25. elokuuta 2015

Viikonloppu kuvina

Vietimme viikonloppua keskimmäisen kummeilla Savossa. Olipas ihana, helteinen ja varsin herkullinen viikonloppu. Tässä viikonloppu tiivistettynä seitsemään kuvaan.

Vietnamilaiset rullat kasvis-kanatäytteellä. Kevyttä, terveellistä ja hyvää.

Suklaakakku ja marjoja terassilla.

Välillä vähän liikuntaa, jotta jaksaa syödä jäätelöä

Kotitekoista jäätelöä kondensoidusta maidosta ja Flora Vispistä. Nam!

90-luvun legojalkapallopeli oli ihana, mutta nostatti aivan liikaa tunteita.

Koko viikonlopun meitä hemmotteli ihana helle. Saimaassa oli kiva viilentyä.

Malja ihanalle viikonlopulle!!

16 kommenttia:

  1. Varsin mukava näyttää teidän viikonloppunne olleen. Vesi herahti kielelle kun katselin noita herkkuja. Ja on se Saimaa vaan aina niin kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uimaranta on muuten sinun entisessä kotikaupungissasi :) Oli hieno viikonloppu siellä.

      Poista
  2. Johan olikin herkullisen oloinen viikonloppu!

    Minä en ole koskaan tehnyt tuollaisia riisipaperirullia (vai eikös noissa riisipaperia ole?). On joku ihmeen kynnys niihin...

    Legojalkapallopelistä luulin ensin, että se nostatti jotain nostalgisia tunteita, mutta taisikin olla toisenlaisista tunteista kyse. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vietnamilaiset riisipaperirullat olivat todella hyviä. Minäkään en ole ikinä aikaisemmin tehnyt niistä mitään itse. Pätevästi nytkin vain katselin valmistusta :) Aion kyllä kokeilla niitä kotikeittiössäkin. Valmistuivat nopeasti ja niissä menee paljon kasvista kivassa muodossa.

      Vähän pojilla kuumeni tunteet jalkapallopelin äärellä. Kyyneleitäkin virtasi ja meinasi hajota koko peli...

      Poista
  3. Ihanat kuva ja herkut! Lucky you!

    Kesä näyttää loppuneen ainakin hetkeksi joten noita kuvia katselemalla saa itselleen hyvää/kesäistä fiilistä... Kiitos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihanan lämmin ja herkullinen viikonloppu :)
      Tiedätkö, että minua ei lämmön loppuminen sinänsä harmita. Minä istun töissä maan tasalla ja ikkunat ovat pohjoiseen ja toiseen taloon päin. Eipä juuri auringonpaiste pääse ilahduttamaaan siellä, joten sellainen normisää motivoi paremmin kömpimään "luolaani" :D :D

      Poista
  4. Heh, meillä jääkiekkopeli herättää samanmoisia tunteita :D Itkupotkuraivareita, ovien paiskomista ja sitä rataa - huoh...

    Ihanan näköisiä herkkuja ja fiiliksiä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole jääkiekkopeliä ja tuon jalkapallopelin kokemusten perusteella eipä taida olla syytä hankkiakaan :D Jalkapallopelin pelaaminen vaati aikuisen tuomariksi :D Vaikka tuo peli oli sellainen hitaasti etenevä ja lähinnä sorminäppäryyttä vaativa. Eli vauhti ja vaaralliset tilanteet puuttuivat kokonaan, joita taas jääkiekkopeli tarjoaisi rutkasti.

      Jännä juttu, että meidän pojilla tunteet pysyvät paremmin aisoissa pleikan kanssa kun tuollaisen ihan konkreettisen pelin kanssa. Toki onhan meillä niitä pleikkaitkujakin ja nyrkkitappeluita muutama todistettu :(

      Poista
  5. Ooh mites taas eksyin nälkäisenä tänne... Tuli suurempi nälkä, iso nami. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikäläinen elää syödäkseen ja se taas näkyy kuvista :) Koko loppuelämän mittainen kriisi taitaa olla se, että pitäisi orientoitua kevyemmille eväille ;)

      Poista
  6. Voi, miten kiva ja herkullinen viikonloppu teillä on ollut. Sain muuten juuri tänään ohjeen tuosta jäätelöstä, johon ei tarvita jäätelökonetta. Tuota voisi joku päivä kokeillakin - mantereella. On nimittäin ollut varsinainen venekesä, veneessä on asuttu niin omassa satamassa kuin muissakin satamissa. Kovin vähän olen blogeja selaillut, mutta nyt. Ja heti törmäsin herkkuihin :)
    Ihanaa loppukesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu oli ihana: hellettä ja herkkuja :) Tuon jäätelön teko tosiaan onnistuu ihan vaan vatkaamalla Flora Vispiä ja sekoittamalla siihen kondensoitua maitoa ja muut "sattumat". Sinulla onkin ollut ihana venekesä kuvista päätellen :)
      Kiitos samoin - mukavaa loppukesää!

      Poista
  7. Tuo jäätelö kiinnostaa... Vaikka ei pitäisi :). Mutta minkäs teet, kun voisin lähes tulkoon elää jäätelöllä, tosin vatsa ei välttämättä kestäisi.

    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäätelö oli herkullista, siinä oli 2prk Flora Vispiä vatkattuna ja siihen sekoitettuna kondensoitua maitoa purkki ja nougatrouhetta. Minun tekisi niin mieli kokeilla erilaisia makuja, mansikkasurvos ja Dominomurut yhdessä polttelee :) Housunnappi kiristää sen verran kesän jäljiltä, että pakko jättää väliin :(
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  8. Oh mitä herkkuja ! Ihania nämä kesän viimeiset viikonloput, niitä sitten muistellaan talven kylmyydessä.

    Kivaa loppuviikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin muistellaan ja varmasti kaihoisasti. Etenkin sinä loska-aikana, kun on pimeää ja märkää. Toivottavasti tulisi sellaisia kuulaita, raikkaita, ruskanhehkuvia syyspäiviä vielä.
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista