1. helmikuuta 2015

Batwoman tekee matkavalmisteluja

Syksyn suosikkivaatteeni löytyi vahingossa. Olin Annan ja Haltiakummin kanssa viime kesänä retkeilemässä Fiskarsissa. Haltiakummi innostui eräässä kaupassa sovittelemaan neuleita, pääsin valmiille apajille ja ostin itselleni lepakkoneuleen. Neuleen juju on hihoissa, jotka on ommeltu osan matkaa kiinni sivusaumoihin neuleen alareunasta lähtien. Kuulostaa oudolta, mutta näyttää minusta hauskalta :)

Olen pitänyt neuletta paljon myös virallisemmissa työjutuissa. Mustat suorat housut, korkonilkkurit, hopeakorut ja batwomanneule. Koska vaate on niin mukava päällä, olen pitänyt sitä välillä ihan vaan farkkujenkin kanssa. Se on aivan ohutta luomupuuvillaa, merkki on kreikkalainen Ioanna Kourbela. Toivottavasti tämä tulee kestämään kymmeniä pesuja. Toistaiseksi näyttää lupaavalta. Ihan huippujuttu on, että neuletta EI saa silittää.


Neuleen ainoa huono puoli on, että sitä on hankala pitää takin kanssa pidempään. Koska hihat ovat kiinni sivusaumoissa, hihansuut nousevat reilusti ylös ja kainaloihin kertyy ärsyttävät neulepallot :D

Batwomanneule - Onhan se aika oudon näköinen näin :)

Batwomanneule lähtee huomenna reissuuni mukaan. Muuten matkapuvusto tuottaa ongelmia :( Sillä mennään, mitä onnistun kaapista kaivamaan ja tuleepahan pitkästä aikaa plankattua kenkiäkin. Ehkä aavistuksen verran jännittää. Lähden huomenna kohti Azerbaijania ja Bakua, tosin Istanbulin kautta. Matkakohde on uusi, järjestelyt toisessa päässä on tehty ilmeisesti paikallisella tyylillä. Siellä on unohdeltu kutsukirjeitä viisumia varten, muuteltu miljoonaan kertaan tapaamisaikoja, unohdettu kertoa tapaamisista, mutta reimuissaan muistivat kertoa, että asiakkaan toimitusjohtaja on onnistunut raivaamaan minulle 30min aikaa ja haluaa tarjota minulle azerilaiset kahvit (viestin sanamuodosta tulkitsin, että nuo kahvit olisi sitten syytä ryystää eikä sanoa, että ottaisin vain vettä kiitos). Aloitin jo valmiiksi närästyslääkekuurin :)

Ihan komea viisumi

Mikäli Lumian Instagram client tällä kertaa suostuisi toimimaan ulkomailla, niin Instaan tulee päivityksiä. Hyvällä tuurilla ja wi-fillä saattaa blogikin päivittyä.

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Onpa hauskanmallinen neule! Hyvää työreissua, toivottavasti kaikki menee sujuvasti.

  VastaaPoista
 2. Onnistunutta ja kokemusrikasta matkaa!!!

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen neule. Tuon kanssa menee vaikka minne.
  Hyvää matkaa ja onnistunutta tapaamista sinulle. Toivottavasti kahvikin maistuu :)
  Mielenkiintoinen ja erilainen maailma odottaa sinua.

  Me ei ollakaan vielä Instassa kavereita, joten laitan siellä kutsun sinulle (Tuuliapix)
  Yritähän nukkua ensi yönä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia :) Ennen meni melkein mikä vaan reissussa tarpeen vaatiessa alas, mutta nyt on maha vielä niin huonossa kunnossa, että alkaa jo jännittää paikalliset kahvitkin ;)

   Löysinkin sinut jo Instasta :)

   Poista
 4. Onpas hauska vaate, kerrassaan uniikki! Lepakkomalliset hihat ovat jo tutut, mutta että tuollainen... :)

  Ihanaa matkaa, jään odottamaan raporttia mielenkiinnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule on tosiaan sen verran erikoinen, että ensimmäisen kerran piti hetki miettiä, että miten se puetaan päälle ja riisutaan :D Merkillä oli muitakin hauskoja vaatteita.

   Minulla pitäisi olla hotelli niin hyvällä paikalla, että jos jaksaisin vaan aamuisin nousta edes tuntia aikaisemmin, niin saisin bongailtua kaupunkia päivänvalossa :)

   Poista
 5. Ihana Batwoman. <3 Mahtavaa reissua!

  VastaaPoista