6. helmikuuta 2014

Karvamadot eli Brezhnevit tulevat taas

Olen jokseensakin järkyttyneenä seuraillut Brezhnevien rantautumista catwalkeilta arkeen.

Pikaisena muistutuksena Brezhnevin ulkonäössä silmiinpistävin piirre:


Ei tuossa sinänsä ole mitään uutta auringon alla. Itsellänikin on ollut karvamadot kultaisella 80-luvulla. Silloin tyylin inspiroi Brooke Shields. Brookellahan oli hyvin luonnollisen näköiset kulmat.

Kuva täältä

Helpothan ne olivat saada. Itselläni on tuuheat ja hyvin tummat kulmat luonnostaan, jotka alkavat tavoittelemaan Brooke tyylisesti toistensa kohtaamista. Sen kun antaa kulmakarvojen kasvaa vapaasti ja iltameikkiin iskee vielä väriä lisäksi.

Tämän päivän trendistä pitänee syyttää Cara Delevingnea. Karvamadoista Caramadoiksi.

Caramadot saavat Brooken kulmat näyttämään varsin vaatimattomilta.

Kuva täältä

Kuva täältä

Caran malli näyttää rantautuneen blogien lisäksi pääkaupunkiseudulle. En todellakaan ole vielä tottunut näkemään näitä livenä. Herranen aika pelästyin, kun asiakaspalvelussa olevalla nuorella naisella oli Caramadot pikimustalla piirrettynä ja pelkkää mustaa päällä. Vastahan totuin siihen, että naisilla ei ole enää omia kulmakarvoja vaan niiden sijasta puoleen väliin otsaa piirretyt tai peräti tatuoidut viivat.


Mitäs pidätte Caramato-lookista? Joko olette hylänneet pinsetit?


Itselleni olen luvannut, että kolmeen 80-luvun juttuun en enää ikinä sorru: amerikkalaisjalkapalloilijan suojien kokoisiin olkatoppauksiin, haaremihousuihin ja karvamatoihin.

14 kommenttia:

 1. Jaa,a.. mulla ei ainakaan ole mitään pelkoa luonnollisista brookeshieldseistä, kun omat kulmakarvat ovat mallia "tuossa on yksi...ja hei, tuossa on toinenkin!" ja ovat lisäksi aivan vaalean hailut. Siis olemattomat. Joten vaikken muuta meikkiä naamaani iskisikään, niin kulmat on aina piirrettävä. Ongelma on tietysti se, että sopivan väristä kynää ei löydy koskaan; ruskeat ovat liian ruskeita (näyttää punertavalta) ja harmaat muuten vaan luonnottomia, liian tummista puhumattakaan. En oikein tiedä, että mitä noille pitäisi tehdä. Kaiken lisäksi pelkään, että kohta (vai ehkä jo nyt?) olen immuuni huomaamaan omien kulmakarvapiirrosteni luonnottomuutta ja ajaudun jonnekin gootti-caramato-linjalle, jolloin kaikki tuijottavat, että mikä tota vaivaa, mutta kukaan ei kehtaa sanoa mitään. Aargh, kylläpä kulmakarvoista voi ollakin paljon vaivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä, että noista hennoista ja vaaleista kulmakarvoista on enemmän vaivaa kuin tuuheammista. Tosin hentojen kanssa selviää vähemmällä kivulla, kun ei tarvitse nyppiä. Minulla jos on pitkä tauko nyppimisessa (en todellakaan kykene mihinkään säännölliseen huoltoon) niin karvat ovat aivan älyttömän tiukassa.

   Poista
 2. Voi apua! Avasin blogisi ja meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun. Ei siksi, että kirjoituksessa olisi ollut mitään vikaa, vaan siksi että olen ollut aivan ulalla kulmakarvoista(kin) näköjään viimevuodet :).
  Siis oumaigaad onko nuo tuuheat tulleet taas muotiin. Kiitos ei mulle kuitenkaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caramadot ovat rantautuneet arkeen. Olen nähnyt jo useammat livenä. Parin ekan kohdalla piti oikein tsempata, etten unohdu suu auki tuijottamaan ;)

   Saas nähdä, että alkaako media suoltamaan virtana Caramato-aineistoa.

   Poista
 3. Neljän kuukauden vauvaarjen (lomailun?) jälkeen olen muodin aallonharjalla...
  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo kulmien huoltoa helpottaa kummasti, jos on luonnostaan tuuheat kulmat :)

   Ei muuta kuin runsaasti kulmakynää ja vauvan kanssa ostoskeskukseen trendeilemään ;)

   Poista
 4. Ääh, mä oon taas tehnyt Suuren Virheen! Just eilen pinsetöin! No, mä harkitsen uudestaan sitten, kun taas alkaa karvamadot näkyä peilistä, jotta nypinkö vai en. Tosin, yleisesti ottaen kaikki mistä tulee mieleen mikään luikerteleva, on yök-yök. Paitsi.... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne karvamadot viimeistään kesäksi kasvaa - don't worry :)

   Poista
 5. Mä en ole ikinä nyppinyt kulmiani, karva siellä toinen täällä:) Mä kyllä aina katselen muiden hoidettuja kulmakarvoja ja täytyy sanoa, että kauniit hoidetut kauniin muotoiset kulmat luovat siistin ilmeen. Ihan noita "presneveitä" en haluaisi, mutta jotain vois kehittää:D Onkohan tämä nyt naisten vasta isku viiksi manialle????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trendit kiertävät ja luultavasti on vaan sitten tämän muodin vuoro. Onhan se myös virkistävää, että luonnollisemman trendit nousevat pinnalle. Muutenkaan en pistäisi pahaksi vaikka naisten karvahysteriä hiukan laantuisi. Se nimittäin tarttuu nuoriin tyttöihinkin, joiden ei minusta kyllä tarvitsi miettiä lainkaan, että miten niitä genitaalikarvoja muotoillaan...

   Poista
 6. Huh huh, en ehkä lähde caramadon kelkkaan. Ja olen aivan samaa mieltä noista 80-luvun "ei-ikinä-koskaan-enää" -jutuista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin, en ole itsekään lähdössä caramato-muotiin. Mutta kiinnostaisi tietää, että ehditkö aikoinaan Brooke Shields muotiin mukaan :)

   Poista
 7. Apua... Mä en kestä... Onneksi mulla on kestopigmentointi kulmissa, joten ei kiitos ei mullekaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, mutta voisithan sä Caramatohengessä harkita niiden kestipigmentointien leventämistä ;)

   Poista