29. heinäkuuta 2013

Koululaisen unelmahousut

Melkein kuukausi sitten yritin etsiä koululaiselle sopivia housuja ensin alesta ja sitten normihinnalla. Ei ollut aivan helppoa. Eilen poikkesin ihan sattumalta Polarn o. Pyretin alessa. Hyvänen aika! Siellähän oli pehmoisia resorifarkkuja, joissa on vyötäröllä painonappi ja hyvä vetoketju. Ostin yhdet kokeeksi kotiin. Arvaatkaas, mitä poika sanoi. "Äiti nämä on ihanan pehmeät." Tilasin heti kahdet lisää PoPin nettikaupasta (ale vielä keskiviikkoon saakka). Tuolla 40% alennuksella housujen hintakin on ihan ok :) Kulutuksen kesto on toistaiseksi arvoitus, mutta Po.Pin laatu on kokemukseni mukaan hyvää.

Meillä on ollut jonkin verran Po.Pin kuosipaitoja, mutta en ole ollut merkin suuri fani. Raidoista en ole aikaisemmin innostunut. Nyt iski nekin täysillä. Mukaan tuli paitapusero, trikoo, t-paita ja tilauksessa on vielä yksi trikoopaita lisää. Ainakin meidän lähiPo.P:ssa oli juuri tuota isointa koko 146/152 jäljellä hyvin. Toivottavasti koko menee pidempään pojalla.

Myyjä kertoi, että Po.P panostaakin nyt koululaisten mallistoon ja siihen on tulossa kivasti syysuutuuksia.

Suosikkihousut ja paitapusero

Parit paidat

Kiva kun pojillekin on väriä!

Lindexiltäkin tilailin resorifarkkuja. Niiden istuvuus ei ollut samaa luokkaa kuin Po.Pin. Lisäksi tuli vähän erikoisemmat farkut. Ne ovat pehmeät ja muuten hyvät, mutta lahkeensuun resorit saisivat olla löysemmät. Toivottavasti eivät jää tuon takia käyttämättä.


Valitettavasti tuli myös huti. Molon vaatteissa on yleensä reilu mitoitus, mutta 140cm Antonio housut olivatkin pienet. Harmi, kangas ja malli olisi ollut mieleiset. Antonio-housuja on vielä näkynyt monessa alessa - kannattaa bongata. Samaan hutiosastoon meni housujen pariksi hankittu Miniaturen paita.


Keväisistä paidoista menee vielä moni ja tavoitteenani on ommella pari uutta. Sitten poika ei tarvitsekaan syksyyn muuta kuin yhdet kengät lisää, verkkarit ja liikkatuntia varten shortsit. Niin ja uusi koulureppu :)

13 kommenttia:

  1. katselin noita samoja popin housuja aamulla nettialesta, kun aleprosentti oli nyt 50%, mutta ei ollut enää kokoja. löytyi kuitenkin takkia, windfleeceä ja pari paitaa :)

    VastaaPoista
  2. Kati:
    Katselin eilen illalla minäkin, että takkeja ja windfleecejä oli kivasti jäljellä. Päädyin kuitenkin tilaamaan esikoiselle ensi kevääksi Reiman takin. Pienemmille päätin olla ostamatta ennenkuin olen tehnyt edes jonkinlaisen inventaarion meillä pyörivästä takkivuoresta :)

    VastaaPoista
  3. Mä olen kyllä tykästynyt noihin PoP:n vaatteisiin. Ainoa vaan, että niissä oli aiemmin vähän haastavat pesuohjeet, kun ainakin aikaisemmin osa niistä piti pestä nimenomaan 60 asteessa, eikä perus40:ssä, koska muuten värit levisi jotenkin. 60 asteen pyykkiin ei sitten ikinä löytynyt muuta pestävää.

    Molon tän kesän oranssinpunaiset shortsitkin oli pientä kokoa. Nuoremmalle 110 ei meinannut mennä alinkaan., vaikka luulin ostaneeni väljät. Pöh.

    VastaaPoista
  4. Oho, olipa kiva setti POPilta pojellesi! Todella raikas tuo paita!

    Minulla on tässä välissä ollut todella pitkä tauko POPin vaatteiden ostamisessa. En ole koskaan ollut niiden "uusretrojen" fani ja muutkin alkoivat vähän tökkimään. Pitäisiköhän käydä kuitenkin alet kurkkimassa, jos siellä on noin kivoja!?

