5. marraskuuta 2017

Kepposten koelaboratio raportoi (älä kokeile kotona!)

Koe 1: Voiko uunilla lämmittää asuntoa?
Vastaus: Mittaustuloksen mukaan avokeittiön lämpötila kohosi melkein kaksi astetta. Uunin lämpötila oli 200 astetta. Koska koe oli alaikäisen pakastepullanpaistajan spontaanisti järjestämä, lämmitysajan pituudesta ei ole tietoa.

Koe 2: Pystyykö kaksi teknisen alan korkeakoulutettua henkilöä kasaamaan tv-tuolin?
Vastaus: #%&#


Koelaboratorin "Arvaa ja Voita" kisa:
Koelaboratorin tapahtumien raskauttama naishenkilö lähtee tänään lastensa kanssa ostamaan talvivarusteita. Kaikki neljä inhoavat ostosspektaakkelia. Yskän takia naishenkilö on nukkunut 4 tuntia. Arvaa, kauanko kestää ennenkuin naishenkilöltä palaa hihat ostosspektaakkelissa?

Lähimmäksi arvannut palkitaan "Koelaboratorin Oraakkeli"-kunniamaininnalla.

23 kommenttia:

 1. :) Arvaan, että yllätit itsesi ja ostosreissu meni vain nauruksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen kaupan kohdalla alkoi jo tunnelma kiristymään :D Sen laukaisi urheilukaupan nuori myyjä, joka kyseli pojilta, että onko heidänkin suosikkiharrastuksensa shoppailu :D :D

   Poista
 2. Hih..nyt tämä lukeminen meni kyllä ihan hihittelyksi:) Toivottavasti nuo talvivarusteet löytyvät teille vielä yhdellä kertaa♥ Meillä kun on nuorimmainen niin "vaativa" makunsa suhteen että tuskanhiki nousee pelkästään ajatuksesta...saa ravata miljoonassa kaupassa ja sittenkin tyhjin käsin välillä kotia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pojat ovat siinä mielessä myös vaativia vaatettavia, että vaatteiden pitää tuntua tietyltä ja kengät pitäisi olla tarroilla. Tosin tuosta viimeisestä kokoa 45 käyttävä kohta 13-vuotias on luonnollisesti joutunut joustamaan :D :D

   Kaikki on nyt hankittu. Voittajafiilis!

   Poista
 3. Anteeksi, ei varmaan saisi nauraa, mutta nauran kuitenkin. :-D

  Veikkaus tuohon vikaan kysymykseen: 12 minuuttia (siis se aika mikä menee matkaan, että pääsette kaupalle).

  On muuten kumma, että vaikka meilläkin on kotona yksi tekniikan alan korkeakoulutettu (en minä), niin silti minä olen parempi kaikissa kasaus- ym. vastaavissa hommissa. Teillä koulutetuilla on varmaan liian huippuunsa hiottu ajattelutekniikka. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkikäteen minua naurattaa itseänikin. Välillä tosin voi joutua ottamaan ajallisesti aika paljonkin etäisyyttä ennenkuin alkaa naurattamaan :D :D

   Hah, kestin paljon pidempään kuin 12min. Kestin koko ensimmäisen kaupan, josta ostimme kahdet toppahousut ja talvikengät ilman myyjän apua, aika sujuvasti. Vasta toisessa alkoi otsasuoni tykkyttämään, mutta siitäkin selvisimme hauskan myyjän avulla. Hän esitteli mallit ja auttoi esikoista. Taas tuli huomattua kuinka paljon helpompaa on asioida kaupassa, josta saa palvelua.

   Me olemme joutuneet nostamaan kädet pystyyn tuon tv-tuolin suhteen. Ei auttanut edes Youtube-videot :( Huomenna otan yhteyttä huonekaluliikkeeseen, että mitäs nyt tehdään. Jos olet hyvä kokoamaan huonekaluja, niin minulla on täällä sinulle haaste. Ikea on tuohon verrattuna loppuun hiottu prosessi täydellisine ohjeineen.

