31. elokuuta 2015

Todella pitkästä aikaa askartelua

Kesälomalla sain järjesteltyä uuteen kaappiini kaikki askartelutarvikkeeni. Kaapissa poltteli mehiläisvahamaalaustarvikkeet, jotka ostin lomalla käymäni kurssin päätteeksi. Olin haaveillut yhdistäväni leimausta ja mehiläisvahamaalausta.

Hain inspiraatiota uusimmasta p*skarteluhaasteesta nro 288. Siitä, kun edellisen kerran osallistuin p*skikseen on 10kk. Sen kyllä huomasi, että oli pieni korttijumi ja mehiläisvahatekniikkakin oli päässyt unohtumaan.

P*skarteluhaasteen tehtävässä piti käyttää kolmea pääväriä, kaksi niistä oli annettu: valkoinen ja ruskea. Minä valitsin ruskan oranssin kolmanneksi ja käytiin siihen mehiläisvahavärejä. Tässä minun haastekorttini:

Haastekortti p*skikseen #288 valkoinen-ruskea-oranssi
Sekatekniikka: leimausta ja mehiläisvahavärejä styluksella

Toivon, että syksy muistuttaisi mahdollisimman paljon korttiani! Tulisipa kunnon ruska!

Askartelukaappi on nyt siis koekäytetty. Toimii! Valaistusta täytyy vielä lisätä. Kaapin ihana siisteys kyllä katosi ensimmäisen käytön yhteydessä, mutta onpa ihanaa, kun kaikki tavarat voi jättää paikoilleen ja jatkaa seuraavana päivänä. Ovet kiinni ja sotkutkaan eivät näy mihinkään.

Kamat järjestyksessä

Actionia pimenevässä illassa

8 kommenttia:

 1. Tulipas kiva kortti! Kaunista syksyä minäkin toivon,jos sen nyt on pakko tulla... Sotkut peittävä askartelukaappi olisi mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se syksy sieltä pukkaa, vaikka emme toivoisikaan :( Saisi tulla edes se ruska ja aurinkoisia päiviä korvaukseksi. Askartelukaappi on minun arteeni - sehän on ainoa paikka talossa, joka on minulle. Hra Kepponen nyysi heti sen hienon uuden työpöydän.

   Poista
 2. Vau, hieno kortti ja mahtava tuo askartelukaappi! Luulen, että mun näpertelyt laantui pitkälti siihen, ettei ollut sopivaa säilytystilaa. Nainen tarvitsisi selkeästi askartelukaapin (tai mielellään kokonaisen huoneen :D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä minunkin näpertelyä on haitannut se, että sille ei ollut mitään tilaa. Kun aikaa on tunti silloin toinen tällöin, oli todella tuskaista levitellä kamat ruokapöydälle ja sitten pakata ne taas pois. Siinä ehti ehkä pasta alkuun, kun olikin jo siivousaika. Nyt voin vaan huiskaista askartelukaapin ovet kiinni ja jatkaa vaikka vartti kerrallaan :)

   Poista
 3. Mahtava kortti ja todellakin toimiva askartelukaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata Maria :)
   Olen niin tyytyväinen kaapista, se nimittäin sijaitsee yläkerran aulassa, jossa oli kaapin mentävä hukkatila.

   Poista
 4. Todella onnistunut kortti! Ja ihana tuo askartelukaappi! Voin vain unelmoida samanmoisesta, jonne voisi jättää askartelut kesken ja levälleen. Tällä hetkellä en pääse edes kaapille, jossa säilytän askartelutarvikkeita, sillä kulku on blokattu väliaikaisesti. :(

  Paljon tuotteliaita askarteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olen niin tyytyväinen tuosta kaapista. Ensimmäistä kertaa vuosiin minulla on joku ihan oma paikka tässä talossa, jossa kukaan muu ei saa käyttää!

   Poista