11. joulukuuta 2011

Ekat aleostokset

Ticket to Heavenin joulukalenterissa on ollut muutamia hyviä tarjouksia. En pystynyt vastustamaan. Ostin esikoiselle ensitalveksi housut ja takin. (Melkein sorruin myös toppahaalaritarjoukseenkin) Veikkaan, että esikoiselle saattaa mennä vielä jompi kumpi tämän talven takeista ensi talvenakin, joten aleostoslistalle jää vain toppahousuja.  Ticktin tilauksen postikuluilta vältyin kokonaan, kun otin tilaukseen mukaan keskimmäiselle plain rainin kevättä varten.

Satsi maksoi 138€ kotiin kannettuna. Mun mielestä tässä olisi ihan oikea hintataso lasten ulkovaatteille. Olen katsellut talven uutuuksien hintoja ja kauhistellut, että toppahaalarit 150€. Minusta hinnat tuntuvat niin kiskurimaisilta, että maksuhalukkuuteni on nollassa. Vakaasti harkitsen kokonaan siirtymistä edullisempiin merkkeihin.

Oudolta tuntuu, kun talvivaatteessa ei olekaan väriä :(
Tähtitakki oli keskimmäisen päällä tosi kaunis

Esikoisen tämän kauden topat näyttävät tältä:


Minymon raitatakin ostin vuosi sitten alesta jemmaan. Siinä on minusta aivan ihanat värit. Kaverina Jonathanin toppahousut tämän talven mallistosta. Pipona North Facen tupsupipo, joka on alunperin ollut isoisän (kutistui pesussa). Tämä on niin äidin mieleen oleva kokonaisuus.

Toinen setti on tämä: Lennen vedenpitävä toppis käytettynä ja mustat H&M toppahousut. Tämä oli tarkoitettu kakkkossetiksi ja ajatuksena oli ostaa toinen parempi setti tämän vuoden alesta. No, tässähän kävi niin, että kakkossetti on se mieluinen. Raitatakki kelpaa vain, jos toinen on likainen. H&M toppahousuissa on jo nyt selvästi kulumaa, joten ne pitää korvata kestävämmillä.

Mitään siistimpää takkia esikoisella ei ole, raitatakki saa hoitaa sellaisenkin virkaa. Kiva duffeli kelpaisi meille. Muuten ulkovaatteiden aleostoslistalle hanskojen ja toppahousujen lisäksi jää vain uusi haalari keskimmäiselle mietintään (tai sitten vedetään omaa kierrätyskampetta päälle vaan).


Sisävaatteessa olisi taas edessä varsinainen housutäydennys. Ajattelin, että tuollainen 20 paria paikkaisi akuuteimman tarpeen. Oikeasti.

5 kommenttia:

 1. Siis mistä nettikaupasta oikein tilasit? Mun tarttis alkaa ryhdistäytyä näissä lastenvaateasioissa. Vinkkejä siis tarvitaan...

  VastaaPoista
 2. Topat olivat Ticketin joulukalenteritarjous. Kevätpuku oli saman webbikaupan outlet-puolelta.

  http://www.ticket2heaven.dk/

  VastaaPoista
 3. Mä meinasin myös sortua tilaamaan toppahaalarin. Sitten huomasin että postarit on 17 euroa, jos ei tilaa sillä 1000 Dkk. Ja tuntui tyhmältä tilata sitten muuta, mitä ei tarvita, vaan välttyäkseen postareilta. Tota tähtisettiä mietin, mutta kun ei oikeasti tarvita.. En sitten tilannut mitään =)

  Olen myös hippasen järkyttynyt 150 euroa haalareista. Siis oikeasti, maksaa melkein tonnin lapsen talvihaalari markoissa! Sitten se kaatuu mahalleen tuolla loskassa ja hiekassa ja puku rikki ja itku (äidin) puserossa.

  Me testataan nyt tänä talvena tota Minymota haalarina, jos on hyvä niin ostetaan ens talvena myös. Se maksoi pienessä alessa jotain 60 euroa. Se on mun mielestä hyvä hinta muutaman kuukauden käytettävälle vaatteelle.

  Teidän esikoisen setit näyttää oikein kivalle!

  VastaaPoista
 4. Vera: Jos postikulut olisivat olleet pienemmät, niin olisin varmaan siltä istumalta klikannut sen toppahaalarinkin tulemaan. Mutta ei ollut tuo edellinenkään tilaus vielä saapunut, niin sitten jäin miettimään.

  Tuolla hinnallahan Minymo tuntuu kovin edulliselta. Ja niillä on ollut kivoja värejä ja kuoseja.

  VastaaPoista
 5. Minä otin sen toppapuvun samaisesta joulukalenterin tarjouksesta ja on tosiaan sopiva hinta laatupuvusta! Puvun ovat muuten tänäänkin siinä -50% tarjouksessa, jos joku vielä miettii :-)

  VastaaPoista