   Poista
 4. Voi ei! Tsemppiä sinne koelaboratorioon :D

  VastaaPoista
 5. Uups, mitä siellä onkaan tapahtunut. Oliskohan kuitenkin kestänyt 1,5 tuntia, me joskus yllätetään itsemme?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä arvaus, alat lähestyä Koelaboratorin Oraakkeli tasoa!! :)

   Poista
 6. Tää oli kyllä ihan hassun hauska postaus (anteeksi jos sen tarkoitus ei ollut olla hauska). Mitähän mie veikkaisin? Juuri katsottu Kaikki vastaan 1 vei arvaamis voimat niin sanottaisko että puoli tuntia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurattaahan nämä perhe-elämän koukerot minuakin jälkeen päin. Tv-tuolikin varaan hymyilyttää sen jälkeen, kun se jotenkin saadan istuttavaan kuntoon :D

   Hyvä arvaus tuo puoli tuntia. Olet selvästinkin Koelaboratorin Oraakkeli ainesta! Sijoitut kakkoseksi.

   Poista
 7. olisin veikannut että pinna kestää ensimmäiseen sovituskoppiin asti; mutta olitkin huomattavasti sinnikkäämpi. Respect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gime me some credit woman!! Olen kuitenkin kasvatellut kuntokestävyyttäni reilut 12 vuotta ;) ;)

   Poista
 8. Mä veikkaan 1 h! Kiitos nauruista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä veikkaus. Olet virallisesti nyt Koelaboratorion Oraakkeli!! Sinulta voi nyt kysyä päteviä aikaennusteita mihin tahansa. Taru, Muotikoordinaattori ja the Oraakkeli.

   Poista
 9. Sullahan kesti hermo ihan hyvin :D Mulla se napsahtaa yleensä jo siinä vaiheessa, kun peruuttelen autoa parkkiruudusta ja lapset yrittää pistää kulkupeliä atomeiksi sisältä käsin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hermoni olivat aika kireällä 2 toppahousujen ja 2 talvikenkien jälkeen, mutta urheilukaupan tyttö pelasti ostoshetken.

   Seuraava romahdus olikin sitten kassalla. Kauppakeskuksen ainoa 170cm kokoa oleva toppatakki maksoi 150€. 164cm ei mahtunut ja miesten S olivat ihan jättisäkkejä vajaa 13-vuotiaan päällä. Kengät ne vasta vaikeita ovatkin pojan kapeaan jalkaa, kun koko on 44/45. Toivottavasti teidän pojat kasvavat vähän maltillisemmin. Minä olen 171cm ja syyskuussa esikoinen meni ohitse ja täyttää vasta marraskuussa 13.

   Poista
 10. Voi apua sentään!! Sähkömittari pyöri varmaan iloisesti tuon lämmityksen aikana :D
  Onneksi ei sattunut pahempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on edullisempaa lämmittää pattereilla kuin uunilla ;)
   Onneksi huomasin asian, en tiedä mitä sitten olisi käynyt, jos uuni olisi jäänyt päälle yöksi. En uskalla edes ajatella...

   Poista
 11. Oi ei miten ihana tuo teidän laskettelukuva oli, tuli ihan lasketteluinnostus. Ja hei mielestäni berliininmunkkeja pitäisi tarjota töissä joka perjantai, meillä niitä on vain joka 4. viikko ;)

  Muisk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna meille sattui Vuokattiin muutama aivan täydellinen talvipäivä, puut oli ihanassa jää-lumipeitteessä, taivas kirkkaan sininen ja aurinko paistoi. Oli niin täydellistä. Paremmat säät oli siis talvilomalla kuin kesälomalla :D :D

   Jos meillä olisi töissä kerran kuussa berliininmunkkeja, niin saattaisin minäkin oppia tykkäämään niistä ;) Meillä on kerran viikossa pullaa, sen mukaan että mitä pullapiiriin kuuluva työkaveri keksii hankkia tai leipoa.

   Poista