30. maaliskuuta 2010

Ysmy-saalis ja haastekortti

Aloitetaan kortista: vielä viime hetkellä ehdin (toivottavasti) ottamaan osaa tämän viikon p*askarteluhaasteeseen. Haasteena pääsiäisen eläimiä. Tälläinen simppeli vintagetyylinen pääsiäiskortti syntyi tuosta suloisesta tipu ja heinäsirkkakuvasta. Kaveriksi vähän vintageväritettyä paperia, nauha ja kukkasia - minun ei pitänyt noita kukkia käyttää lainkaan ;)

Mimon menossa blogin Hanna innosti minut lähtemään mukaan ysmyyn. Nyt jo ehdin unohtaa, että minkä firman :) Aamulla oli ollut hurja tungos, mutta nyt saimme Hannan kanssa penkoa tankoja rauhassa. Reissu onnistui hyvin, kun naperot ottivat autossa unta äitien shoppaillessa. Kokoa 98-104cm olisi ollut mukavasti, siis meidän keskimmäisen kokoa, mutta hänelllä on perheen suurin garderoobi, joten käyttäydyin hyvin maltillisesti. Jotain kivaa löytyi esikoisen koossa, mutta yllättäen kuopus jäi taas ilman. Kaiken kaikkiaan hyvä saalis. Kannatti vaivautua paikalle.

Kunhan isäntä saapuu kotiin, niin sitten pääsen napsimaan hiukan sovituskuvia :)

EDIT:
Pojat innostuivat kyllä vaatteista, mutta eivät poseerauksesta. Mutta jotain räpsyjä tässä. Ekaksi takkiosastoa: Småfolkin vuoriton ohut tikkitakki ja Katvigin velourtakki. Ihana turkoosi velourtakki on kyllä oikeastaan vähän pieni, voi olla että menee kaappiin odottamaan kuopuksen kasvua. Olihan hyvä, että ostin tuon Småfolkin takin -se on todella makee ja ihanat värit. Hyvä Hanna (Hanna sen löysi)!Vihreää esikoiselle ja keskimmäiselle. Esikoisella Plastisockin huppari ja keskimmäisellä Småfolkin trikoo. Molemmat ihan nappiostokset. Esikoisen huppari on reilu, mutta resorit voi kääntää. Nyt harmittaa, etten ottanut keskimmäiselle toistakin eläinpaitaa, kirahvit olivat tosi pop.


Sitten vielä esikoiselle Molon trikoo ja Småfolkin t-paita. Molon paidat ovat aina olleet meillä mieleisiä, mutta nykyisella 40€ normaalihinnalla jäävät kyllä kauppaan.
2 kommenttia:

  1. Hyvä päivä siis! :D Kukkaset on kyllä petollisia, yhtäkkiä huomaat että niitä on purnukoittain joka puolella kaikissa sateenkaaren väreissä. Jos vaikka sattuisi joskus johonkin korttiin tarvitsemaan.

    VastaaPoista
  2. kaikkihan passasi tosi hyvin!!! :D
    paavoa jopa hymyilyttää tuossa molon paita kuvassa. :D

    VastaaPoista