21. helmikuuta 2015

Nauti kahdesti: Kulttuuria lapsille

Laskettelun lisäksi poikien hiihtolomaan on mahdutettu myös kulttuuria. Hra Kepponen vei viikolla pojat katsomaan uusinta Risto Räppääjää. Pojat ovat katsoneet kaikki Risto Räppääjät ja pitäneet niistä paljon. Kulttuurialkuverryttelun jälkeen oli ohjelmassa Kolme iloista rosvoa teatteriversiona. Olemme jutelleet poikien kanssa esityksestä etukäteen ja muistelleet tarinan henkilöitä ja tapahtumapaikkaa. Pientä fiiliksen nostattelua ;)

Tänään suhautimme aika kiireellä Sellosalille teatteriin. Ennenkuin ehdimme Sellosalin ovelle, ihmettelin sitä, että miksi rakennus on pimeänä. Seuraavaksi ihmettelimme, että miksi ovi on lukossa. Olin aivan varma, että esitys on 21. päivä lauantaina. Iski hetkellinen paniikki, että enhän katsonut alkamisaikaa väärin.

Esitys on tosiaan 21. päivä lauantaina, mutta ei helmikuussa vaan maaliskuussa :D
Mielenkiintoinen sattuma, että molempina kuukausina 21. päivä on lauantai. Mokalle ei voinut kuin nauraa. Saadaanpa nauttia teatteriin menemisestä kahdesti.

Hra Kepponen ehdotti, että huomioiden ihanan räntäsateisen sään voisimme viettää kauppakeskuspäivän. Menimme ensimmäiseksi katsomaan, että menisikö leffateatterissa jotain sopivaa sopivaan aikaan ja saisiko vielä lippuja. 20 minuutin päästä alkoi Late Lammas ja ehdimme juuri ostaa pop cornit ennen leffan alkua. Että rosvot vaihtuivat sitten lennosta lampaisiin ja lellipojat pääsivät yhden viikon aikana kahdesti elokuviin :DLeffakuvat lainattu Finnkinolta

Ensi kuussa sitten uusi yritys teatteriin. Maaliskuussa tulee varmasti myös uusi leffakäynti, koska teattereihin tulee Me Rosvolat. Sen haluamme ehdottomasti nähdä ja odotuksemme ovat korkealla. Osa perheestä vinkuu katsomaan Paavo Pesusientä, mutta minulle pelkästään sen äänimaailma on niin ärsyttävä, että haluan välttää sen katsomisen.

Risto Räppääjä voitti Late Lampaan äänin 4-0. Hyvä kotimainen lastenelokuva!

Me Rosvolat mainoskuva lainattu Finnkinolta

Rentouttavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Hih, hauska sekaannut, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin. Mekin olemme nähneet molemmat katsomanne lastenleffat, meidän mielestä taas Late Lammas peittosi Risto Räppääjän ihan mennen tullen. Mielestäni tämä uusiin Räppääjä oli huonoin kaikista. Ja samaa mieltä olivat pojatkin.

  Nuo Rosvolat eivät ole sykähdyttäneet minua kirjana, en oikein tiedä miksi. Niin moni kun pitää niistä. Mutta ehkä me leffa käydään silti katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en itse nähnyt Risto Räppääjää, mutta tosiaan 4-0 Late Lammas hävisi äänestyksessä paremmuudesta Ristolle. Eli meidän perheeseen upposi paremmin Risto, mutta kivahan Latekin oli. Kuukauden päästä sitten nähdään, että mitä pojat tykkäävät pienen kiertävän teatterin esityksestä :D

   Poista
 2. Mekin olemme saaneet kauheasti + kommentteja Late Lampaasta ja uusin Risto ei saanut kovin kummoisia arvosteluita! Siinäpä kysymys: Late Lammas vai Risto Räppääjä?
  Iloa hiihtoloman viimeisiin hetkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän jury kannattaa Ristoa. Jopa esikoinen, joka on Late-fani ja tuijottanut varmaan useampaan kertaan kaikki telkusta tulleet Late-pätkät.

   Meillä rentoillaan loman loppuhetket :)

   Poista
 3. Risto Räppääjät eivät ole enää kuuluneet meidän kuvioihin, mutta viime talvena kyllä kävin katsomassa Onnelin ja Annelin 22-vuotiaan lapseni kanssa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneli ja Anneli oli aivan ihana! Olisin voinut hyvin käydä katsomassa sen itseksenikin :)

   Poista
 4. No teillä on nyt sitten nautittu elokuvista oikein kunnolla :D meillä oli kans suunnitelmissa Risto Räppääjä, mutta ei sitten tullutkaan tällä viikolla mentyä. Ehtiihän sitä.

  Meillä pomo sotki töissä mun työvuorotoiveet tän peräkkäisten kuukausien päivien täsmäämisen takia niin, etten enää itsekään ole varma seuraavan 6 viikon työvuoroistani :D mutta hyvä teilläkin näin päin, ettette olleet asialla kuukautta liian myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on leffailtu ihan urakalla sekä teatterissa että myös kotona. Uusin Lego Chima DVD:kin ostettiin hiihtoloman kunniaksi ja sekin on tuijotettu ainakin kahdesti :) Risto Räppääjä pyöriin varmaan vielä pitkään teattereissa, joten vielä ehtii viikkojenkin päästä :)

   Toivottavasti osut oikeaan työvuoroon seuraavana työpäivänä :) Minulle voisi käydä noiden työvuorolistojen kanssa joskus onnettomuus - todennäköisesti samalla lailla kuin tänään teatterin kanssa. Olen ollut ainakin hammaslääkärissä ja kummitytön synttäreillä viikon etuajassa :D saattaisin tunkea työvuoroonkin etuajassa :D

   Poista
 5. Meidänkin typyt pääsivät eri kamujen kanssa molemmat katsomaan Räppääjää. Hauskinta että kolmesta lastenleffasta kukin valitsi Räppääjän, menihän siellä tosiaan Late Lammas ja Disneynkin uusin. :) Normisti olen käynyt typyjen kanssa katsomassa kaikki Räppääjät, joten ihan hassua etten tätä uusinta nähnytkään.

  Tupataan aina käydä katsomassa kaikki lastenleffat, niin mukavaa yhdessäoloa.

  Leppoisaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin leffassa käyminen on aika lailla lastenleffavetoista :) Pojat tykkäävät kovasti ja nykyisinhän nuo lastenleffat tarjoavat hupia aikuisillekin. Koko perheen viihdettä tosiaan.

   Mukavaa sunnuntaita sinulle! Minulla se menee aamutakkisillaan askarrallen, englantia kuulustellen ja välillä pyykäten.

   Poista