18. joulukuuta 2010

Hevisaurus

Kun Hanna kysyi, että lähdemmekö katsomaan Hevisaurusta, vastaukseni oli, että ehdottomasti kyllä. Keskimmäiseltä kysyttäessä hän teki pienet tuulettelujuoksut päiväkodin pihalla. Mitä sanoi esikoinen? "En viitsi, jään rakentamaan legoilla". Hiukan painostusta äidiltä lisää ja vastaus on seuraavaksi "Mä pelkään Hevisaurusta". Ihmetyttää, että mikä esiteinien esiteini meidän 6v on oikein tullut, koska tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olen saanut vastaukseksi, että ei paljoa kiinnosta. Kuopus olisi varmasti lähtenyt, mutta parhaaseen päiväuniaikaan 2v uhmatapauksen on parempi nukkua.

Espoon Barona areenalle oli ihan tolkuton autojono. Parkkipaikatkin olivat loppuneet. Meidän perässämme oli autoja vaikka kuinka ja myöhästyimme ekan biisin verran. Meillä oli liput permannolle, joka oli täynnä, mutta hyvällä tuurilla löysimme kivat paikat ylhäältä lavan sivusta. Katsojia oli siis paljon.

Konsertti oli kyllä jännä. Valot olivat hienot. Ja Robotti. Välillä piti pitää äitiä kädestä ja välillä käydä Mimon kanssa riekkumassa mahdollisimman lähellä lavaa.
Samalla keskimmäinen pääsi katsomaan Mimosan pikkusiskoa. Tosi monta kertaa on keskimmäinen kysynyt, että milloin hän pääsee katsomaan vauvaa. Hyvin hellästi hän paijaili Myytä. Ja minusta oli kyllä suloista, että keskimmäinen pyysi Hannalta niin anovasti, että haluaisi pitää vauvaa sykyssä. Kotimatkalla keskimmäinen totesi samaa kuin minä, että kyllä ne vauvat ovat pieniä. Ja siihen perään sain myös lähes oikein menneen tietoiskun Jeesus-vauvasta. Oli kaveri kuunnellut joulukirkossa jokseensakin tarkasti.Ihan tylsä päivä ei ollut veljilläkään, heillä oli ohjelmassa joulukatu ja Stockkan jouluikkuna. Ja sitä legorakentelua.

4 kommenttia:

 1. Mulla on aukko(ja) sivistyksessä...en oo ikinä kuullut yhtäkään HeviSaurusten biisiä!!!
  Eilen Nooa vaan sano, että haluaa isona pukeutua hevisaurukseksi:)

  Millakin kysy neljä vuotta sitten Jouluna, (kun vartuin Nooaa)että missähän sairaalassa se Maria sen Jeesuksen synnytti:D...

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tuo Hevisaurus on vielä (toistaiseksi) tuntematon juttu. Tosi hauska reissu teillä ja miten suloinen vauvan sylittelijä ♥

  VastaaPoista
 3. Meillä Hevisaurus tuli tietoisuuteen jo vuosi sitten ja aikamoisella rytinällä. Citymarket soitti varmaan 2kk joka ikinen päivä Hevisauruksen Viimeinen Mammutti kappaletta. Ja oli sellaiset banderollit että. Luulin, että olisi ollut maanlaajuinen kampanja, mutta ehkä syytä närkästykseen oli vain meidän Cittarin asiakkailla. Ylitti kevyesti ärsytyskynnyksen.

  Tänä syksynä ovat päiväkotiin saaneet Hevisaurus levyn ja vilkkaat pojat ovat päästelleet hyöryjä hevisaurusjumpalla.

  VastaaPoista
 4. Voi kun hellyttävä kuva! Loistoisän ainekset olemassa nuoressamiehessä jo nyt :-)

  VastaaPoista