26. marraskuuta 2011

Rannalla

Sää ei kannusta lapsia ulkoilemaan. Pitää keksiä jotain houkutusta, jotta jengin saa pihalle. Mitä voisi tehdä harmaana ja tuulisena marraskuun iltapäivänä? Vaikka mennä rannalle.

Hämmästys oli melkoinen, kun rannan lähiparkkipaikka oli täynnä. Grillikatokseen oli laitettu tuulen suojaksi ylimääräinen pressu ja savun haju täyttää märän metsän. Joillakin rantakausi näyttää jatkuvan +5 asteessa. Märkäpuvussa tosin. Osa varsinaisia hyppytaitureita.


Upeat pilvet

 Kuunsilta? Ei vaan aurinko paistaa klo 13 :)


Tätä varten menimme. Muu oli yllätysekstraa.

Paikkana Vuosaaren Kalvik. Suosittelen näin marraskuussakin, kannattaa pukeutua lämpimästi. Reissun jälkeen maistui ruoka ja unet :)

JK: Aika harmittavasti tähän muuten mieluiseen pohjaan ei mahdukaan isot kuvat vaakatasossa. Mutta laiska ei jaksa miettiä, että mitä asialle voisi tehdä.

7 kommenttia:

 1. No olipas mukavat pikkuextrat teidàn puistoretkellànne :D
  Ihanaa viikonlopunjatkoa :D

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienoja kuvia ja paljon mielenkiintoista nähtävää sekä itselle että pojille! Tässä sen taas näkee, että kannattavampaa on lähteä kuin jäädä, vaikkei millään jaksaisi.

  VastaaPoista
 3. Ulkona on kyllä niin plääh ilma että! En ole edes suostunut vanhemmalle pojalle antamaan uutta toppaa käyttöön, ei niistä olis muuten mitään jäljellä. Saa kulkea viime vuotisissa kunnes tulee lunta.

  Nuorimmaiselle just tilasin kokovartalo-kumipuvun. Se kuitenkin kaatuu ihan joka ulkoilureissulla, ja oon pikkasen kyllästynyt kurasiin vaatteisiin. Ajattelin että kumipuku olis vaan helppo huuhtasta.

  Kivan näköistä muuten teillä siellä rannassa! Meillä ei oo täällä landella mitään hienoa rantapuistoa =( kesällä on sitten Hupikumpu järven rannalla.

  VastaaPoista
 4. Ciacy: Kiitos ja hyvää viikonloppu sinne lämpimämpiin olosuhteisiin.

  Mirka: Osuit kyllä ihan oikeaan. Pitäisi aina vaan jaksaa ponnistaa ahteri irti sohvasta ja lähteä liikkeelle. Ainakin noiden lasten takia, jotka yhä edelleen tulevat olohuonehulluiksi liiasta kotona kököttämisestä. Eikä se happi tee pahaa aikuisillekaan :)


  Vera: Ei kyllä ankeat säät. Meillä esikoinen ja keskimmäinen kulkevat välikausihousuissa ja toppatakissa. Muuten tulee kuulemma liian kylmä. Keskimmäinen on välillä ihan vaan välikausitakissa. Kuopus sentään koko topassa. Ja jestas on rapaista jengiä. Päiväkodin varatiloissa ei ole mahdollisuutta pestä kuravaatteita. Jouduin yksi päivä päästämään lapset autoon kuravaatteissa ja aivan käsitttämätön sotku. Meillä on kahdelle nuorimmaisella Ticketin kaksiosaiset kumipuvut ja olen ollut tosi tyytyväinen niihin.

  VastaaPoista
 5. Meillä on kanssa molemmilla toppatakit, vanhemmalla välikausihousut ja nuoremmalla fleecelliset kurikset. Nuorimmaisella on toppatakki aina ihan mudassa ja jostain sinne sisälle pääsee kuraa, niin että fleecevuori on myös ihan rapanen. Housuissa on sellaiset kangasvahvikkeet pepussa ja polvissa, ja niitäkin joutuu aina hinkkaamaan.
  Nyt tosiaan tilasin ihan Elloksen oman mallin kumihaalarin (saas nähdä kestääkö sitten käytössä), siksi aikaa käyttöön kunnes tulee lunta.

  VastaaPoista
 6. Tuttu paikka :) Olen asunut Vuosaaressa suurimman osan elämästäni ja ollut monet kerrat ystävien kanssa Kallvikin rannalla :) Harmi että välimatkaa on nyt sen verran ettei voi tulla noin hienolle laivalle leikkimään..

  VastaaPoista