25. lokakuuta 2011

Mun uudet kynnet

Kävin laitattamassa Kynnenkiskojan studiolla uuden mallin. Tämän nimi on "Liekitettynä ja hiillostettuna kiitos".


Ei ollut hinnalla pilattu, maksoi vain 2,99€. Pidemmässä käytössä jotenkin hiostaa. Mutta kynnet ja nuo nakit pitävät ihanan kammottavaa kalinaa.

Mies kuuli, että kulta värinä (ja materiaalina) on uudessa nousussa. Siksi hän valitsi kultaiset yksityiskohdat. Suomalainenhan ei usko, että voisi olla liian kalpea käyttämään mustaa.


Hitsit kun on se resepti hukassa, en meinaa millään muista, että paljonko siihen veriseen matopataan piti niitä matoja laittaa.

(Jollain kuulemma lähtee jouluvalmistelut lapasesta. Mä en tiedä onko ketään muuta suomalaista perhettä, jolla lähtee Halloween valmistelut lapasesta. Enhän minä, mutta ne perheen xy:t).

8 kommenttia:

 1. Hih, upea manikyyri eikä miehesikään ole lainkaan liian kalpea käyttämään mustaa... :-D

  Meillä ei voida vielä viettää Halloweenia kurpitsan kaiverrusta kummemmalla tavalla, kun neiti on vielä aika herkkis. Ehkä ensi vuonne sitten!

  VastaaPoista
 2. meillä ei luultavasti vietetä mitenkään mutta on kiva että jotkut viettävät. olisin kyllä voinut tehdä lapsille asut jos niiden päiväkodissa olisi ollut jotain naamiaisen tapaista.

  VastaaPoista
 3. niin tyylikästä tyylikästä :) mä olen kerännyt pinterestin puolelle pitkän listan halloweenjuhlaideoita, mutta vielä kun saisi järkättyä ne juhlat...

  VastaaPoista
 4. Aika kaunis pari olette :)
  Meillä tätä juhlaa on odotettu hullun lailla ja tänään se on. Matosoppaa en osaa laittaa, mutta uudessa atkins kirjassa oli monta hummerireseptiä. NAuratti kun ajattelin sua.

  pinkki

  VastaaPoista
 5. Voitko paljastaa ennakkoon minkälaiset juhlat teille on tulossa? Meillä ei ole vietetty ikinä halloweenia, mutta harkitsen ensimmäisiä juhlia.

  VastaaPoista
 6. Jos ehdin, niin voin vaikka postata juhlasuunnitelmista erikseen ennen juhlia.

  Mutta lyhyesti: esikoinen on suunnitellut "kummitustaloradan". Ryömitään tunnelista, avataan luurankokaappi, syödään sormi kynsineen (siis nakki), etsitään hautausmaalta pääkallo (siis sängystä) ja kosketellaan silmät sidottuna aivoja (keitettyä makaroonia). Saas nähdä miten uskallusta riittää, esikoisen pitää ensin tehdä itse kaikki suunnittelemansa jutut.

  Ateriaksi syömme veristä matopataa (tomaattista jauhelihakastiketta, jossa on spagetinpätkät seassa) ja jälkiruuksi pääkalloa (jäätelöä leikattuna pääkallon muotoon). Sitten hyörimme noissa hurjissa asuissamme.

  Koti koristellaan Halloween koristeilla, jotka tänä vuonna on itsetehtyjen sijasta hankittu Tiimarista.

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on lauantaina Tiimarin halloween-bileet siskon perheen kanssa. Eka kertaa kiinnostaa yhtään koko halloween ja samassa lähtikin lapasesta... Kumma juttu mulle, kohtuuden ihmiselle. No esikoisestamme se johtuu. Pojille se vaan ON niin kova juttu!

  VastaaPoista
 8. Mirka: Halloween on meillä heti joulun jälkeen kakkosjuhla. Esimerkiksi vappu ei ole mitään Halloweeniin verrattuna. Pääsiäinen on tosi booooring. Pari viikkoa on tohistu puvuista, ruuista ja pelottelusta.

  VastaaPoista