14. helmikuuta 2010

Viikon varrelta: vastatuulta ja Valentine's day

Viikko alkoi reippaissa merkeissä maanantai-illan uintireissulla isompien poikien ja Hannan ja Mimon kanssa. Sitten alkoi vastatuuli. Kuopus nukkui huonosti ja rähisi koko tiistain. Kaverilla on sitkeää limaa ja se ilmeisesti vaivasi. Jatkuva rähinä oli suorastaan shokki, koska kuopus ei juuri turhista huutele ja on varsin aurinkoinen ja puuhakas. Olin niin puhki, etten jaksanut mennä edes kauppaan. Keskiviikkona ei auto käynnistynyt ja ompelukurssi jäi väliin. Ja ei tietenkään päästy edes kauppaan. Ja seuraavaksi hajosi tietokone. Hoitamattomia asioita oli kertynyt ihan liikaa joita sitten piti yrittää hoitaa jalkaisin, eli yksi rattaissa ja kaksi pulkassa. Sujuuhan ne pakolliset kuviot hitaamminkin, mutta harmittaahan se, koska silloin se kuuluisa oma-aika typistyy about varttiin :(

Heikompi karma katkesi onneksi perjantaina, kun kävin ystävättäreni kanssa lounaalla ja tulihan siinä matkalla vähän shopattuakin. Ja onneksi meille on kolissut ihania paketteja viikolla. Eilen vietimme miehen kanssa ystävänpäivää -vaihdoimme kortit, herkuttelimme Belgialaisilla konvehdeilla ja katsoimme romanttisen elokuvan. Isommat pojat olivat anoppilassa yökylässä, joten meillä oli tosi rauhallista täällä kuopuksen kanssa.

Alla kuvasatoa viikolta.

Arpaonni on suosinut meitä: voitimme kivan numerokirjan blogista Hetki elämästä ja palkinnon myös blogista Prinssit ja viikarit. Viimeksi mainitun paketin pidän ihan itse, mutta olihan poikien saatava hetki kokeilla superkevyttä sateenvarjoa. Kiitos molemmille blogisteille!

Kuopus tutkii, että ketäs siellä varjon alla piilottelee. Ettei vaan isoveljet olisi siellä.
 
Askartelimme kortteja. Alla keskimmäisen (2v 9kk) tekeleitä. Äiti on kirjoittanut ja isoveli tehnyt pari leimaa avuksi.


Kuopus ei tehnyt kortteja, vaan helmiaskarteli:)
 
Miehelleni ystävänpäiväksi: kortti ja suklaata.


Jos vaikka ensi viikolla valmistuisi joku käsityö tai edes kortti. Olen toiveikas :)

Hyvää ystävänpäivää!

7 kommenttia:

 1. Kuullostaa niin tutulta. Mä kun olen nukkunut viimeiset 8 kk keskimäärin 5-6 tuntia vuorokaudessa, niin ei tarvita kuin yksi pieni vastoinkäyminen ja koko päivä on katastrofi.

  Toivottavasti ensi viikko on helpompi, että ehdit saada aikaa myös itsellesi. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että paketti löysi teille perille;-)
  Pikaista paranemista pienelle potilaalle ja tsemppiä alkavalle viikolle!

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka: Kiitos ihanasta paketista. Hyvin mahtuu sateenvarjo käsilaukkuun eikä paina mitään. Lip Gloss on testattu, ensin äidille ja sitten vähän jokaiselle pojalle :)

  VastaaPoista
 4. onkohan meidän paketti päässyt perille?

  VastaaPoista
 5. Poikien äiti: Olen tarkkaillut postia erittäin huolellisesti :) Mutta postiapulainen oli ehtinyt väliin. Hyvä kun laitoit viestin, kävin heti vakiopiilot läpi ja sieltä löytyi postilappu. Ja nyt meen täysiä postiin :) Jippii.

  VastaaPoista
 6. Hei voitit blogini arvonnassa! onnittelut voittajalle :) laitatko blogissani olevaan sähköpostiosoitteeseen osoitteesi, niin paketti tulee perille :)

  VastaaPoista
 7. Olitkin jo käynyt laittamassa, eli paketti lähtee huomenna tulemaan sinulle! :)

  VastaaPoista