19. toukokuuta 2012

Kysymyksiä ja tunnustuksia


Tein tänään tuohon olohuoneeneen sivupöydälle tuollaisen aika tyylikkään ruusuasetelman odotellessani herkullisen pataruuan kypsymistä juuri siivotussa kodissa.

Eller inte

Laitoin ruusut kiitokseksi teille, jotka ovat muistaneet minua mieltä lämmittävillä tunnustuksilla sekä kommenteilla tai kulkeneet kanssani kappaleen matkaa ihan vaan hissukseen. Kiitos. Blogini olen alunperin perustanut muistivihkokseni ja valokuva-albumikseni omasta arjestani. En ole ajatellut tuottavani sisältöä erityisesti lukijoita varten. Täältä tuskin pukkaa kattavia vertailuja yhtään mistään, arvontoja tai alekoodeja. Minua lämmittää suuresti se, että olette löytäneet tienne tänne ja etenkin se, kuinka monenlaisia ajatuksia olen saanut kanssanne vaihtaa.

Sain Veralta Konkkaronkka -blogista 11 kysymystä vastattavakseni.
1. Kuinka usein käyt kirpputoreilla?
Käyn nykyisin lähinnä vaan Piilossa, koska sinne on helppo matka. Ehkä 3 kertaa kuussa.

2. Mitä tekisit jos voittaisit 10 000 euroa?
Mä luulen, että saattaisin säilytellä rahaa tilillä jonkin aikaa ja odottaa lasten kasvamista. Sitten voisin viedä heidät jollekin upealle matkalle. Tai ehkä uskaltautuisin likinäön korjausleikkaukseen.  Toisaalta olen alkanut himoita uima-allasta tuolle pihanpläntille tai edes sellaista ulkoporeammetta.


3. Paras tuoksu (en tarkoita siis hajuvesiä)?
Tässä on vaikea valinta kesäisen merenrannan, jossa kasvaa mäntyjä ja pullantuoksun välillä. Mä valkkaan kuitenkin sen meren.

 4. Mitä työtä haluaisit kokeilla?
Se olisikin hyvä, jos pääsisi kokeilemaan koulutuksen vaativia töitä ihan tuosta vaan. Minä haluaisin kokeilla ainakin lääkärin, lentäjän, juristin, toimintaterapeutin, kansanedustajan ja psykoterapeutin töitä.
 
5. Kierrätätkö, ostatko luomua?
Jätteet yritän kierrättää: seka, bio, lehdet, kartonki, lasi, metalli ja muu. Täytyy tunnustaa, että jätehomma ei tule luontevasti vaan joudun pakottamaan itseni siihen. Vaatteita, harrastusvälineitä ja kirjoja kierrätän -ostan käytettynä sekä myyn vanhoja.

6. Mitä sarjaa seuraat telkkarista?
Greyn Anatomia, Good Wife, Täydelliset naiset, Mentalist ja Kova Laki. Näistä on aina melkein puolet tauolla.

7. Oletko kahvin, teen vai kaakaon ystävä?
Kahvi.

8. Mihin maahan haluaisit matkustaa?
Keniaan tai Tansaniaan safarille. 

9. Mitä ruokaa osaat tehdä parhaiten?
Mun bravuuri perhesyistä pakollisten jauheliharuokien ohella on aasialainen kookoskana.

10. Kuka on mielestäsi komein mies-julkkis?
Jude Law elokuvassa Lahjakas herra Ripley

11. Kevät, kesä, syksy vai talvi?
Tähän on olemassa vain yksi ja oikea vastaus: KESÄ.

Sitten on minun vuoroni rustata 11 kysymystä
1. Mitä ostit viimeksi itsellesi ja milloin? (ruokaa ei lasketa)
2. Mikä kirja on tehnyt sinuun vaikutuksen?
3. Mikä on paras tapasi?
4. Ketä julkisuuden naista arvostat ja miksi?
5. Seuraatko politiikkaa? Miksi?
6. Paras väkevää alkoholia sisältävä drinkki?
7. Mistä ostat vaatteet itsellesi?
8. Montako ulkotakkia sinulla on? Montako välikausi vaatetta lapsellasi on (jos sellainen talouteen kuuluu)?
9. Suosikki matkakohteesi Suomessa? Miksi?
10. Kestääkö vatsasi/pääsi huvipuistojen hurjimmat laitteet?
11. Grillaatko? Jos niin mitä ja miten?

