19. helmikuuta 2012

Puuhelmiä

Perjantaina oli pakko edistää henkistä hyvinvointia pienillä askarteluostoksilla. Kokeilulistallani on ollut pienen ikuisuuden puuhelmet. Pari kertaa olen käynyt etsimässä sopivia helmiä, mutta voimakas pinkki on puuttunut valikoimasta. Tälläkin kertaa pienet pinkit helmet olivat loppu, mutta vaihdoin värit toisin päin ja valitsin isot pinkit ja pienet mustat helmet.


Tykkään itse paljon väriyhdistelmästä. Käytän vaatteissa mustaa ja nämä tuo mukavasti väriä ja särmää vaikkapa yksinkertaiseen trikoopaitaan. Valmistaminen oli ihan älyttömän helppoa, ohje täältä.

Jäin näpertelykoukkuun ja kipaisin ostamaan lisää helmiä. Vahingossa ostin joustavaa nauhaa nahkajäljitelmän sijasta. Kokeeksi kokosin helmet ja jousto ei haittaa. Joustava nauha sopii pienten lasten äidille hyvin, kun ne pienet sormet eivät meinaisi millään pysyä erossa helmistä :)

 "Kanervikko"

Loppuviikko on sujunut rauhallisemmin. Perjantaina kaikki lapset olivat koulussa/hoidossa ja terveinä. Ihana anoppi lupasi minulle lapsivapaan vuorokauden. Toteutuminen jäi hiukan puolitiehen, koska kotiin jäi sairastunut keskimmäinen. Taas on mennyt yö kuunnellessa hillitöntä yskimistä. Vielä pitäisi saada haettua pojat kotiin, ajokeli näyttää karmealta. 

Onneksi tänään tulee mies kotiin. Ja Sinellistä saa lisää helmiä :)

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit, erityisesti nuo ylemmät! Ja juu, joskus tuossa kirjoittelinkin, että olen trikoopaitanainen. Oliskohan tässä se särmä mullekin?

  VastaaPoista
 2. Pinkki ja musta toimii!

  VastaaPoista
 3. Pinkki ja musta toimii!

  VastaaPoista
 4. tuo musta-pinkki yhdistelmä on tosiaankin yllättävän raikas!

  VastaaPoista
 5. Mulla on varmaan näytön asetuksissa jotain vikaa, pinkki näyttää ihan punaiselta. Kivat helmet kuitenkin =)

  VastaaPoista
 6. Hymytyttö: Kyllä tuollaisilla puuhelmillä saa eloa perustrikoopaitaan ihan varmasti. Ei muuta kuin pujottelemaan vaan :)

  Kiitos anynoomi, Pinkki ja Eloise.

  Vera: Kuva ei kyllä toista värejä mallin mukaisesti, mutta sellaista on mun talviajan amatöörikuvaus :( Mutta ei ne kyllä mun näytöllä punaisiltakaan näytä.

  VastaaPoista