28. kesäkuuta 2014

Jemmavaraston helmi

Kun kävin läpi jemmavarastoa löytääkseni keskimmäiselle sopivia vaatteita, löysin myös laukun itselleni. Olen saanut sen lahjaksi mieheltä Kaliforniasta. Minulla on joskus ikuisuus sitten ollut Coachin laukku ja se oli erittäin vahvaa tekoa. Tämänkin laukun nahka vaikuttaa paksulta ja jämäkältä, sellaiselta joka kestää rajumpaakin menoa. Vaatehuoneen jouluisessa mylläyksessä laukku oli jäänyt muutaman muun tavaran alle, eikä se näytä siitä kärsineen lainkaan.

Laukkuun mahtuu jopa läppäri ja taskujakin on runsaasti. Hihna on ihanan jykevä painavammankin sisällön kantamiseen. En uskonut olevani lainkaan tupsuihminen. Alunperin olinkin ajatellut ottaa tupsut pois. Varastoinnin aikana on mieli muuttunut ja tupsut näyttävätkin kivoilta.

Löytyisipä jemmavarastosta vielä kesähousut, niin olisin valmiiksi varusteltu kesään (jos se kesä vielä joskus tulee).


 

16 kommenttia:

 1. Juu, ehdottomasti anna hapsujen olla. Ne ovat kiva yksityiskohta. :)

  Mun pitäis kans siivota kaappini. Niin sitä aina yllättyy, kun vähän jaksaisi myllätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jemmojen perkaus jatkuu. Blogikuvista huomasin, että jossain on oltava ainakin viiden vaatteen jemma, jotka olisivat just sopivia esikoiselle ja keskimmäiselle kouluun syksyksi :) Voi kun tulisi jotain kivoja lisäyllätyksiä :)

   Poista
 2. Hapsut ovat se "clue"! Ihana laukku, mars käyttöön nainen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Päädyin kepposmaiseen tekoon ja ajattelin kuitenkin viettää pinkin kesäkauden ja sitten ihan varmasti syyskuussa viimeistään siirryn tuohon käyttämättömään kaunokaiseen :)

   Poista
 3. Eikös ne hapsut oo just nyt hitti? Mä en oo hapsuihminen ollenkaan, mutta tolleen hillittynä menee kyllä ihan hyvin. Muutenkin tosi kivan oloinen laukku.
  Löytyisköhän tuolta omasta jemmavarastosta mitään.... (ei muuten löydy, kun ei oikein ole jemmavarastoa. Se varasto on Suomessa ja se on karsittu minimiinsä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin itsekin kuinka tilavaa, avaraa ja minimalistista meillä oli ulkomailla asuessa. Huonekalut hankittiin paikan päältä ja Suomesta tuli kuution verran kamaa lentorahtina. Eipä pursuillut kaapit - ainakaan aluksi ;)

   Poista
 4. Voi kun munkin jemmoista löytyisi tuollaisia aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä se ihana Atlantic kesälomaksi jemmaan vaatehuoneeseen. Ilahdut loman jälkeen kovasti :D

   Poista
 5. Hyvä löytö, kaikilla pitäis olla tuollainen jemmavarasto:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jemmavarasto välillä ilahduttaa kovasti. Onneksi tuli tämä helmi vastaan heti niiden kolmen liian pienen toppatakin jälkeen :)

   Poista
 6. Tosi kiva tuo laukku, ja jotenkin ihan tekän näköinenkin :) Mäkään en ole mitenkään tupsuihimisiä, mutta ilman noita tupsuja tuo laukku olisi ihan liian pelkistetty - ne on tosi kivat. Ota tuokin laukku jo kesäkäyttöön, sen pinkkilöisen lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Hra Kepponen on tehnyt hyvän valinnan :) Lomalla olen niin mukavuudenhaluinen että taitaa jäädä laukkuvaihtelut vähäisiksi ;)

   Poista
 7. Tuohan on tosi upea laukku, käyttöön vain. Itsekin tässä vielä siivoilin kolmen vuoden muuton takaisia juttuja. Olen ollut aikaisemmin pankissa töissä, nyt löysin vanhoja markkoja nipun, ne olin ihan unohtanut ja jos olisin joutunut etsimään ei niitä kyllä ihan heti olisi löytynytkään. Nyt sitten mietin kannattaako ihan oikeasti niitä säästää, osa on numerojärjestyksessä ja sileitä. Enää niitä ei kai vaihdeta kuin Suomen Pankissa...vai jos ne joskus otetaan vaikka käyttöön!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vanhat paperimarkat ovat ihania. Minullakin on jossain niitä muutama. Silloin kun olin lapsi paperimarkat olivat poistettu käytöstä, mutta niitä oli vielä jonkinverran liikkeellä ja keräilimme niitä harvinaisuuksina. Vähän luulen, ettei ne enää päädy käyttövaluutaksi ;)

   Poista
 8. Ihana löytö! Anna tupsujen olla, näyttävät kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tupsut jää laukkuun :) Jänskää on, että kauankohan ne mahtavat pysyä valkoisina :)

   Poista