12. helmikuuta 2012

Viikonlopun helmet

Viikonloppu ilman isiä on mennyt hujauksessa. Olemme lasketelleet, tehneet laskiaispullia, pizzaa ja ystävänpäiväkortteja ja pelanneet Afrikan tähteä. Välipalakioski on laajentanut toimintaansa kenkäkaupaksi, jossa on myös legoja ja karkkiakin.

*Kuopus on kuin synnäinen kenkäkauppias. Kun menen hänen kioskilleen ostoksille, hän osaa heti valita minulle sopivat kengät. Silitellä hellästi kengän pintaa ja mainostaa sen olevan nahkaa. Jumipohkeen ei tarvitse suinkaan itse kurotella kenkiä jalkaan vaan toki kauppias auttaa. Maksaa voi halutessaan Afrikan tähden rahoilla. Suosittelen vastaavaa putiikkia jokaisen äidin kotiin tai ainakin kenkäostosfriikeille :)

*Jumipohje johtuu siitä, että laskettelu on sittenkin urheilua. Olin pitkästä aikaa suksilla muutaman tunnin ja pohkeeni ovat jumissa. Eikä tässä mitään alppeja koluttu vaan paikallista nyppylää "altitude 5500cm". Laskettelukaverina oli ensin hyvä ystävä ja sitten oma lapsi -huippuseuraa!

*On mulla aika iso poika jo, kun hänen kanssaan voi kaupunkimatkailla, uida aikuisten altaassa, luistella ja lasketella. Vastahan me miehen kanssa ihmettelimme, että millä taikatempulla sen pää punaisena jatkuvasti kiljuvan käärön saisi rauhoitettua.

*Pojat täytti äidille pizzan.

*Koska isi on poissa, nukumme kaikki yhdessä rivissä vanhempien makuuhuoneessa. Kun katselen rauhallisesti nukkuvaa riviäni, tunnen hetkellistä huikaisevaa onnen tunnetta.

*Kuopuksen hiukset tuoksuvat ihanasti vaarin partavedeltä. Pienempiä poikia vahtinut vaari on siis sylitetty ja halitettu hyvin.


Hyvää alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen viikonloppu!
  Oikein haikeus iski, kun itse olin pitkällä työreissulla ja mietin, että mitä kaikkea olisin voinut tytön kanssa tehdä... Ensi viikonloppuna sitten! :-)

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Voi, teillä oli ihana viikonloppu!

  Tiedän juuri tuon tunteen, kun toinen vanhemmista on pois ja koko muu poppoo voi nukkua vanhempien sängyssä. Minusta on ihanaa herätä omien lasten vierestä, yölläkin, jos herään siinä, katselen suloisia kasvoja ja kuuntelen tuhinoita. Se on onnea.

  Toivotaan, että myös arkiviikko menee jouhevasti... Tsemppiä vaan!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana viikonloppu <3 Ihanaa kun kaikki nukutte samassa sängyssäkin =) Meillä Eppu ei moiseen enää suostuisi ja Noppa putoaisi yöllä sängystä.
  Se on kyllä tavallaan kivaa (haikeaa samalla) kun talossa on jo yksi iso poika. Minkä kanssa voisi harrastaa vaikka mitä!

  VastaaPoista
 4. Ihana kenkäkauppias teillä. Kenties tuleva kenkädesignin huippunimi? Minulla meni harmillisesti crocs-alet ihan ohitse.

  t: Rusthollarin mamma

  VastaaPoista
 5. Touhukas viikonloppu teillä. Varsinkin tuo rivi sängyssä kuulostaa suloiselta. Myös afrikan tähti pelin merkkien käyttäminen valuuttana on mainiota. Meidän esikoinen avasi säästöpossunsa (jota täytti pienenä tyttönä) eilen. Siellä oli pienten kolikoiden lisäksi useampikin afrikan tähti pelin merkeistä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille mukavista kommenteista :)

  Me ei enää mahduta kaikki yhteen sänkyyn. Parisängyn vieressä on yksi lastensänky. Viime yönä nukuimme esikoinen, minä ja kuopus samassa sängyssä. Kuopus nukkui poikittain ja esikoinen sanoi menevänsä lattialle raukka.

  VastaaPoista