17. tammikuuta 2011

Matkafiiliksiä

Ihan päällimmäinen fiilis on väsy: Suurin syy oli tietenkin siinä, että lento oli yli 3 tuntia myöhässä. Hajonneen paluulennon koneen tilalle hankittua espanjalaista halpalentofirmaa ei myöskään pääse ripeydestä, ei palvelualttiudesta eikä toimivista laitteista kehumaan.

Muilta osin reissu oli oikein onnistunut. Olimme siis Teneriffalla, pienessä kylässä noin 15min ajomatkan päässä Los Cristianosista. Tarkoituksenamme oli viettää hotelliloma uiden ja auringosta nauttien, tehdä yksi pieni retki ja seuraavan kerran poistua lentokenttäbussiin. Ja juuri näin teimme. Kävimme poikien kanssa Jungle Park eläintarhassa ja muuten polskimme hotellin altailla. Hotelli sinänsä olisi voinut olla missä tahansa lämpimässä paikassa, mitään "aitoa ja paikallista" emme kokeneet, mutta emme sitä myöskään hakeneet. Teneriffan erilaisista maisemista sentään saimme nauttia ja säät suosivat meitä. Joka päivä paistoi ja lämmintä oli 21-23. Yhtenä päivänä oli hiukan enemmän pilvihattaraa.

Hotelli vastasi odotuksia. Olemme miehen kanssa olleet kahdesti aikaisemmin Riu-ketjun hotelleissa ja ensimmäistä muistelemme vieläkin yhtenä parhaista ever paikkana. Tämäkin Riu päässee listallemme, toisin kuin Riu Puerto Ricossa muutama vuosi sitten.

Hotelli ilta-auringossa rantaravintolalta päin

Henkilökunta ystävällistä ja hyvin lapset huomioivaa. Uima-altaat ovat isot ja todella siistit, lastenallas ja toinen isoista altaista oli lämmitetty. Aurinkotuoleja riitti aina, tosin ei aamuaurinkoisella puolella.


 Ala-altaassa menossa joku aktiviteettiRuoka oli HYVÄÄ. Joka päivä oli jotain, mikä oli herkullista. Lapset olivat pasta-pitsa-linjalla. Minullahan on vatsa lähes terästä, useimissa maissa voin syödä melkein mitä vaan ja missä vaan. Nyt tuli taas muistutus, että parempi huolehtia se omakin käsihygieniä ja varoa vähän mitä syö. Sain nimittäin lievää ruokamyrkytystä muistuttavat oireet. Niistä selvisin 4 tunnin laatoituksella. Onneksi olin ainoa.

Päivät tosiaan vietimme altaalla. Pojilla oli veteen sopivia muovileluja ja uimalelut. Niin ja osallistuimme olympialaisiinkin ja saimme kultamitalit :) Hotellilla oli myös pieni leikkipaikka ja joka päivä oli vähintään yksi lapsi/perheaktiviteetti, illalla show lapsille ja sen perään aikuisille. Pojat katsoivat yhtenä iltana lähes koko showputken. Bamse tai joku Bamsen kaveri kävi pyörähtelemässä päivittäin paikalla. Esikoinen ja keskimmäinen kävivät Bamse-kerhossa ja kivaa oli. Lomakavereitakin saimme, Keski-Suomesta oli nimittäin samanmoinen poikatrio liikkeellä ja Espoosta veljekset.


Bamsekerho alkaa, reput naulakkoon!


Mikäli työt ja rahatilanne sallivat niin samanlaisen hotelliloman ajattelimme viettää ehkä jo ensi talvena tai sitä seuraavana. Ja minä haaveilen, että silloin pääsisi poikien kanssa vähän liikkumaankin.

Tästä se arki sitten taas jatkuu. Ja kaksi matkalaukullista pyykkiä odottaa...

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa! Melkeinpä täällä oli lomaviikkonne aikana samoja lukemia lämpömittarissa, tosin miinusta;

  VastaaPoista
 2. Hip hei, kiva kun oli mukava reissu ja kiva kun ootte takas! :)

  Pyykkivuori olis täälläkin ollessa kasvanut omiin sfäreihin, ja kesä vaatteita mahtuu koneeseen enemmän kuin toppahaalareita ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostipa ihanalta ja lämpimältä lomalta! Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista