11. heinäkuuta 2010

Kortteilua, ompelua ja rantailua

Rantakeleistä huolimatta, olen pikkaisen ehtinyt askartelemaankin. Ekalla kortilla osallistun p*askarteluhaasteeseen #47, ohjeet kuului, että kortissa ei saa olla kukkakoristeita. Helppo nakki, en edelleenkään kauheasti diggaile kukkia. Kuva kierrätysmatskua.


Anopille tein synttärikortin. 3D kukka on leimakuvista tehty, taustapaperi itse värkätty.


Esikoiselle tuli paita. Olen marinoinut hyvän aikaa tuotakin kangasta, nyt kun vastaavat kaupan paidat ovat alessa ja kaikki muut ompeluinnostuneet tehneet aikoja sitten omat versiot, piti vihdoin minunkin ryhtyä hommiin. Keskimmäiselle on tulossa samanlainen. Itsellenikin on t-paita leikattuna.


Lähes viikko vierähti mummolassa. Yleensähän siellä on pilvistä tai sataa, mutta tulipa pitkästä aikaa koettua sekin, että sielläkin voi olla liian kuuma. Etenkin kun kauheasti ei viitsisi tuuletella, kun hyttyset hyökkää. Olemme koko sakki paukamilla ruvella. Mummolassa aikaa vietettiin näin:


Uimisen välissä voi hankkia rohkeasti uusia ystäviä:


Ja huomenna taas rannalle :)

9 kommenttia:

 1. Tuo Bugattikortti on kyllä aikas herkku!

  Olen muuten monesti miettinyt tuota kukkien käyttöä. Miksi niitä niin paljon käytetään, kun monet sanoo, ettei oikein niistä edes innostu? Onko se joku kirjoittamaton sääntö, että kukkia pitää olla? Mä en ainakaan käytä, ellei se kukka sitten jotenkin sovi siihen kortin aiheeseen.

  VastaaPoista
 2. Hei, hieno kortti (tai siis kortit). Hyvä tuo kierrätyskuva. Minäkin tykkään käyttää kierrätysjuttuja.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Kauniita kuvia ja kortteja! Tuo paita on magee!

  VastaaPoista
 4. Tosi onnistunut Bugatti-kortti! Nuo miehille sopivat kortit ovat välillä vähän haastavia.

  Tykkään kyllä kovasti myös anopin kortista. Yksinkertainen, muttei pelkistetty. Hieno tausta ja upeasti väsätty 3D-kukka.

  Minä en ole korttiympyröissä ollut kovinkaan pitkään, vaikka kortteja olen tehnyt nuoresta asti, joten en ole vielä ymmärtänyt, että kukkia jotenkin pitäisi pistää kortteihin. Minä niistä kuitenkin tykkään, ja laitan mukaan, jos vaan sopivat. Minulla vaan ei ole kovin montaa kukkaa olemassa - pitäisi varmaankin hankkia lisää. : )

  VastaaPoista
 5. Leonida: minäkin kasvatin kukkavalikoimaani -ihan UK:sta saakka. Ja arvaas miten kävi. Yhtään en ehtinyt käyttämään ja pakkausta ei löydy mistään. Oli jäänyt ruokapöydälle kuopuksen ulottuville, joten joutui varmaan roskiin ;) Että voin edelleenkin pysyä minimaalisella kukkalinjalla.

  Kyllähän niillä kukilla saa kortteihin näyttävyyttä, mutta ei tunnu vaan omalta jutulta. Mä olen kanssa pyörinyt korttiblogistaniassa niin vähän aikaa, että ajatus siitä, että kortin tekeminen ilman kukkakoristeita on vaikeaa tuntuu tosi absurdilta :) Muutaman ruotsalaisen korttiblogin olen katsellut ja jestas niitä kukkaröykkiöitä. Ihan kääks!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita kortteja :)
  Ja ihania kesäkuvia!

  VastaaPoista
 7. Ai kun on ihana paita! Tykkään myös tuosta autokortista, ihana tuo kirsikkapaperi :)

  VastaaPoista
 8. Voi mitkä kortit! Vau!
  Ja tuo paita on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 9. Bugattikortti on aivan mahtava ja toi paita myös:) Ihastuin myös valokuvaan, jossa pieni herrasmies nautiskelee uimarenkaalla:)

  VastaaPoista