10. helmikuuta 2012

Varsinainen pakkaus

Kävin tänään vihdoin noutamassa Crocs-tilaukseni postista. Meinasin pyörtyä, kun postivirkailija toi tiskin sivusta hervottoman kokoista laatikkoa. Heti sanoin, että eihän tuo voi olla minun. Kyllä se oli. Jopa kurkistin laatikkoon sisään. Siis todellakin 7 paria muovikenkiä oli pakattu laatikkoon, jonka mitat ovat 67cm*55cm*50cm! Sinne mahtuu sisään kaksi leikki-ikäistä. Pikkaisen risoi raahata laatikko kauppakeskuksen poikki (sen lähemmäksi postia ei autolla pääse). Vielä enemmän risoi se, että lähetyksessä oli yksi väärä tuote.

 Pikkaisen ylimitoitettu laatikko. Koko tilaus laatikon päällä ja vieressä mittatikkuna 4*2l Pepsi. Laatikkoon olisi varmaankin mahtunut 12 kpl noita Pepsipakkauksia ;)

Säästin laatikon, kun arvelin, että osa perheestä saattaisi olla laatikon v-mäisyydestä kanssani eri mieltä. Pojillehan se oli suorastaan aarre. Äkkiä askartelimme siitä välipalakioskin.

Kioski valmiina, myyjä paikalla

"Hei te siellä, kohta aukeaa välipalakioski"

"Voileipiä saatavillaaaaaa!"
Vastuullinen kioskinpitäjä luonnollisesti tarkastaa tuotteen laadun ensin itse

Välipalakioski saavutti heti suuren suosion

Luontaisetuna myyjälle paahtoleipää all-you-can-eat tyyliin

Huomisaamusta alkaen olemme ilman isää 9 päivää. Olen kauhusta kankeana, että kuinka saan kaiken toimimaan. Selviänkö? Perusarjen ja työn lisäksi olisi lastenharrastuskuljetusta ja puhelinpalavereita parhaimpaan lasten nukutusaikaan. *Huoh*. Ei muuta kuin eteenpäin sanoi Kepponen hangessa ja paukkupakkasessa ;)

8 kommenttia:

 1. Ei oo totta:) Mulle tuli ihan normaalissa muovipussipaketissa tällä viikolla oma ale-tilaus.
  No, nytpä teillä on kioski:)

  VastaaPoista
 2. Hienon kioskin vàsàsitte. Lapset olivat varmasti haltioissaan ja varsinkin myyjà, joka sai syòdà leipià kioskin sisàllà, wow! Ihanaa viikonloppua! 9 pàivàà menee nopeasti...sen kun nautit vaan :D

  VastaaPoista
 3. Onkohan niillä ne muovipussit loppu kun kiskassa kenkiä lähettävät? Crocsilla on muuten erikoinen toi palautussysteemi, pitää palauttaa tuote, ja tehdä uus tilaus (ja tietty uudet postikulut jos tilaa vaan yhden parin)! Siellä ei siis tunneta mitään vaihtosysteemiä. Tosin lupasivat tehdä meidän kohdalla poikkeuksen, kun ostin ota 3 maksa 2 tarjouksella, niin saan TÄMÄN KERRAN vaihtaa kengät ihan samanlaisiin kokoa isompiin =)

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli kerran jostain ulkomaisesta nettikaupasta järjettömän iso laatikko, joka onneksi tuotiin kotiin. Olin 100% varma, että olin jotenkin sössinyt tlauksen ja tilannut 5 paidan sijasta 50 paitaa. No paketissa oline 5 paitaa ja puolen metrin korkuinen kasa ilmalla täytettyjä "muovipakkauksia" . No lapsilla oli ainakin hauskaa niitä puhkoessa...

  VastaaPoista
 5. Sama kävi meidän Crocsien kanssa, onneksi mies meni hakemaan ne kengät enkä minä, koska mulla ei ole autoa käytössä... Laatikkohan nyt ei tullut edes puolilleen, eli aika ylimitoitettu homma. Ehkä pitää pistää kiska pystyyn täälläkin? :)

  VastaaPoista
 6. Vera:
  Ihan varmaan oli sopivat laatikot loppu ja johonkin vaan oli pakattava :) Meille varmaan jää sitten väärät kengät (olivat siis eri kuin tilauksessa, väärä malli ja väri), eiköhän sieltä ole kaikki jo myyty.

  Norkku: Ei muuta kuin kiska pystyyn teilläkin :) Meillä välipalan jälkeen kiskasta on myyty leikisti vaikka mitä ja jaettu oikeat jätskit. Tänään sieltä kuulemma saa illalla karkkipäivän karkit. Sinänsä tuo on hyvä laatikko, kun pahvi on niin huokoista että leikkaantuu helposti

  VastaaPoista
 7. Voi tuohan oli vielä ihan pieni ja sievä meidän kenkälaatikkoon verrattuna! :D Pulkalla varustauduttiin, kun vaunujen kanssa mentiin postiin. Laatikko oli kuitenkin minua yli vyötäröön saakka korkea ja vielä puoli metria muihin suuntiin. Postineidin aloitteessta siis purettiin kenkäpussit vaan pulkkaan ja jätettiin laatikko postiin :D. Palauttaessa tämä sitten tuotti hiukan harmaita hiuksia...

  Kotona tyttö sitten harmitteli, kun ei saanutkaan laatikosta majaa.

  -Ralla

  VastaaPoista
 8. Ralla: Oi ei, mikä paketti teillä on ollut.

  Minä olisin myös purkanut oman laatikonni sisällön, mutta mulla ei ollut yhtään kassia mukana ja olisin joutunut jonottamaan postissa uudestaan niiden tosi pieniä pusseja, joita olisin tarvinnut 4-5kpl. Ehdin jo miettiä, kumpi olisi ollut pahempi: olla liikkeillä rattailla vai ruuhka-aikaan bussissa.

  VastaaPoista