27. maaliskuuta 2014

Jakkupuvun korvike

Alkaa taas olla pakkopuvun eli jakkupuvun vuosittaiset ulkoilutuspäivät. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin en pidä jakkupuvuista. Peruspakoiluyritykseni on nykyisin mekko.

Välillä iskee kuitenkin sukkahousukriisi. Niinpä eilen pakoilin pakkopukua mustilla suorilla housuilla (vuosia vanhat Globalit) ja paitapuserolla, jonka jujuna on niitit kaula-aukossa (Banana Republic). Jalassa Eccon kiilakorot. Korvissa ripaus luksusta ja lisää konservatiivisuutta Chanelin helmien muodossa. Harvoin tulee niitä pidettyä, koska nekin kutittavat korviani.

Asu ei yltänyt jakkupuvun muodollisuuteen, mutta olipas se niin paljon mukavampi päällä! Lisäksi mielestäni ihan hyvät match asiakkaisiin, jotka olivat liikkeellä rennommin jopa pikkutakki-farkut yhdistelmällä.

Mikään ei silti voita farkkuja ja t-paitaa :)


12 kommenttia:

 1. Hauska asu ehdottomasti. Makee toi paidan niittijuttu. Särmää suorien housujen kanssa. JA ootpas hoikka hyvä rouva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Hoikkuus on valitettavasti optinen harha. Minullahan kaikki kertyy tuohon vyötärölle, joten aikamoinen hakeminen on vaatteissa, joilla tuota pallomahaa saisi piiloteltua. Alkaa taas pahasti näyttää siltä, että kesäloma menee syöden pussikeittoa ja marjoja...

   Poista
 2. OI! Pirtsakan näköinen RVa Kepponen jolla kaunis paita!

  VastaaPoista
 3. Kivat korvikset ja tuo puseron kaulus on ihana.

  VastaaPoista
 4. Mikä ihana tyyli ja lyyli - ihana toi paita kauluksineen - ja killakorkokengät - WAU!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva asu, ja just passelisti jujua noissa kauluksen niiteissä. :) Ihanat korvikset! Tyylikäs nainen! :)

  VastaaPoista