22. helmikuuta 2012

Mies lastenvaateostoksilla

Pyysin miestä katsastamaan työmatkallaan jonkun outletin tai vaikka Gapin ja tuomaan pojille hupparit. Hyvin isi suoriutui tehtävästä ja oli vielä päättänyt ottaa huppareiden lisäksi jälleen yhdet Star Wars paidat. (Jos naisella ei voi ikinä olla liikaa kenkiä, ei pojan viikarilla voi olla liikaa Star Wars paitoja). Alla miehen valinnat:


Yksi SW paita menikin saman tien päälle. Loppulasku ei päätä huimannut, 3 hupparia ja 3 Star Wars paitaa lähtivät kohtiin 98 usd:llä. Koot olivat ohjeitteni mukaiset ja paljastuivat varsin isoiksi. Taitaa tulla keväthuppareiden sijasta syyshupparit. Oli mies saanut laukkuunsa mahtumaan myös aikamoisen lelukasankin -jopa autoradan :) Ja se mitä vaatekaupassa säästettiin, kuulemma tuhlattiin moninkertaisesti lelukaupassa...

Esikoinen on hiihtolomalla, mutta aikuisilla ei ole lomaa :( Minun oli tarkoitus pitää vapaata pari päivää, mutta tulikin tiukka työputki. Suorastaan harmitti esikoisen surkeat lomajärjestelyt. Ihan kiva loma kuitenkin järjestyi, osaltaan siksi, että keskimminen oli vielä maanantaina ja tiistainakin sairaana ja isi hoiti poikia. Meno oli aika rauhallista, kiitos tuliaislelujen. Viikonloppuna isovanhemmat veivät esikoisen ja kuopuksen kylpylään, tänään olimme iltapäivän lumisateessa laskettelemassa, huomenna vaari tulee hiihtämään ja eiköhän jotain vielä keksitä perjantaiksikin. Itsekin olisin niin löhöpäivän tarpeessa -ehkä sitten ensi kuussa...

6 kommenttia:

 1. Teillähän on mies suoriutunut shoppailusta oikein mallikelpoisesti =)

  Meilläkin esikoinen hiihtolomalla (eipä ole kyllä suksia kaivanut esiin), ja valittelee kun on tylsää. Huomenna mennään katsomaan lentokoneita ja nuuhkimaan ihan pientä vauvaa, lauantaina olisi tarkoitus mennä Sea Worldiin.

  VastaaPoista
 2. Taisi olla mieluisat tuliaiset kaikille!
  Meillä ei vanhin pitäisi tällä hetkellä mitään muuta kuin star wars, ninjago tai pelipaitoja...

  VastaaPoista
 3. Wautsi, kyllä teillä on taitava iskä! Meidän iskä ei todellakaan moiseen suoritukseen yltäsi noiden tekstiilien kophdalla, autorata onnistuisi varmaan:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti kaikille kommenteista. Mies tosiaan suoritui mukavasti.

  Vera: Sealife on kyllä kiva paikka. Jos ette ole käyneet, niin kannattaa joskus käydä myös tropicariossa katsomassa matelijoista.

  Hanna: Teidän vanhimman vaatevalinta on ihan kuin meidän poikien. Kaikille kelpa Star Wars, kuopukselle Ninjago ja keskimmäiselle pelipaidat :)

  VastaaPoista
 5. Pisteet miehellesi! Ilokseni olen huomannut itsekin miehen osaavan yhtä ja toista :)

  VastaaPoista
 6. Olipas tosi hyvät ostokset herra Kepposella! Ai autoratakin?? Wau!

  VastaaPoista