24. heinäkuuta 2010

Aika rientää

Nämä ihanat kesäpäivät tuntuvat kuluvan aikaisempaa nopeammin. On tämä ollut niin upeaa, että melkein toivoisin tämän jatkuvan ikuisesti. Vaikka aika ihanalta tänään tuntui raikas ja viileä ilma. Ajan lisäksi rientää pojat -kokoajan on meno päällä ja aamulla ensimmäiseksi kaverit heti hihkuu, että lähdetään retkelle. Pojat kyllä keksii sata ja yksi tapaa viilentyä tarvittaessa.

Voi minkä riemun Kaivopuiston sadettajat soivatkaan
 
Retkiä kotikaupungissa onkin tehty kiitettävästi. Siihen se aika sitten meneekin. Onneksi sentään sain hetken rauhallista aikaa viikon p*askarteluhaasteelle. Haaste #49 kuului, että kortissa pitää olla värinä sininen ja sen lisäksi saa valita yhden lisävärin. Päädyin sitten aika minimalistiselle linjalle, toisena värinä musta. Pari leimaa, nauhan pätkä, kolme timangia ja naistenlehdestä leikatut kirjaimet. Siinäpä se. Seuraavaksi aion tehdä jotain romanttista ja kukista -ihan varmasti.


Tälläinen pieni painatus valmistui hyvänaikaa sitten ja vihdoin pääsi saajalleen saakka. Mallina jo joulunaikaan koestettu ihana sudenkorento, joka Ottobre sivuilta saatavilla. Paitana heleän turkoosi H&M elastaanitrikoo, toivottavasti painatus pysyy hyvänä siinäkin.

Aina kun sain paidan suoraan kuvausta varten, niin kuopus kävi korjaamassa sen ruttuun :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis tyylikäs kortti!! Ja voi miten Upea tuo paita, WAU!! =)

  VastaaPoista
 2. Vautsi noita leimoja ja koko korttia! En ole omiani vielä kokeillutkaan, mutta vissiin kannattaisi.

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno kortti!! Hieno myös tuo paita. Olet kyllä tosi taitava myös painamaan kuvia paitoihin!

  Luehan mailisi, laitoin siitä askartelutapahtumasta viestiä.

  VastaaPoista
 4. Mirka: Minun on pitänyt jo pitkään kokeilla noita leimoja. Yhden version tein useammalla värillä, mutta ritari toimii parhaiten sellaisenaan tai ehkä värilliselle paperille painettuna. Oli muuten aika hankalat väritettävät. Mä jään nyt odottelemaan sun versiota :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kortti ja kaunis painatus :)! Ja puistokuvassa ihanasti kesän riemua!

  VastaaPoista
 6. Aivan upea tuo sudenkorentopainatuksesi! Kuinka teit sen?
  Kyseleepi ihastuneena työhösi ja uteliaana Keppiheppa

  VastaaPoista
 7. Keppiheppa:
  Sudenkorento on helppo ja suht nopea painaa, kunhan ensin saa sabluunan tehtyä. Ensin sabluunan lävitse ohut kerros valkoista. Jos kankaanväri on tumma, valkoista voi joutua lisäämään toisen kerroksen. Paidan pohjaväri saa kuultaa valkoisen alta.

  Sitten väri kerrokset. Käytän yleensä kolmea eri sävyä valkoisen päälle. Aloitan vaaleimmalla ja tuputtulen sitä sudenkorennon vartaloon ja osaan siivistä. Sitten seuraava väri, jota lisää aukoista noin puolet pinta-alasta enkä laita ihan jokaisesta aukosta. Lopuksi kolmas korostusväri jota lisäilen vain aukkojen toiseen reunaan enkä laita jokaisesta aukosta.

  Kuva sabluunasta löytyy Ottobren webbisivuilta ilmaiskaavojen joukosta.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun tulit piipahtaan ja lämpimästi tervetuloa uudemma kerran =) ! Epäilinkin, että olit tehnyt painotyön "tuputtamalla", mutta oli vielä pakko kysäistä. Värit olivat minusta niin onnistuneet, että korento näytti aivan kolmiulotteiselta.
  Blogspot? Mie oon niin kömpelö ja tietämätön näistä blogeista, että pitää heti kysyä mikä se "Blogspot" on? Onkos se samanlainen "yhteisö" kuin vuodatus jossa julkaisen omia juttujani. Mukavaa viikonloppua sinulle, toivottelee Keppiheppa

  VastaaPoista