    P.S alemman postauksen tuunaus oli huippu! Ihana kotimekko!

    VastaaPoista
  5. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Meillä on tykätty jo monta vuotta noista PO.Pin farkuista, ainakin meillä asunet mallit ovat olleet hyvin kulutusta ketävät. Pitääkin käydä tarkistamassa nettikauppa, meidän lähiliikkeestä oli koot jo loppu. Ruutupaita on ihanan värinen!

    VastaaPoista
  6. Mirka:
    Mä niin tykkään 60 pesun kestävistä vaatteista :) Meillä on sitä pyykkiä paljon ja ne vaatteet kestää kuivausrummun huolimatta siitä mitä pesuohjelappu sanoo. Lisäksi mä olen alkanut pestä lasten alusvaatteet 60 ja tuoksullisella pesuaineella. On vähän ollut aromeja puskapissoista ;)

    Toivon, että Po.Pin koululaismallisto myy hyvin, jotta se pysyisi valikoimissa. Koska meillä on käytetty paljon Moloa viime aikoina, niin Po.Pin hintakaan ei enää kirpaise yhtä pahasti.


    -Jassu-
    Minäkään en ollut vähään aikaan ostanut Po.Pista mitään, kun ei vaan ole ollut mieleisiä kuoseja. Tällä hetkellä mielestäni siellä on yksi parhaista koulupoikien vaatevalikoimista. Kovin tyttömäisiä juttuja ei osunut silmääni, mutta kannattaa tsekata jos on jotain vielä jäljellä.


    *riikka*
    Olen vähän asennoitunut niin, että meillä voitaisi mennä seuraava vuosi tai kaksi (jos vaan koko riittää) Po.Pin housuilla. Siellä oli erittäin kivannäköiset reisitaskuhousutkin. Seuraavaksi pitää varmaan laittaa sähköpostikampanja, että vaadimme kokoa 158/164 :)

    VastaaPoista
  7. Mukavan näköiset housut. Raitapaidat on niin kivoja. Omat vähän isommat pojat kulkee nykyisin aina printti-paidoissa. Ja on ihan kamalan tärkeää mitä siinä printissä oikein on :D

    VastaaPoista
  8. Kivan näköisiä vaatteita olet löytänyt! Meillä on vielä edessä tuo kouluvaatteiden hankkiminen.. Mutta toisaalta tyttöjen kaapit pursuavat jo nyt vaatteita, joten taidetaan päästä suht helpolla :)

    VastaaPoista
  9. Sara S.
    Meillä tekstiprinttipaitavaihe on vielä edessä. Toivottavasit pojat ostavat sitten omat paitansa, niin minun ei tarvitse yrittää pysytellä kärryillä siitä, mitä paidassa saa lukea :)


    Nonna:
    Kiitos. Olen jotenkin kuvitellut, että tyttöjä olisi helpompi vaatettaa kuin poikia: valikoima on suurempi ja tytöt varmaan saa mukaan ostoksille muutenkin kuin mököttämään. Toisaalta poikien kanssa pääsee alle kouluikäisenä helpommalla, kun kaikki yleensä kelpaa :)

    Meillä joka paikka pursuaa vaatetta, alan kohta masentua tuon niiden sortteeraamisen kanssa. Kaikki ovat taas kasvaneet ja pitäisi jaksaa käydä vaatteet lävitse ja jotenkin hankkiutua pienistä eroonkin.

    VastaaPoista
  10. Tyhmä kysymys: miksi farkuissa pitää olla resorit? Eikö koululaiselle käy ihan tavan lahkeella varustetut housut?

    VastaaPoista
  11. Anonyymi:
    Resori viittaa tässä yhteydessä vyötäröön ei lahkeisiin :)

    Monissa farkuissa, etenkin jos kangas on paksua ja jäykkää, on vyötärökaitale erityisen paksu, nappi hankala sulkea jne. Siksi poika tykkää enemmän resorifarkuista, joissa on siis joustava vyötärö. Noi Po.Pin housut eivät ole perinteiset "resorifarkut", koska niissä on nappia ja vetskari.

    Lahkeella ei ole väliä :) Paitsi äidin mielestä resori sielläkin on hyvä, koska se pidentää housujen käyttöikää.

    VastaaPoista
  12. Voi että tuo ruutupaita on ihana! Ja housut kans!

    VastaaPoista
  13. zirk:
    Kiitti :) Minusta oli niin kiva, kun isollekin pojalle löytyi väriä!

    VastaaPoista