2. marraskuuta 2011

Aatteiden sijasta vaatteita

Haluaisin kirjoittaa siitä, kuinka mielestäni naisia syrjitään työmarkkinoilla. Haluaisin kirjoittaa, kuinka teemme toinen toisillemme hallaa, kun emme pidä kiinni oikeuksistamme. Ja miksi naisen euro on vaan 82 senttiä. Mutta olen Halloweenin jälkeisessä energiavajeessa, marraskuisessa hyhmässä. Aatteita en pysty purkamaan sanoiksi. Kuvia sentään pystyn purkamaan kamerasta. Siis aatteiden sijasta vaatteita.

Karpaloita -blogin ja alen innostamana tilasin huppareita Bodenilta. Kuopus rakastaa huppareita. Tällaisia paksuja vuorattuja huppareita meillä ei olekaan ikinä ennen ollut. Nämä ovat minusta aivan ihanat! Aamulla autoon mennessä on näppärä sujauttaa ihanan pehmeä tähti-huppari päälle.

Tämä oli elämäni ensimmäinen Boden tilaus. Hupparit vaikuttavat hyviltä, koot ovat reiluja. Toimitus oli erittäin nopea. Aika ihmeellistä, että vielä tähän aikaan vuodesta voi kulkea hupparissa. Toiveikkaana aiomme jatkaa aamuista hupparointia pakkasille saakka.


Pojat valitsivat itse värin ja kuosin. Yksivärisen sijasta kaikki halusivat tähtiä.

Kankaita tulee edelleen vähän osteltua. Harvakseltaan ehdin mitään kuitenkaan tekemään, mutta joskus kuitenkin. Esikoiselle valmistui peruspaita ihanasta dinokankaasta, keskimmäisen paita odottaa helman ompelua.


Korjausompelua kyllä riittää. Meillähän vaatteet, etenkin ulkovaatteet, ovat kestäneet hyvin käyttöä. Esikoinen on nyt päättänyt tehdä äidin rahoihin suuremman loven hajottamalla ja hukkaamalla vaatteita jatkuvalla syötöllä. Jos joku säilyy tallessa ja ehjänä, niin se onkin sitten hetkessä pieni.



Yllä olevat olivat ne viimeiset ehjät ja sopivan kokoiset ulkohousut. Pakko kai tässä on vielä tähän aikaan illasta ryhtyä parsintaharjoituksiin *huoh*.



Sitten vielä viimeiseksi vaattekuvaksi oma lemppari, rennon toimistopäivän vaate. Kovin moni blogisti tuntuu haluavan poistaa sinisen värin maailmasta kokonaan, mutta minä tykkään sinisestä - etenkin itselläni :) Tämän kokonaisuuden avokkaita myöden ostin siltä Voss-veden maistelureissulta. Paita Taifuun ja housut C&A farkut, kengät Ara. Kengissä on joku superpehmuste päkiän alla, jota jalat kiittää.

7 kommenttia:

  1. :)
    Ihanat nuo tähtihupparit, olen samaisia katsellut, mutta kun ei akuuttia tarvetta ole, olen ne sinne jättänyt. Kun teiltä nuo pieneksi jäävät, voisivat vaikka nuo molemmat meille matkata:)
    Oma ompeuksesi myös todella upea! Onko sinulla saumuri?
    Ja tyylikäs toimistoasu, minulla pysyy myös tuo sininen kaapissa, niin omassa, kuin lastenkin:)

    VastaaPoista
  2. Voi tuo dinokangas on ihanaa, itse en ehtinyt sitä tilaamaan kun se loppui niin nopsasti! Ihana tuo vihree huooari (miten niin tämä äiti tykkää vihreestä ;))

    VastaaPoista
  3. Ihanat hupparit. Miten sä saat sun lapset kuvattavaksi ja jopa hymyilemään? Sulonen kuva taas.

    VastaaPoista
  4. Mä en tiennytkään, että sininen on "out". Tästä sen taas näkee, miten olen ajan hermolla. Toi paitasi on tosi kiva!

    Kuten myös toki poikien vaatteetkin. Ja taas mä sain lisää potkua siihen, että lapsetkin voi vaatettaa nätisti (eikä vaan markettikamalla kuten meillä tähän asti).

    VastaaPoista
  5. Onpas ihanat hupparit! Meilläkään ei ole Bodenia ollut ennestään, pitäisi varmaan jossain vaiheessa kokeilla =)

    VastaaPoista
  6. Ostin Bodenilta myös yhden trikoopaidan, joka oli kyllä mielestäni vähän turha leveä. Muuten vaikuttaa hyvältä, vaikka tuotteiden kestosta mulla ei ole vielä kokemusta.

    *riikka*: Mulla on saumuri. Ostin vähän koemielessä käytetyn saumurin. Siinä vaiheessa en vielä tiennyt, että montako saumaa aion sillä ommella. Olen harkinnut sen Singerin perusrouskun vaihtaa parempaan. Ompelukoneen sain joululahjaksi mieheltä, sekään ei vastaa nykyisiä vaatimuksiani, mutta sillä pitäänee vielä jonkun aikaa pärjäillä. Oon tullut niin laiskaksi, että vetäisin käänteet usein vaan ompelukoneen jollain jousto-ompeleella enkä viitsi viritellä kaksoisneulaa.

    anonyymille: pojat usein miten tulevat kuvattavaksi mielellään. Jos eivät tule, niin sitten jätän homman suosiolla väliin. Meillä tappelu yleensä käydään siitä kuka pääsee kuvaan :)

    VastaaPoista
  7. toivottavasti se aatepostauskin tulee vielä. tykkään lukea sun blogiasi juuri näiden takia :)

    t. lukija

    VastaaPoista