11. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: paperitähdet

Joulusukan tehtävänä oli askarrella paperista tähtiä. Ohje on tuttu kahden vuoden takaa, jolloin käytimme materiaalina kopiopaperia. Tänä vuonna materiaalit oli upgradettu lahjapaperiin :)

Ihan varauksetonta suosiota pojilta paperitähtien taittelu ei saavuttanut, koska lumihiutaleiden tekeminen oli paljon mukavampaa. Paperitähtien etuna on se, että materiaalit eivät maksa juuri mitään, ne saa ruokakaupasta eikä paperitähtiä tarvitse säästää seuraaviin jouluihin. Ne ovat myös varsin helppoja valmistaa, sopivat hyvin leikki-ikäisellekin.

Paperitähtien ohje löytyy täältä

Tämän vuoden tähdissä on selvästi kahta eri designia: yksinkertainen koristelu kullanvärisillä tähtitarroilla ja krumeluurimpi koristelu lumihiutaleilla. Lumihiutaleet olemme leikanneet leikkurilla kopiopaperista ja tähteen kiinnityksen jälkeen niiden pintaan on sivelty Stickles-kimalleliimaa.

Iltaisin valo riittää vain tuhruisiin kuviin, mutta eiköhän näistä idea kuitenkin käy selville.




Kahden vuoden takaiset kopiopaperitähdet näyttivät tältä:


Näiden tähtien valmistuksesta kertovaan juttuun pääset tästä.

Mukavaa perjantaita!

6 kommenttia:

  1. Kauniita tähtösiä.
    Mukavaa viikoloppua :)

    VastaaPoista
  2. No onpas hienoja! Sekä nuo nykyiset että takaiset. :-)

    VastaaPoista
  3. Kovin kauniita, kivaa kun askartelette <3 Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä tykkään askartelusta ja pojatkin aina välillä innostuvat askartelemaan kanssani, etenkin jos saa käyttää minun välineitäni. Pihtaan niitä askartelukaapissani, jota ei saa edes avata :D
      Kiitos samoin - mukavaa viikonloppua!

      Poista