22. tammikuuta 2012

Henkinen pyjamapäivä

Lauantai oli toiminnan täytteinen päivä. Tänään päädyin henkiseen pyjamapäivään. Vaatteet sain päälle, mutta siihen homma hyytyi. Henkisenä pyjamapäivänä olla möllötetään. Tai vetäistään överit, yleensä telkulla. Överit tuli tänäänkin. Ensin sokerista, alla aamiaiseni

 
Seuraavat överit tuli halvasta tavarasta. Parissa blogissa oli tilailtu Crocsin alekamaa hyödyntäen ilmaiset postit yli 49€ tilaukselle ja 10€ alennuksen yli 50€ tilaukselle. Pitihän sitä vilkaista. Vilkaisun tuloksena klikkasin kaikkiaan 7 paria kenkiä tulemaan. Ollaan Crocsi-juntteja -säälittävää. Pojat pitävät crocseja kesällä pihakenkinä, esikoinen koulussa sisäkenkinä, vanhemmat pihakenkinä ja minä jopa julkisesti. Itse käytän Mary Jane mallia ja omasta mielestäni näillä ei tarvitse Prismassa nolostella ;)

Mokkanahkainen Mary Jane (about 26€)

Kuopukselle ja keskimmäiselle pihaleikkeihin (22,50€)
Mokkaa. Punainen muoviosa ei innosta, mutta kelpaavat kuraan ja varalle

Esikoinen joutui siirtymään aikuisten kokoihin. Nahkatennarit hänelle löytyi naisten valikoimasta, mutta perinteiset sandaalit piti ottaa miesten valikoimasta. Saas nähdä miten istuvat kapeaan pojan jalkaan. Alekampanja voimassa vielä tänään.


Nauhattomat nahkatennarit esikoiselle kevääseen (29,20)

Övereiden päätteeksi olikin aika vetäytyä päikkäreille lasten ulkoillessa.

Övereiden jälkeen oli aika ihmetellä, että onko seuraava sairausputki todellakin alkanut jo nyt?

Esikoinen on kahdesti välttynyt päiväkotiaikana vesirokolta ja sen jälkeen olen rokottanut hänet. No eikös vaan pojalla on näppyjä, jotka näyttävät aivan samalta kuin vesirokko. Näppyjä ja niiden kutinaa lukuunottammatta esikoinen on aivan terve. Mutta jos tuo on vesirokkoa, niin kotikaranteeni siitä seurannee, minkä järjestäminen on aina hankalaa. Kuopusta ei ole rokotettu, joten varmaan meillä on vielä ihan oikea vesirokkopotilaskin. *Huoh* Mitenköhän tämän kaiken taas sumplisi?

Leppoisaa sunnuntaita!

7 kommenttia:

 1. Mä olisin myös viettänyt mielelläni tänään ihan pyjamapäivää, lähdin kuitenkin sitten äänestämään.
  Sorruin myös itse tilaamaan tuolta Crocsilta, meinasin tilata nuo puna-ruskeatkin, mutta viime hetkellä järki sanoi että Nopalla on 3-4 kengät kevääksi, eiköhän niillä pärjätä.

  Mä en edelleenkään tiedä onko Epulla ollut vesirokkoa, ihan pienenä oli joku rokko, mutta se on ihan hyvin voinut olla vaikka vauvarokko kun oli tosiaan alle 1v. Ei ole kuitenkaan esim päiväkodissa tai koulussa sitä ikinä saaneet. Nopalla ei varmasti ole ollut, sen tiedän. Mun äiti sai aikoinaan vesirokon noin 30-vuotiaana, ja oli todella kipeä pari viikkoa.
  Toivotaan että säästyisitte nyt taudilta!

  VastaaPoista
 2. Yritin tilata itselleni samanlaiset kengät Prismareissuille, mutta jäin ilman :(
  Ainoastaan 36-37 kokoa jäljellä.

  Toivottavasti muu perhe pysyy terveenä.

  t: Rusthollarin mamma

  VastaaPoista
 3. No voehan överit! Viattomasti klikkasin itseni tuonne Crocs-kauppaan ja puolen tunnin kuluttua klikkasin itseni ulos kuuden kenkäparin kanssa. (Okei, muutamat kengät lähtivät miehellekin...) Kyllä nyt kelpaa Prismassa, kenties jopa Citymarketissakin ihan.

  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt meidän Norkun kanssa kelpaa tepsutella Prismassa :) Harmi että Rusthollarin mammalla ei ollut ale-tuuria.

  VastaaPoista
 5. Olipas hauskoja kenkiä ja hyvännäköisiäkin vielä. Pitäisköhän itsellekin?

  Tuliko rokko?

  pinkki

  VastaaPoista
 6. Pinkki: Kävimme terveydenhoitajalla ja hän sanoi, että kyllä se vesirokolta näyttää. Viimeaikoina on kuulemma näkynyt tuollaista näppyversiota, jossa ei tule ne oikein perinteiset rakkulat.

  Esikoiselle on kertynyt näitä epäonnisia rokotuskokemuksia. MPR:stä tuli aikoinaan reissu Lastenklinikalle ja nyt pojan piti sitten osua siihen 3% joka ei saa suojaa. Toisaalta onpa tuo onneksi lievä.

  Nyt sitten katsellaan, että miten käy kuopukselle. Ja sumplitaan hoitojärjestelyjä :(

  VastaaPoista
 7. No voi :( Vesirokon huonoin puoli on toi pitkä sairasloma. Harmi ettet asu lähellä. Mä olisin niin hyvä lastentarha näissä tapauksissa :)

  pinkki

  VastaaPoista