3. heinäkuuta 2010

Lisää vauhtia ompeluun

Ompeluhommat ovat seisseet, aloitettuja töitä löytyy ja kankaitakin on kertynyt, mutta pitkään aikaan ei ole mitään valmistunut. Kävin hakemassa Hannan luota vauhtia ompeluun. Hannalla hommat sujuu ihan eri nopeudella kuin meikäläisellä.  Mukava ilta,  rauhalliseksi ja seesteiseksi sitä ei voi sanoa, kun jaloissa pyöri viisi muksua: 1v, 2v, 3v, 4v ja 5v. Kesken ompelun huomasimme olevamme rantapalloturnausareenalla ;)

Itselleni valmistui t-paita pidemmillä hihoilla. Ihanaa, että kerrankin jotain minullekin! Ehkä nyt saan kipinän tehdä muutkin suunnitelemani paidat ja parit korjausompelut. Pitkällisen tunaroinnin jälkeen kaula-aukkoon valmistui vielä tuollainen ruusuke tässä aamuyöllä. Itse tykkään tuosta kuosista paljon, muuten kangas on kyllä varsin ohutta ja vähän luirua. Eurokankaan palalaarista löydetty. Kaava yhdistelty sieltä täältä.


Ja sitten vielä näpsäisy peilin kautta paidasta päällä. Tuntemattomia lukijoita en viitsi kerralla pelästytellä liikaa. Tällä kertaa näytän vain omenavatsani, ehkä sitten myöhemmin pärstänkin. Kaula-aukko ois voinut sittenkin olla isompi.


Tästä omasta paitavirittelystäni jäi yhdet minulle liian pienet valkoiset hihat ylitse. Kun Hanna oli ne hienosti kantannut, niin pitihän hihat saada käyttöön. Hihat menivät esikoisen t-paitaan. Harkinnassa on, että pitäisikö paitaan vielä painaa leijonantassun kuva vai kelpaisiko paita pelkällä leijonapilla somistettuna. Meillä pojat ovat niin tottuneet printteihin tai kivoihin kuoseihin, että meinaa raitapaidat tai yksiväriset jäädä kaapinpohjalle ellei satu olemaan erityisen mieluisa väri.


Raitakangas Hilcon trikoota Huuto.netistä Taikatuulialta. Nappi Sinellistä.

2 kommenttia:

  1. Kivan paidan olet itsellesi saanut tehtyä. Koskahan sitä itse tekisi itselleen jotakin, eikä aina vain noita "tilausvaatteita"

    VastaaPoista
  2. Kivat paidat! Pelästytellä, heh :D

    Ja anteeks mutta minkä omenan?? Ei näy ei! :D

    VastaaPoista