme nähneet mielettömästi erilaisia kaloja ja jopa niitä harvinaisuuksiakin. Niistä lisää myöhemmin.

Mukavaa viikonloppua!Suosikkibaarimme 💙 ja usein ihan tyhjä


24 kommenttia:

 1. Ihana 😘 Pokemon Go:ta paratiisissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika yllätys, että olikin tällaiset pokemonmaastot 👍

   Poista
 2. Ihanaa <3 Mulla tosin päivän aktiviitetit taitais koostua vain ja ainoastaan lötköttelystä ja syömisestä, ehkä jokunen drinkki vois mahtua päiväohjelmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on luonnonystävän paratiisi 🌴🐢🐠🦀🌴

   Poista
 3. Onpa upeat puitteet lomallanne! Ja ihan sinun näköisesi loma: snorklausta, drinksuja, hyvää ruokaa ja lueskelua. ;-) Niin ja sitä Pokemon Go:ta. :-D (Voiko sitä tosiaan harrastaa tuollaisessakin paikassa?!) Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upea paikka. Voisin lähteä heti uudestaan ;)

   Hotelli oli tosiaan ostanut baariinsa virtuaalisen Pokemon Stopin. Pelifirma myy sellaisia rahasta yrityksille. Kaveri heti alkoi miettimään, että saisikohan hänen yhden hengen konsulttifirma ostettua kotiosoitteeseen pokestopin :D

   Saarella oli joka bungalowissa tosi hyvä wi-fi, joka kattoi melkein koko saaren.

   Poista
 4. Ei, ei, en ole yhtään kateellinen noista maisemista :) Mielelläni vaihtaisin tämän harmaan ikkunastani näkyvän maiseman tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kunpa tulisi kotiin kivoja talvikelejä ja lunta! Jäällä hiihtomahdollisuus tekisi kotiinpaluusta paljon mukavamman

   Poista
 5. Oi oi mitä kuvia täältä blogista löytyy☀️☀️☀️Aivan ihanalta kuulostaa myös tuo päiväohjelma....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Maisemat ovat aivan mahtavat ja loma on sujunut toistaiseksi hyvin.

   Poista
 6. Voi ihana miten aurinkoisia ja rentouttavia kuvia! Tässähän laskee itselläkin stressitaso kun katselee kuvia ja lukee päiväohjelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malediivien maisemat ovat todella upeat :) Arki oli siellä hyvin, hyvin kaukana ja olo todella rentoutunut.

   Poista
 7. On kyllä upeat maisemat. Tuonne voisin joskus matkustaa, mutta hiihtolomalla lähden Thaimaahan ensiksi. Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malediivien maisemat ovat todella kauniit. Snorklauksen ystävälle suosittelen Malediiveja ehdottomasti.

   Mukavaa hiihtohomareissua jo etukäteen!

   Poista
 8. Oi ihanuus mitä maisemia..Wautsi:) Melkein voi tuntea auringonlämmön iholla..Oikein superihanaa ja antoisaa reissua teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat kyllä hivelivät silmiä ja sieluakin. Arki oli todella kaukainen juttu Malediiveilla.

   Poista
 9. Ihan käsittämättömän kaunista! <3 Melkein muuten maistan tuon pina coladan... nams.
  Ihanuutta uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malediiveilla on ihan huippukaunista. Silmä ja sielu lepää niissä maisemissa. Arki tuntui siellä niin kovin kaukaiselta :)

   Poista
 10. Näyttääpä upealta. Meillä on aina vuoden parin välein tullut katsottua Malediiveja, mutta ollaan aina sen hintatason takia valittu jotain muuta. Nyt työkaveri oli saanut sinne ihan ok-hintaisen reissun, joten pitää taas itse tutkiskella ens talvena. Mitenkäs teillä, oliko hyvä löytö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malediivit on upea kohde snorklaajalle/sukeltajalle. On rannatkin todella upeat, mutta yhtä upeita rantoja löytyy helpommankin matkan päästä ja edullisemmin. Mutta vedenalaisen maailman takia minusta oli ehdottomasti hinnan arvoinen reissu.

   Lennot olivat minusta edulliset, maksoivat 630€ per nuppi. Satuin ostamaan ne jonkin Qatar Airwaysin tarjouksen aikaan.

   Malediiveilla majoitukseen voi laittaa ihan niin paljon rahaa kuin on varaa. Resortsaaret ovat minusta edelleen kalliita. Pitkään harkitsimme majoittautumista Maafushin saarelle, joka on asuttu saari. Siellä oli muutamia kivan oloisia hotelleja kuten Kaani Beach Hotel ja Kaani Village and Spa. Molempien yönhinta oli sellaista Cumuluksen tasoa. Toinen hotelleista oli ratkaissut alkoholitarjoilun puutteet siten, että jahti on parkissa lahdella ja siellä saa myydä turisteille alkoholia. Paikallissaarella asumisella ja venematkan päässä Malesta matkakustannukset pysyvät alhaisina.

   Päädyimme kuitenkin valinnassamme resortsaareen jolla on oma house reef. Koska menimme pääasiallisesti snorklaamaan, niin house reef oli siihen tarkoitukseen todella hyvä.

   Poista
 11. Voi pyhä jysäys MITKÄ maisemat. <3

  VastaaPoista
 12. Oi miten ihanat kuvat! Ihana ranta...
  Tuonne haluaisin matkustaa!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malediiveilla on todella kaunista :) ja aaltojen kohinakin oli kuin musiikkia sielulle.

   Poista