19. maaliskuuta 2010

Murinaa, dinoja ja vielä voit voittaa

Arvontani on vielä useamman tunnin auki. Sivupalkissa on linkki. Loistavat voittomahdollisuudet ovat tällä hetkellä siis noin 10% per nokka.

Murina otsikon alle kuuluu tämä piiiitkäään odotettu Drappa Dotin karhupaita. Esikoisen kanssa katselimme jo kauan sitten, että upea karhun kuva paidan etumuksessa ja kun paita vihdoin tuli aleeseen, niin tilasin sen. Kun pakettin viimein Sisukkaasta saapui, olo oli jokseensakin hölmistynyt -kuka varasti karhun meidän paidasta???

Vasemmalla siis webbikaupan kuva ja oikealla meille saapunut karhun peräpää.Voisi nyt 50€ jälleenmyyntihinnalla valmistajan tsemppaavan paidan etumukseen muutakin kuin karhun ahterin. Vai onkohan tässä nyt käynyt niin, että alennukseen on laitettu sekundaa. Tai sitten mä en vaan ymmärrä näitä juttuja. Kyllä jurppii, voisihan sen palauttaa, mutta kun oli odotettu ostos. Vähän paremminhan tuo karhu on osunut selkäpuolelle, mutta sitä on 5v aika vaikea sieltä katsella.

Flunssameiningillä on tämä viikkokin vietetty. Käsityöt eivät valmistu, voi olla ompelukurssi loppuu ennenkuin saan kesäjakkuni edes leikattua. Jotain pientä on sentään valmistunut. Keskimmäiselle tuli dinosaurus -paita, jossa hänen suosikkidinonsa triceratops. Tässä on mun mielestä hintalaatusuhde kohdallaan, jos arvioin vielä värien hintaa niin ehkä 1,2€ ja kuvaan tuli dinon naamakin eikä pelkkä häntä. Meidän pojat ovat ihan dinohuumassa ja isikin on osallistunut dinoaskarteluihin tekemällä pojille laminoidut dinokortit.

5 kommenttia:

 1. Ei kyllä VOI olla niin, että saatte sillä hinnalla pelkän persauksen!!! Ei voi! Mä kyllä valittaisin. Tietty itsekin olen huono lukemaan niitä petiitillä painettuja pikkutekstejä, joissa myyjä kumoaa vastuunsa jne.

  VastaaPoista
 2. voi ei, tuohan on tosiaan ihan huijausta. varmasti oli harmitus suuri! mutta pakko sanoa, että kerrontasi asiasta kyllä hymyilytti, sait ikävän asian kuitenkin hauskasti ilmaistua.

  mutta tosi hieno dinopaita!

  VastaaPoista
 3. Siis oikeesti, kyllähän noissa ton tyyppisissä paidoissa se kuva on aina vakiopaikassa eikä niin että mikä kohta kankaasta osuu.

  Että alesta saa vaan takapuolen, johan nyt. Laittaisin kyllä palautetta ja varmistaisin vaikka vielä toisesta puodista että kuuluuko karhun oikeesti olla vakiopaikassa vai miten sattuu. Voi harmitus:/

  VastaaPoista
 4. En ihmettele, että jurppii. =/ Onhan tuo nyt lapsenkin mielestä ihan eri juttu, kun sitä karhun naamaa ei näykään. Meillä olis pojalla varmaan itku tullut.

  Dinot on täälläkin nyt niin in. =)

  VastaaPoista
 5. siis mitä hitsiä!

  Ei kyllä voi olla että saitte tosiaan pelkän otson peräliston!
  laitoitko jo reklamaatiota!

  VastaaPoista