8. tammikuuta 2011

Pakkausurakkaa ja ATC-kortti

Meilläkin käydään kesävaatteita lävitse, nimittäin mikä mahtuu pojille päälle NYT. Edessäni on viiden hengen matkakamppeiden pakkausurakka. Täytyy sanoa, että pakkaaminen sopii minulle.  Harvoin unohtuu mitään, ongelmana on enemmän laukkujen purkaminen. Siinä kun ei ole pakkaamiseen liittyvään lähdön odotusta lainkaan :)

Pojat ovat ihan täpinöissään matkasta. Keskimmäinen ja kuopus eivät ole olleet lentokoneessa aikaisemmin. Toivottavasti matkakuume laskee ennen lentoa. Muuten tätä hyörintää, pyörintää ja pientä painia ei ainakaan meikäläinen kestä. Jos matkakuume ei laske, niin joudun harkitsemaan tarkkaan, että huudanko kuin hinaaja lentokoneessa vai kiskaisenko pienet aamuhuppelit. Miehellä pinna tunnetusti kestää tosi pitkään, minä voisin nimetä hänet lentomatkavastaavaksi ja aloittaa aamuni kuoharilla tai tilanteen niin vaatiessa gintonicilla.

Matkakohteenamme on Teneriffa. Mieleni olisi kovasti tehnyt Egyptiin, mutta siellä erilainen bakteerikanta aiheuttaa niin usein vatsaongelmia, että pitänee odotella kuopuksen kasvavan hieman. Ja ne haihyökkäystapaukset laskivat snorklausintoa. Teneriffan hotellimme on vähän sivussa kaikesta oleva all inclusive paikka. Tarkoituksena on, että hotellin alueelta poistumme kerran eläintarhaan ja seuraavan kerran lentokenttäbussiin. Muu aika kulutetaan uima-altaalla ja rannalla ja toivon hartaasti, että säät suosivat tätä suunnitelmaa. Esikoinen ja keskimmäinen odottavat myös Bamse-kerhoa. Keskimmäisellä on tosin ollut pahaa mieltä, kun matkatoimisto lähetti ainoastaan yhden lippis-teeppari-kassi-paketin ja hänen pakettinsa hukkui ties minne. On se pienestä kiinni.

Matkavalmisteluiden ja töiden ohella olen tehnyt kahta ATC-korttia. Niissäpä on hempeämpää ja kaihoisampaa fiilistä kuin edeltäjissään. Toinen siskoksista on vielä kesken, nähtäväksi jää, että valmistuuko vielä ennen reissua, mutta tässä valmis neito:


Taustan väritys distresseillä. Nainen embossattu. 
Koristeina pienet ompelut ja 
Mariposan paperikosta leikatut perhoset.

Blogi hiljenee reissun ajaksi. Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa reissua! Nauttikaa, ja tuokaa tuliaisina kotimaan kamaralle hieman auringonvaloa sieltä... :-D

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa reissua teille kaikille:)))

  VastaaPoista
 3. Kaunis neitonen! Onnistunut ATC jälleen kerran!

  Tämän viestin saat vasta reissun jälkeen. Toivottavasti aurinkoa riitti ja saitte nauttia lämpimästä vedestä ja hyvästä ruoasta!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa matkaa, ja rutkasti mukavia muistoja koko konkkaronkalle! Nauttikaa, valaistukaa, ruskettukaa ja pysykää rautavatsaisina loman loppuun asti :)

  VastaaPoista
 5. Onnistunutta matkaa koko köörille!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lomailua koko perheelle!!!

  VastaaPoista