14. toukokuuta 2012

Marie Clairen ideanumero

Lehti on täynnä toinen toistaan herkullisempia askartelukuvia! Vaikka mikään ei ole sellainen, että sille olisi välitön tilaus, en silti voinut jättää lehteä hyllyyn. Ihastuin täysillä esim. näihin massapallo-ideoihin.


Mikä lamppu!
Pienempänä eri sävyissä esikoisen tulevaan huoneeseen?


Huippuhyvä ja helppo tuunausidea!
Melkein pitää katsoa olisiko Suomen Elloksella noita paitoja muussa värissä. Jos ranskankielen taitoni tai Googlen käännös suo, niin keksi-idea menee ehkä jo viikonloppuna kokeiluun. Katsotaan, että tuleeko niistä Marie Clairen mallin näköisiä keksialoittelijan käsissä lainkaan :)

7 kommenttia:

 1. Toi lamppu!!!! Aivan ihana <3 Pitääköhän sitä suunnata Tiimariin? Vois tietty nyt yhden projektin kerrallaan hoitaa, mua vaan masentaa toi makkariproggis. Sieltä kun tapettien alta on paljastunut yhtä sun toista korjattavaa...

  VastaaPoista
 2. Marie Claire idees on myös mun suosikkilehtiäni! Nykyään sitä ei vaan meinaa oikein saada mistään:(
  Tilalle on tullut Mollie Makes, mitä voin myös suositella!
  Huomenna lähden metsästämään massapalloja;)

  VastaaPoista
 3. Luulin ekaksi, että noissa oli käytetty pingispalloja :)

  Toi lamppu on upea!

  VastaaPoista
 4. Vera: Mä voin kuvitella, kuinka tympeää on kun pintaremontti paljastaa korjaustarpeita. Tsemppiä sinne! Pieni nopeahko sivuprojekti voisi auttaa :)

  Niinu: Kiitos lehtivinkistä, en ollutkaan kuullut siitä aikaisemmin. Minua alkoi harmittamaan, että ostanut niitä kaikkia ranskalaisia askartelulehtiä, jotka oli saatavilla. Haluaisin ehdottomasti nähdä lampusta Niinulan version!

  Anonyymu: Minäkin tuijotin kuvaa hetken aikaa, että onkos siinä pingispalloja :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva lamppu ja paitaidean toteutusta jään mielenkiinnolla ootteleen!
  lampusta tulee varmasti valo jännästi, jos toteutat lampun, siitä kuva kiitos!

  VastaaPoista
 6. Mä en uskalla aloittaa yhtään pikku-proggista nyt pitkään aikaan =) saa ihan käsittämättömät mittasuhteet nämä mun jutut. Meillä puuttuu siis seinistä kaikenmaailamn tukipuita sun muita, ja cyprocit eivät olleet missään kiinni ja vanhat tasoitteet putos päähän, nyt sitten opin uusia asioita kunnon TSI-miehen tavoin.

  Mulla on sulle haaste blogissani =)

  VastaaPoista
 7. Ihanan herkullisen näköisiä kuvia =)

  VastaaPoista