30. maaliskuuta 2014

Toiveiden mukaisesti

Hyvää viikonloppua Kepposlasta!

Meillä jokainen on saanut viettää aikaa toiveidensa mukaisesti. Poikien toiveet ovat olleet tavallisesta poikkeavia. Esikoinen on asunut tornissa ja keskimmäinen matalammassa rakennuksessa.

Ihanat pahvilaatikkoasumukset!

Yhdellä pojista on selvästi enemmän silmää elämästä nauttimiselle. Hän ei halua asua pahvilaatikossa, hän haluaa nauttia drinkkejä, joissa on päivänvarjo :) Kukas pojista onkaan tullut eniten äitiinsä?

Vesikin maistuu hyvältä kun lasissa on päivänvarjo

Itse aion solahtaa takaisin dekkarin Venetsiaan ja nauttia vielä hetken hurmaavasta laiskuudesta. Olisi hommiakin, mutta miksi tehdä tänään jotain, minkä voi lykätä ensi viikonloppuun...

16 kommenttia:

 1. Sä olet niin mainio äiti. Pitäisköhän munkin joskus antaa lasten päättää mitä tehdään ja miten eletään. (joku vois sanoa et ne tekee jo nyt niin)

  Täytyy kokeilla!

  Terkkuja sateenvarjolapselle, my kind of a man

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä pojat haaveilevat kokonaisesta lapset määrää päivästä, mutta sen toteutuminen on aina vaan lykkääntynyt. Ehkä kesälomalla sitten. Olisi suorastaan mielenkiintoista nähdä, että millainen päivästä tulisi (ruokaa pitäisi syödä, ei shoppailua eikä huvipuistoja olisi reunaehdot)

   Poista
  2. Munkin on pitänyt järjestää tai oikeastaan sallia Lapsen Päivä, mutta ehkä kesällä olisi tosiaan hyvä hetki - ja tietyt reunaehdot tosiaan tarvitaan ;-)

   Poista
  3. Jos ei laita reunaehtoja, niin meillä ainakin tulisi äidille konkurssi päivä ;) Sitä oltaisiin heti jättimäisillä lego-ostoksilla ellei peräti pelikonsoleita peleineen kahmimassa.

   Poista
 2. Voi kuinka lämmintä ja mukavaa! ♥

  VastaaPoista
 3. Ei ne lapset kyllä ihmeitä yleensä vaadi…meillä on nyt aika monet lomat menty tyylillä mitä haluatte tehdä (ehkä siks että oon ollu töissä ja muut lomaillu)…hiihtolomalla halusivat kylpylään (melkein naapurissa), Näsineulassa käymään (melkein naapurissa), leffaillan kotona ja leffan teatterissa ja yökyläkaverin…Poika kyllä halus myös Funparkkiin ja sinne pääsi sitten kun sattu oleen kaverillaan yötä oikeeseen aikaan :)..kesällä ne toiveet on sitten tyyliin mennään käymään mökillä (30 km) tai uimassa (ranta vieressä)…mutta saattaahan se olla että ne toiveet kasvaa ja suurenee kun ikää tulee lisää…
  Iso ilo muuten tulee vaikka noista tyhjistä pahvilaatikoista…meillä on töissä ollu nyhjää tyhjästä-viikot ja isommilla ne on ollu ahkerassa käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pojat ovat aina olleet varsin innostuneita pahvilaatikoista. Minulla oli pitkään yksi tosi hyvä pahvilaatikko kellarissa jemmassa sairauspäiviä varten. Meillä pojat osaavat esittää toiveita: olisi kiva päästä uudestaan Legolandiin tai edes Linnanmäelle ja uusia legoja kinutaan aina. Mutta elämä on silti kivaa, kun saa pahvilaatikoita ;)

   Poista
  2. Eskaripojalla täälläkin samat toiveet: Legolandiin uudestaan ja legoja voi kinuta aina ja joka tilanteessa ;)

   Poista
  3. Niin tuttua :) Minulla välillä tulee legojuttuja korvistakin, kun kolme on niistä höpöttämässä ja niitä mankumassa.

   Poista
 4. Taitaa keskimmäinen ja juniori olla parhaiten äidin poikia, tosin, sen verran pituutta taitaa olla rouva Kepposella, että kyllähän se nyt melkein tornina seisomisesta menee :D Mamman mussuja ne kaikki taitaa olla, vain tietyissä hetkissä isäänsä tulleita ;)

  Dekkari kuulostaa hyvältä, meitsi on nautiskellut taiteluistelu loppunäytöksestä, ja vältellyt taas tämänkin päivän kaikkea järkevää toimintaa - hyvä hyvä! Katotaan sitten vaikka ens kuussa sitä fiksumpaa puuhastelua, eiks jeah :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne mamman mussukoita kaikki :) Vaikka joskus heikkona hetkenä tekisi mieli laittaa niistä myynti-ilmoitus ;)

   Alkuvuosi on imenyt voimat aika tehokkaasti, joten hommien välttely on nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus. Sentään olen jaksanut kokkailla. Tänään tein vihdoin ohjeellasi punajuurisalaattia ja niinpä vetäistiin herran kanssa kilo punajuuria kahteen pekkaan :)

   Toivottavasti ensi kuussa riittää energiaa muuhunkin - kuten vaikka askarteluun!

   Poista
  2. Siinä salaatissa muutes katoa hetkessä kilo punajuuria, ja uuni juureksina niitä menee hetkessä kaksikin, hullua! :)

   Mäkin lasken panokseni ensi kuun varaan - ois jo korkea aika ryhtyä.

   Poista
  3. Meille kävi niin harvinaisesti, että söimme juureksia ja kasviksia niin paljon, että molemmilta jäi syömättä toinen kalapala :)

   Poista