13. kesäkuuta 2014

Details

Perheemme on akuutissa kesävaatetarpeessa kuopusta lukuunottamatta. Omani ovat vanhoja ja alkavat näyttää enemmän tai vähemmän nuhjuisilta. Tiedätte varmaan sen tunteen, että olisi saatava edes töihin jotain siistiä ja uutta. Päivät katoavat kalenterista salamavauhtia, eikä aika riitä kaikkeen ja "pakkoshoppailu" on prioriteettilistani häntäpäässä.

Tilanteen pelastaa yksityiskohdat. Ainakin omasta mielestäni.

Samat vanhat vaatteet, mutta uudehkot omatekoiset rannekorut ranteessa. Ihan vahingossa tuli tehtyä kaksi kivasti yhteen sopivaa rannekorua. Pinkkiä, mustaa ja bling blingiä -ihan mun juttu!Jalassa ihanat Burberryn outletista ostamani balleriinat. Ne jäivät viime kesänä vähälle käytölle, joten tuntuvat nyt aivan uusilta. Hyvät kävelläkin.


Ajattelin pärjätä vielä pari viikkoa katselemalla ranteeseeni ja jalkoihini ja unohtamalla kaiken mitä on niiden välissä :) Ehkä sitten lomalla on aikaa vaatekaapin täyttämiseen ja inventaarioon.

6 kommenttia:

 1. Loistava plääni! Ranteeseen ja jalkoihin kelpaa noilla releillä tuijotellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari huonoa päivää voisi sattua lomaan, niin saisi varustelun hoidettua :) Muuten kyllä voisi olla hellettä ja aurinkoa :)

   Poista
 2. Ihanat balleriinat!!! Heti kiinnostaa tietää, että mistä outletista ostit ne? Oliko alennukset hyvät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen ostanut balleriinat puolitoista vuotta sitten Jenkeistä, outlet oli "ei-missään". Lähin tunnettu paikka on Chicago. Piti oikein tsekata vanhemmasta postauksesta, kengät olivat -40%.

   Poista
 3. Itsekin harrastan tätä pienillä jutuilla tylsän asun asustamista. Kyllä se toimii ;) Kauniit rannekorut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Sinulla onkin ihanan värikkäitä huiveja asustamiseen. Pitäisi hankkia pari sellaista itsellenikin!

   Poista