8. huhtikuuta 2012

Uudet lempparihousut by Phister and Philina

Keskimmäinen potee samaa ongelmaa kuin esikoinen pienempänä: housut meinaavat pudota jalasta. Velourit pysyvät hyvin jalassa sekä H&M resorifarkut. Muissa housuissa on ehdottomasti oltava vyötäröllä kiristys. Silloin niitä voi pitää ainakin sisällä. Ulos mentäessä vyötärökiristyshousut voivat olla varsinainen marinan kohde. Ei tunnu kivalta kun vyötäröllä on liikaa ryppyä ja päälle pitää vetäistä ulkohousut. Se, että ulos mennessä keskimmäinen vaihtaisi ulkohousujen alle leggingsit tai velourit, ei toimi - ei riitä kärsivällisyys.

Keskimmäisen mielestä velourit eivät ole ison pojan vaate, joten usein miten pojalla on jalassa H&M resorifarkut. Nyt tuli vaihtelua vaatetukseen ja uudet lempparihousut. Ostin Piilo-kirppikseltä kolmet Phister and Philinan housut. Farkut keskimmäinen totesi liian paksuiksi ja jäykiksi ulkohousujen alle, mutta kaksista canvas-tyylisistä housuista tuli suosikit. Olen muutaman kerran katsellut housuja webbikauppojen kuvissa, kuvat eivät tehneet oikeutta housuille.

Housut ovat läpäisseet ensimmäisen kulutustestin, yhdellä parilla on viikko hinkattu karhennettua laattalattiaamme. Polvet ovat vielä aivan ehjät :) Housujen kangas on tosi notkeaa. Malli istuu hyvin päälle. Vyötärö on sen verran kapea, että kiristyksellä ei tule pahasti ryppyjä vyötärölle. Nappi on kuin jättikokoinen neppari ja vetoketjun sijasta on tarranauha. Erittäin toimiva ja helppokäyttöinen ratkaisu! Siis superhyvä! Isot ja hauskat taskut. Vielä lopuksi plussaa erikoisemmista leikkauksista. Hyvin silitettyinä näitä voisi mielestäni käyttää ihan hyvin parempina housuina kauluspaidan kanssa. Ja juhlasesongin jälkeen ottaa arkikäyttöön.

Keskimmäinen käyttää kokoa 116cm (poika itse about saman pituinen), tämä koko hänelle reilu, mutta ihan käyttökelpoinen. Lahkeessa reilusti pituutta. Jopa meidän pitkäjalkaiselle lahje on vähän liian pitkä.

Ainoa miinus housujen kovasta ovh:sta 40-50€. Ehkä yhden parin raskisin täydellä hinnalla ostaa. Nämä menee ehdottomasti alebongaus-listalle.


Hauskat takataskut
Housut ovat tässä vaiheessa olleet viikon jalassa tauotta,
joten etupuoli ei kestänyt kuvausta :)


Tämä satsi menee kyllä kirppislöytöjen kärkikastiin :)

5 kommenttia:

  1. Onpas hauskat housut =) Phister&Philina on mulle ihan uusi tuttavuus, tai olen siis noita vaatteita nähnyt, mutta ei ole koskaan meille asti kotiutunut. Kiva kuulla käyttökokemuksia!

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköiset housut. Munkin pojat pitäisi takuulla tuollaisista. Sulla on säännöllisesti hyviä kirpparilöytöjä, kuinka usein käyt?

    t: Rusthollarin mamma

    VastaaPoista
  3. Hyvännäköiset housut:) Ja löysit niitä hetimiten kolmet?! Oliko hyvä hinta? Laatu ainakin vakuutti minut:)
    Kerroppa vielä vinkkisi todella(kin) kestävistä välikausihousuista, joiden polvet ei olisi puhki ihan samontein...Noilla samoilla vaatimuksilla eli hoikalle pojalle.

    VastaaPoista
  4. Rusthollarin mamma: En ehdi mitenkään säännöllisesti kiertelemään kirppareita. Mitäköhän mä heittäisin arvioksi 2-3 kertaa kuussa. Nykyisin käyn lähinnä vain Piilossa ja joskus lähialueen MLL:n kirpparitapahtumissa.

    Niinu: Meillä on kestänyt käytössä hyvin Jonathanin cordura housut ja perus Reimatecit. Osassa Jonathania on ainakin ollut napakka vyötärö. Esikoiselle ajattelin kuitenkin ostaa Stadiumin ohuet vk-housut, koska ne ovat niin näppärät vetäistä sisävaatteiden päälle.

    Kaverini perheessä tehdään todellista kulutustestiä, siellä meni Ticketin toppahousutkin ensimmäisellä käyttökerralla rikki. Heillä luotetaan nykyisin Super Remuun.

    VastaaPoista
  5. Niinu: tuosta kirpparihinnasta unohdin kommentoida, että kirpparihinnaksi olivat kalliita housuja 12,5€ per housut. Mutta olivat varsin hyväkuntoisia, yksi pari suorastaan uuden veroinen.

    VastaaPoista