Kysymykseni lähtevät Mirkalle blogiin Uuuden kuun aikaan, Katille blogiin Tyylikkäät termiitit, Pinkille blogiin Keinosiementaja, Haltiakummille, Handelle blogiin Arjen riemuvoitto ja Olivialle blogiin Karpaloita.

Kiitän näistä

Zirk blogista Hupulaiset

Hande Arjen riemuvoitto.

Ja sitten ne 7 satunnaista tietoa itsestäni. Näitähän alkaa olla jo suorastaan vaikea keksiä...

1. Minulla on koivuallergia ja tänä keväänä se on ollut aivan karmea. Olen istunut viikon sisällä, niistänyt ja pärskinyt.
2. Nyt lähtee ihan kunnon paljastus: Olen tilannut itse omalla nimellä kotiini Seiskaa. (Nyt kaikkia enää kummastuttaa, että keitä ne197606 muuta tilaajaa ovat - oikeasti Suomessa ei voi olla noin montaa kampaamoa)

Nyt kun mä lähdin tälle tielle, niin mä en pysty enää miettimään mitään järkevää kerrottavaa. Tästä voisi ainoastaan jatkaa suoliston toimintaan tai genitaalialueiden karvojen poistoon - säästän teidät kyseisiltä piinallisilta detaljeilta ja lähden nukkumaan. 

Liebster-tunnustuksen (ja 7 tiedon paljastuksen) laitan eteenpäin Kialalle blogiin Onni, Leonidalle blogiin Arkitaivas, Hannalle blogiin Murusia ja Lauralle blogiin Kukallista.

10 kommenttia:

 1. siis kerrassaan kaunis ruusuasetelma...

  VastaaPoista
 2. Ihanat ruusut! Kiitos tunnustuksesta :) Mun pitää ottaa itseäni niskasta ja vastata näihin.

  VastaaPoista
 3. Upeita ruusuja! Ja kivoja vastauksia. Uima-allas omalla pihalla olisi aika unelma :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja ruusuja olet askarrellut =)
  Uima-allas olis kiva, mutta sitten pitäis olla semmonen pool boy, joka kävisi huolehtimassa sen kunnosta. Veikkaan ettei meillä ainakaan kukaan sitä jaksaisi huoltaa.

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti kukat eivät ole meiltä kotoa (vaan hotellin aulassa kuvattu Tunisiassa) eikä meillä ole edes siivottu eikä pataruuasta tietoakaan :(

  Meille tuli jokunen viikko sitten Suomela ilmaislehti ja siinä perhe rakensi parissa viikossa pihalleen ison uima-altaan aurinkopaneelilämmityksellä ja muhkea patio ympärille. Haaveeni saivat ilmaa siipien alle :)

  Veran toteamus tuosta pool boysta päteee meihin täysin. Siinä Suomelan-jutussa allasta piti peittää joka ilta ja kerätä isot roskat ja kerran viikossa isompi huolto. Hoitointo laantuisi aivan liian nopeasti ehkä jo ensimmäisenä viikkona.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tunnustuksesta :)

  Olin sinulle jakamassa myös Versatile blogger-tunnustusta, sillä sinun blogisi todellakin on vaihteleva ja siksi niin ihana. Voit jättää vastaamatta...

  VastaaPoista
 7. Laura: Kiitos joka tapauksessa :) Minähän voin ottaa uuden yrityksen jos mielessä liikkuisi silloin jotain kirjoituskelpoisia ajatuksia...

  VastaaPoista
 8. Kiitos darling! ♥
  Vastailin "lyhyen ytimekkäästi" huippumahtaviin kysymyksiisi blogissani! Kiitos niistä :)
  Ja päräytin perään omat kysymykseni, sekä vienon toiveen notta josko sinäkin jaksaisit niihin uudestaan vastata - teikän vastauksia kun on niin ilo lukea ja hymyillen hyristä :))

  VastaaPoista