7. heinäkuuta 2012

Alepaitoja koululaiselle

Koululainen kasvaa kuin rikkaruoho ja mikään alle 134cm ei mahdu. Olen surffannut nettikauppoja ja etsinyt värikkäitä vaatteita esikoiselle. Ensin tavoitteenani oli löytää vaatetta hyvällä alennusprosentilla, sitten edes jollain aleprosentilla ja sitten edes vaatteita.

Paitojen suhteen suurin tarve on nyt täytetty. Småfolkia lukuunottamatta kaikki löytyivät alesta. Housujen osalta huutava pula jatkuu edelleen, vain yhdet löytyi.


Tähti- ja raitapaidat ovat Maxomorran, kokona 134/140. Raitapaita on yllättäen senttikaupalla tähtipaitaa leveämpi. Saas nähdä pääseekö leveytensä takia ikinä käyttöön.

Ihana kleinbus-kuosi Mololta (koko 140) ja Småfolkin autokuosi (134/140).

Viidentenä Mini Rodinin karttapaita koossa 140/146. Se vastaa suurinpiirtein 134/140 Småfolkia.


Pari paitaa valmistunee omana tuotantona, pakollinen syysneule on ostettu. Sitten enää tarvitaan niitä housuja, huppari ja kengät lisää ja poika on valmis elokuussa takaisin koulunpenkille.

Suuria kokoja (ja itselläni onnistuneita tilauksia 12kk sisään):
http://luckylittleme.se/
Småfolkia: http://www.riemuli.fi/
Midi Rodinia http://smallavenue.net/
Useita merkkejä muutamia kpl http://www.naperonuttu.fi/

5 kommenttia:

 1. Pitkä poika teillä! Ja kivoja paitoja olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 2. Miima:
  Esikoinen on aina ollut pitkä ja ensimmäiset vuotensa myös järkyttävän laiha. Pituutta hippasen päälle +1 käyrällä ja painoa sitten nippa nappa -1 käyrällä. Ensimmäisen kouluvuoden aikana poika on alkanut syömään kaiken mitä saa käsiinsä. Kouluruokakin on kuulemma todella hyvää. Painon suhteen poika on päässyyt sieltä miinus käyriltä ihan plussan puolelle. Kaappiin jäi parit velourit, koska kaikkien muiden vyötärö kiristää :)

  Enää ei tarvitse metsästää extrakapeita housuja.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat paidat koululaiselle oot löytänyt! Ihanan raikkaita.

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva nähdä enemmän koululaisen vaatekaapin sisältöä. Minkälaiset ulkovaatteet sopii kouluun?

  VastaaPoista
 5. Kiitos zirk

  Anonyymi: pidän mielessä, jos vaikka jossain vaiheessa pystyisin kuvaamaan esikoisen pinkkaa. Meillä on tällä(kin) hetkellä vaatesäilytys sekaisin ja syksylle tarkoitetut ulkovaatteet ovat jemmassa (siis hukassa).

  VastaaPoista