30. joulukuuta 2010

ATC ja kätevät emännät

Stockmannin sovituskopissa maanantaina vietetyt hetket kirvoittivat seuraavanlaisen ATC-kortin. Se ei suurempia selittelyjä kaipaa.


Itsepetosta olen jatkanut puolikkaan anopin leipoman suklaamurukakun verran. En todellakaan tiedä miksi. Mutta perhanan hyvää se on :)

Eilen askartelimme Kätevien Emäntien kesken. Edelleenkin nolottaa kotimme sekaisuus, mutta ihanaa oli nähdä teitä! Kiitos Mirka, Leonida, Lehtokotilo ja Haltiakummi. Ilta sujui enimmäkseen kankaanpainnan merkeissä. Perinteisen tuputusmenetelmän lisäksi Mirka onnistui painamaan pellavakangasta leimasimella. Tässä kuvamateriaalia puuhista:

Haltiakummi painaa ja maalaa tyynyliinaa

Mirkan ihana leimaus kankaalle.
Ja takana vähän leimavalikoimaa.

Lehtokotilo painoi pöllöjä ja pitsiäleimaa pellavalle.

Leonida kortteilee.

Itse kokeilin uutta hopeista helmiäisväriäni sekä silitettäviä glitterifolioita. Molemmat toimivat hyvin. Esikoiselle painoin paidan. Folioita hankin ehdttomasti lisää eriväreissä. Tai ehkä ensin testaan, että miten toimivat pesussa.

Tästä näkyy vähän paremmin kimallusta.

Herra Kepponen vei naisten askartelujen tieltä pojat HopLopiin. Pisteet pojille ja miehelle, jotka tulivat aivan uupuneina retkeltään, ja mukisematta asettuivat lattialle syömään isin tarjoamia hampurilaisherkkuja :)

Uupuneiden retkeilijöiden Mäkkäri piknik lattialla

Täksi aamuksi suunniteltu luistelu jäi väliin, mutta huomenna on päivä uusi.

6 kommenttia:

  1. Tuo sinun ATC on niin mainio! Ja paita teksteineen toimii, tuohon kimalteeseen pitää kyllä vähän perehtyä... Iso KIITOS taas kaikesta ja peukut miesväelle reippaudesta!

    Mutta sitä olen pohtinut, notta oksensiko keskimmäinen? Kovin oli kalpeeta poikaa illalla kun lähdin :)

    VastaaPoista
  2. Haltiakummi: Ihan samaa minäkin katselin, että onpas kalpea poika. Yöllä sitten tuli oksennus. Olin ihan varma, että nyt lähti vatsatautikierros. Peruutettiin siivoukset ja suunnitelmat. Aamulla sängystä nousi ihan terve ja nälkäinen poika. Nyt kukaan ei saa tyhjään vatsaan mehuhilejuomaa IKINÄ ENÄÄ :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä oli NIIN kivaa!!! Laitoin muuten tänään tilauksen sinne Donnolle. Nyt on tulossa yksi jos toinenkin kangasväriputeli (olikohan parikymmentä sävyä... ;) ettei siis tekeminen jää ainakaan värkeistä kiinni.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaunis emännyydestä! Ja kiitos siipallesi hyvin hoidetusta illasta. Niin, ja sekasotku kertoo iloisesta elämästä vaan - ei haittaa - kuten meikäläisen kuopus nykyään sanoo melkein mitä tahansa kun tapahtuu.

    Glitteripaita on pähee! Hyvin onnistui noi muutkin painotyöt - ja valokuvat niistä.

    Voi teitä, jäähilejuoma on salakavalaa siis.

    Minä jälkikäteen vielä olin ihan otettu siitä, että kaikkein pienin Kepponen niin suloisesti tuli monta kertaa halimaan ja sai ihan sydämen sulamaan! Ihana pakkaus!

    VastaaPoista
  5. Leonida: pienin kepponen on kyllä varsinainen halipoika, mutta ei yleensä noin nopeasti lämpene halimaan vieraita. Sussa oli juuri oikeanlaista vetovoimaa :)

    VastaaPoista
  6. : D

    Suurensuuri rutistus pienenpienelle Kepposelle!

    VastaaPoista