6. helmikuuta 2010

p*askarteluhaaste #25

Haaste täysin minun makuuni: turkoosia ja punaista.

Visio oli selvä. Kaunis turkoosi paperi, vaikka sellainen intialainen käsintehty, tai pilkku- tai kukkapaperi. Sitten kirsikanoksaleima tai edes -kukka. Punainen samettinauha ja sitten käsin piirretty kanji. Voisi laittaa ystävyys-, rakkaus- tai vaikka kevät-kanjin. Mitään sopivaa tarviketta ei löytynyt -ei mitään :(

Uuden vision muodostumista nopeutti se, että kaupassa oli tasan kaksi turkoosia paperia. Valitsemani on ehkä enemmän petrooli, mutta eiköhän se kelpaa. Sentään kaunista nauhaa löytyi ja ihana nappikin. Reunaan kokeilin heti siksakkia -tykkään. Päiviltä täältä bongasin korttiompelun. Yksinnkertaisella linjalla jatkan. Voi olla, että jos käytän tämän synttärionnitellun, niin lisään onnea leiman kanteen. Jos menee ystävänpäiväksi, niin sitten en lisää mitään.

Sitten lähden nauttimaan päivästä anoppilaan -pojat ovat ihan täpinöissään ja minä arvostan hyvän seuran lisäksi valmista ruokaa :) Huomenna jatkan hermojen menettämistä perustrikoopaidan kanssa -miten voi yhden paidan teko ottaa niin koville?

6 kommenttia:

 1. Yksinkertaisesti kaunis <3!

  Ihanasti kirjoitat anopistasi..Hienoa!

  VastaaPoista
 2. Wau! Tyyliä täynnä. Kaunis paperi.

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton, kuinka kaunista paperia!!! Mielettömän ihana, tyylikäs kortti =)!!
  Niin, kysyit leimakuvan värityksestä niin ihan Pro markereilla väritän kaikki kuvani.
  Meikäläisen värivarastot on melko vähäiset enkä ole hennonut ostaa muunlaisia kyniä toistaiseksi.
  Ja se turkoosi väri millä väritin sulhasen kamppeet, on ollu niin vähässä käytössä, vaikka onkin upea väri et kiva että tuli tällainen haaste =).

  VastaaPoista
 4. Tyylikästä!
  Mahtvan kaunista paperia on todella turha peitellä!
  Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Halusin kiittää sinua aivan ihanista salaisista paketeista! En arvannut, kuka salainen ystävämme oli ja tänään viimeinen paketti tupsahti postiluukusta ja oli aivan mieletön! Siis oikeasti olen kuolannut tuota maatila yökkäriä pitkään, mutten ole ostanut. Kokokin osui nappiin, sillä haalareista meille menee mainiosti tuo 80cm! Kiitos tuhannesti!!!!
  -Annika ja Dansku

  P.S. bloggaan toki myöskin, kunhan ehdin, halusin vain kiittää näin "henk.koht".

  VastaaPoista