31. tammikuuta 2016

Lounaskutsu Hobbittilaan

Joidenkin elämässä on erittäin mielenkiintoisia lounaskutsuja. Olisipa minullakin!

Tervetuloa meille arvon konna! 
Valitettavasti emme ehtineet lakaista ja meillä on vähän pölyistä.

Olet kuulemma vähän talvipötkötellyt. Tosi hienoa, että jaksoit tulla meille!

Kasvatimme itse salaatin kasvimaallamme. Toivottavasti maistuu.

Pikkukonna toivottaa mukavaa sunnuntaita!

25 kommenttia:

 1. Ihan paras lounaskutsu, kyllä kelpaisi tännekin! Mukavaa ja herkullista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haluaisin Hobbittilaan lounaalle! Tuolla onnekkaalla oli vielä vaihtoehtona, että syödäkö Hobbittilassa vai Colosseumilla ja ruokakin kannetaan eteen. Toista on meikäläisellä :(

   Poista
 2. Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta onko kuvissa oikea kilpikonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikea kilpikonna. Meillä on kaksi maakilpikonnaa, nelivarvaskilpikonnia lajiltaan. Kuvissa on pienempi kilpikonna, joka on iältään noin 3v. Vanhempi konna on huomattavasti suurempi kooltaan, kuvien konna on meidän vauveli :)

   Poista
  2. Pikkukonna on niin rauhallinen ja luottavainen, että sen voi laittaa vaikka mihinkä lavastuksiin :)

   Poista
 3. Teillä tuo konna osallistuu ihan coolisti kaikenlaisiin aktiviteetteihin:) Honey on aina ihan epäluuloisen näköinen kun otetaan kamera esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pikkukonna on niin rento tyyppi, että sen kanssa onnistuu kuvaukset. Isompi konna yleensä pistää pään kilven sisään, jos kuvaa salamalla.

   Poista
 4. Oon kyllä niin kateellinen pikkukonnalle! Täällä on ollut niin tylsä päivä, että olisin voinut vaikka skipata kokonaan. Lounaskutsu tosin tuli mieheltä. Oli lämmittänyt pakastimesta pinaattikeittoa... :D Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kateellinen meidän isommalle konnalle. Se vetäisi parin kuukauden talviunet, kelpaisi meikäläisellekin :) Pinaattikeitto on mun lemppareita.

   Poista
 5. :D Ihana juttu. Tämä sinun blogisi on syypää siihen, että olen päättänyt konnan olevan viimeinen oljenkorteni sitten, kun koirakuume iskee poikiin todella. Konnan kyllä ottaisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konnat ovat mukavan helppohoitoisia lemmikkejä ja meidän isompi konna on sellainen oman tiensä kulkija pöljäke, että sen seuraamisesta riittää ajoittain hupia. Välillähän Noppa makoilee lämpölampun alla eikä viitsi edes luomen alta kurkata :)

   Konnien harmillisempi puoli on se, että niitä ei oikein voi pitää poskeaan vasten tai pussailla, kun matelijoissa on aina kuitenkin salmonella riski. Sellaisen hali- tai petikaveriksi konna ei sovellu, enkä kyllä usko, että konna siitä pitäisikään. Konna soveltuu erinomaisesti sellaiselle tarkkailijatyypille kaveriksi.

   Poista
 6. Olipa kiva lounaskutsu! Pikkukonna sai herkutella ja tuli kylläiseksi.
  Heleää helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukonna arvosti varmasti lounaskutsussa eniten tuoretta salaattia :) Konna-raukat ovat suurimmaksi osaksi kuivamuonalla, joten tuore salaatti saa konnan kinttuihin ja leukoihin vipinää.

   Poista
 7. Hei! Meillä tytär toivoo maakonnaa lemmikiksi, olisi kiva jos tekisit postauksen konnien hoidota/ruokinnasta. Konnien ja tarvikkeiden kustannuksista ja kaikesta mitä konnien omistaminen vaatii. Meillä on karvaisia lemmikkejä ainoastaan ja olen hieman miettinyt onko tälläisen hoito kuin vaikeaa. Olen nähnyt ja lukenut niin paljon vääntyneistä kilvistä yms. sellaisista. Tyttärelleni jo sanoin että aiotko sitoutua siihen sitten 80 vuotta.. hän järkeili asian niin että jos ottaisi kodinvaihtajan, vaikkapa 30 vuotiaan konnan :D Tiedän nimittäin että jos 10v tytölle nyt ostaa konnan,niin luultavasti se on äidin hoivissa ainakin teini/nuori aikuinen vuodet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä varsinainen matelijaekspertti, meillä konnia on ollut 4 vuotta, mutta onhan siinäkin ajassa kertynyt kaikenlaista kokemusta. Yritän 1-2 viikon sisään kirjoitella konnien hoidosta, ruuasta ja tarvikkeista ja on minulla linkkejäkin aiheeseen liittyen. Joten pysy linjoilla :)

   Poista