8. marraskuuta 2016

Halloween 2016

Halloween on onnistuneesti vietetty. Vähän tuli hoppu järjestelyiden kanssa, mutta saimme juhlat kasaan. Kivaa oli jälleen! Pitkään pyörittelimme ajatusta jättää juhlat väliin, mutta olimme juhlien jälkeen niin tyytyväisiä, että tapasimme ystäviä rennossa höpsöttelyhengessä. Meillä kävi kylässä Elvis, pari isoa noitaa, lepakkotyttö, luurankopoika, pikkuvelho ja tulipoika.

Minä panostin Halloweenkoristelussa jälleen runsaaseen jätesäkkien käyttöön. Köh, köh... niillä on hyvä peittää ne huojuvat pinot, joiden perkaus ennen juhlia on epäonnistunut. Jätesäkkien ohella koristelun kulmakivenä ovat erilaiset pääkallot. Niitä onkin vuosien aikana kertynyt useampi. Pääkalloihin yleensä laitan sellaisen karkkisilmän. Jos olisin ehtinyt, niin olisin hankkinut pilailupuodista sen ihanan ällöttävän tekokielen.


Someajan bileissä oli tietenkin myös selfiepiste.


Hämähäkkejä

Jätesäkin ja hämähäkin alla piilottelee keittiön tilpehöörikasa eli törkynurkkaus

Tänä vuonna tarjoilun piti valmistua helposti ja nopeasti aikapulasta johtuen. Suolaisena tarjoilimme sormihodareita sekä saaristolaisnappeja. Saaristolaisnappien päällä oli lohimössöä ja chevreä aprikoosihillolla höystettynä. Olihan pöydässä toki perinteiset jättiläiset korvavaikutkin.


Elvis goes rasta

Makeana oli tarjolla karvapallero-otuksia, kummituksia, räkäleipiä ja paholaiskoiria. Juomana Halloweenperinteen mukaisesti odotettua Rotanpissaa.

Karvapallo-otukset eli tuunatut Fazerin Nami-munkit

Kummitukset
Digestivekeksi, valkosuklaa, vaahtokarkki ja syötävät silmät


Paholaiskoirat
Esikoinen teki Dronningholmin ohjeen mukaisia torttuja mansikkamarmeladilla

Paholaiskoira

Esiteinimme on sellaisessa vaiheessa, että häntä ei kiinnostanut pukeutuminen lainkaan. Fiilis vähän tarttui pikkuveljiin (harmi!) ja puvut jäi tänä vuonna kaapin pohjalle. Pienemmät pojat saivat kuitenkin poskeensa komeat vertatihkuvat arvet samalla reissulla, kun minä sain Halloween-maskeerauksen. Kummasti arpi poskessa nostaa juhlafiilistä. Hra Kepponen esiintyi jälleen P. Kallosena, mutta P. Kallonen on menettänyt suorastaan legendaarisen maineensa kaikkien pikkupoikien ykkösjahdattavana :( Aikansa kutakin. Ehkä P. Kallonen voi jäädä eläkkeelle. Näiden juhlien jälkeen tuntuu siltä, että tietenkin ensi vuonna juhlitaan jälleen.

Halloweenmeikki

Selfiepisteellä #kepposet

Kuopus - Toisessa poskessa arpi ja toisessa hämähäkinsetti

P. Kallonen

19 kommenttia:

 1. Onpas ollut upeat halloween juhlat!
  Ja tosi kivoja halloween herkkuja!
  Kivaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Voi juku kun hienot bileet ja tarjottavat! Naurettiin täällä yhdessä miehen kanssa. Pitäis varmaan muulloinkin tehdä noin iloisia pipareita!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että aikuisina jaksatte panostaa hurjiin naamiaismeikkeihin. Hauskat tarjottavat! Varmasti juhlissa ollut hyytävän hauska tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojille Halloween on ollut vuoden juhlien vahva kakkonen heti joulun jälkeen. Aiemmin sanoivat, että Halloween häviää koululle vain lahjojen vuoksi :D :D Meistä noiden juhlien järjestäminen on rentoa, kun niihin ei sisälly samanlaista arvolatausta kuin vaikka jouluun. Voi juhlia miten haluaa tai olla juhlimatta:)

   Poista
 4. Te olette kyllä niin ässiä näissä Halloween hommissa!! Ihailuni!!

  Kivaa keskiviikkoa, horro uutisista huolimatta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Olen tosi pettynyt vaalitulokseen. Saa nähdä että mitä se tuo tullessaan...

   Poista
 5. Hienot juhlat teillä ollut, voi kun minä olen NIIN laiska järjestämään juhlia, pakolliset synttärikahvitkin tuottaa tuskaa, vaikka jälkeen päin on oikeasti aina mukava fiilis. Teillä on ollut kyllä hienot meikit ja asut. Jossain vaiheessa ne pojat kuule innostuu uudelleen noista asuista, älä huoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä minullakin usein ottaa ne perinteiset juhlat koville. Niihin kohdistuu kaikenlaisia paineita tarjoilusta siivottuihin kaappeihin :( Halloweenbileet ovat siinä mielessä paljon rennommat.

   Odottelen toiveikkaana, että Halloweenasuinnostus nousee uuteen kukoistukseen.

   Poista
 6. Kivannäköistä rekvisiittaa ja hyvät tarjottavat.

  VastaaPoista
 7. No wau, siellä on panostettu ihan tosissaan! Hienon näköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Halloween on meidän perheessä vuoden toiseksi tärkein juhla ;)

   Poista
 8. Wau! Mahtavat juhlat oli taas teillä! Meillä kyllä lapset vieläkin yhä muistelee P. Kallosta legendaarisena karkkivarkaana... ;-) -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Harmi ettei ollut teidän poikia paikalla innostamaan perinteiseen karkkivarasjahtiin ;)

   Poista