28. marraskuuta 2011

Mulla oli vaan käpyjä...

Oli tarkoitus pitää Hannan kanssa NaistenStanssit. Lähi Sinellissä ei ollut sopivia stansseja, toivottavasti saamme himoitsemamme stanssin tilattuna. Hannalla oli sentään piparkakkumuotteja, helmiä ja kristalleja askarteluun. Mitäs mulla oli? No, mulla oli vaan käpyjä.


Niistä tuli nopeasti puolisen tusinaa lumisprayattua käpyä. Ripustuslenkkeinä on ohutta rautalankaa. Ajattelin laittaa kävyt joulukuuseen koristeeksi tai voisihan niitä käyttää jouluisissa asetelmissakin. Tai korvakoruina à la keinulammas.

6 kommenttia:

 1. Ihanat korvikset, sopis täydellisesti meidän keinuhepalle:)
  Luin rästiin jääneitä postauksia ja en voi kuin kiittää päivän nauruista, kun luin tuota aiempaa Rakkaani: Riesa, Vaiva ja Iso-Harmi -postaustasi!! Niin mahtavasti kirjoitettu (ja valitettavasti NIIN tutunkuuloista, ONNEKSI äidit pääsevät välillä töihin lepäilemään!)

  VastaaPoista
 2. Pakko oli tulla katsomaan sun käpyjäsi;) Hienojahan niistä tuli!
  Mikäköhän stanssi teillä oli hakusessa? Jäi kovasti vaivaamaan...itsekin kävin tänään Sinellissä toteamassa että tyhjää oli hyllyillä...

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos. Joskus tekisi melkein mieli suudella toimiston lattiaa, kun saa hautautua tietokoneensa ääreen hiljaiseen toimistokuutioon :) Etenkin sellaisen päivän jälkeen, kun kotona on lähtenyt kaikki lapasesta.

  Niinu: Kiitos. On se niin epistä, että toisilla on kaikenmaailman kilkkeet ja toisilla vaan käpyjä ;) Ei me mitään ihmeellistä oltu Sinellistä etsimässä, mutta hylly oli täälläkin ihan tyhjä. Oltais ostettu ehkä lintu tai sitten jotain jouluista tai molemat. Ja mä tarvitsisin jotain poikamaista.

  VastaaPoista
 4. Ja mikäköhän stanssi nyt niin houkuttelee? Tahtoo tietää... :)

  Yhtä kaikki, komioita valkoisia käpyjä ihan Sofiannin tyyliin!

  VastaaPoista
 5. Onpas komeat kävyt =) itekin pitäis askarrella jouluisia juttuja, nyt ei vaan yhtään huvita ja inspis ihan kateissa. Tollasista kävyistä voisin ehkä just ja just selviytyä, jos ei tarvii muuta kun painaa sitä spraypurkin nappia =)

  VastaaPoista
 6. Olen edellisen kommentoijan kanssa samalla linjalla: hyvä idea ja ohje, kun tuosta suoriutuu sellainenkin, joka ei ymmärrä askarteluista, välineistä tai tekniikoista. Stanssit ovat jo hepreaa :)

  VastaaPoista