21. tammikuuta 2011

Risat läks

Siis nielurisat. Eilen.

Mietin vielä loppuun saakka, että pitäisin risani. Leikannut lääkäri sanoi, että nielurisat olivat varsin arpiset ja rokkoisen näköiset, että joutivat pois.

Tänään on päivä mennyt ihan makoillen ja jääpaloja imeskellen. Ja jäätelöä syöden. Kahden vuorokauden ruokailut ovat litra jätskiä, vähän perunamuusia, pieni pala sämpylää ja muutama mehulitra. Kipulääkkeet ovat hyviä, perhanan arka ja kipeähän tuo kurkku on, mutta ihan hyvin pystyn nukkumaan ja istuskelemaan. Muuta en vielä jaksakaan. Sairauslomaa tuli 2vkoa. Jos tässä saikulla jaksaisi jotain pientä puuhata, niin nyt olisi oikea aika hankkia vähän askartelutarvikkeita. Saisin levittää ne ihan rauhassa päiväksi pöydälle. Noh, katellaan, että saisiko hiirikäsi klikattua jotain kivaa tännepäin :)

Palailen takaisin petiin.

Loppuun vielä somisteeksi muutama kuva Jungle Parkista Teneriffalta. Paikalla sinänsä olisi ollut puitteet ihan maailmanluokan nähtävyydeksi, mutta juoksutermein takakaarteeseen oli homma hyytynyt. Mutta ihan komea oli petolintujen lennätysshow. Ja paljon erilaisia apinoita.


Korppikotka


Ihan mahtavat linnut
Mitä lienee olivatkaan, korkeus about 150cm,
ilmeisesti kalastaa ja niin sulavaa lentoa.

Oranki

Pojat ja pingviinit


Riippusillat toivat jännittävää tunnelmaa.
Lisäksi niistä pääsi katsomaan eläimiä
eri korkeuksista, mikä apioiden kanssa
avaa ihan erilaisia näkymiä.


Puistossa oli myös erillinen viidakkopolku,
mutta minä jäin kuopusta hoitelemaan.
Samalla jäi kokeilematta kesäkelkkarata.

5 kommenttia:

 1. Pikaista paranemistta! Hyvä että olet saanut kunnon napit, niin pystyy nukkumaan.

  VastaaPoista
 2. Paljon paranemistoivotuksia myös täältä! Itseltäni napattiin risat pois jo 18-vuotiaana jatkuvien angiinojen vuoksi, mutta vieläkin muistan toipumisajan ja sen valtavan jäätelömäärn toipumisaikana.

  VastaaPoista
 3. No hyvà, ettà leikkaus meni noin hyvin. Mulla oli nielurisat aivan tulehtuneet ja ne leikattiin. Sain samantien kolmen viikon loman ja jouduin hakemaan vielà lisàà koska en pystynyt puhumaan ja olin silloin tòissà jossa jouduin jatkuvasti puhua.
  Lisàksi nukkuminen oli todella vaikeaa. Jos menin liian rennoksi kaulan alueelta niin tuntui kun pallo olisi mennyt kurkuntielle...siis silleen ettà en saanut henkeà. Monena yònà heràsinkin sellaiseen ihme tukehtumiskohtaukseen. Oksentaminenkin oli kiellettyà..oli aika hauska kun minà oksensin ja hoitaja sanoi vierestà ettà ei saa oksentaa....voiko sità jotenkin pidàtellàkin jo siltà tuntuu? eh...Nauti jàdestà :D

  VastaaPoista
 4. Paranemisia! Mukava kun saa pari viikkoa rauhassa palautua. :)
  Ihania muutes nämä teidän lomakuvat, jotenkin tosi kiva katsella näin talven keskellä.

  VastaaPoista
 5. Toipumista sinne - se voi tulla kalliiksi, jos paljonkin hyvittelet itsellesi kurjaa oloa shoppailemalla netissä... :)

  Omat risani lähtivät jo teini-iässä, viikon kuluttua palasin kouluun ja silloin aloin olla jo kunnossa. Aikuisena toipuminen on vaan vähän hitaampaa.

  VastaaPoista