8. lokakuuta 2011

Lorvantai

Olipas kiireinen viikko. Taas tuli illalla sammuttua lapsia nukuttaessa vaatteet päällä ja hampaat pesemättä sänkyyn :( Onneksi on viikonloppu ja meillä vietetään tänään lorvantaita. Lapset saavat katsoa televisiota tai läträtä vesileikeissä. Elättelen toivetta, että kaverit tulisivat hakemaan poikia ulos, niin ulkoilukin hoituisi lähinnä välillä ovelta pihalle vilkuilemalla. Just tälläisinä päivinä tekee mieli luistaa ruuanlaitostakin ja tilata pizzaa kotiin.

Käsityö saralla on hiljaista. Viikko sitten vihdoin sain ommeltua keskimmäisellekin housut Metsolan autofroteesta. Kuopuksellehan tuli mustasta ja keskimmäiselle vihreästä. Nuo Metsolan autot ja traktorit iskevät meidän poikiin edelleen täysillä. Ja minuun myös, vaikka en voi sanoa ikinä olleeni uusretron ystävä. Kokonaisuus keltaisella paidalla taitaa lipsahtaa liikaa uusretron puolelle, joten varmaan mustan yhdistelmää tulee käytettyä enemmän. Housujen kaveriksi molemmilla pojilla on mustat perustrikoopaidat, lisäksi keskimmäisellä tuo keltainen ja kuopuksella punainen.

Stockan Hullut päivät olin ajatellut jättää ihan kokonaan väliin. Muutaman kerran olen mennyt jonkun sisäänheittotuotteen perässä ja aina jäänyt ilman. Mua ahdistaa se tungos ja töniminen. Sain kuitenkin kaveriltani täsmävinkin ja kävin ostamassa lisää luettavaa. Sinne jäi vielä muutama pokkari (a 3,90), jota en ollutkaan lukenut, mutta lorvantaina en kykene kaupoille. Ja se pakollinen paitapusero joulun rientoihin esikoiselle tuli myös hankittua näppärästi.

Viime vuonna jäimme kokonaan ilman tuota Fazerin huippuhyvää piparkakkusuklaata. Tänä vuonna emme, sillä ensimmäinen 300g levy on jo tuhottu (se oli mies, minä vain maistoin ihan pikkasen).

   
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Vihreät housut ovat just hyvät keltaisen kanssa. Kuopuksen näin livenä mustissa housuissaan ja näytti vielä paremmalta kuin kuvassa.

  t: Rusthollarin mamma

  VastaaPoista
 2. Komeat on housut.

  poikien kivan lookin pilaa kuitenkin tuo keskimmäisesi pitkä tukka.

  Näyttää tuossa toisessa kuvassa ihan äitinsä mini-versiolta.

  Korttipohjakin on paska!

  terveisin: uneton nordsjössä

  VastaaPoista
 3. Sinä Nordsjölainen: minulla on vahva epäilys todellisesta identiteetistäsi. Tulemmekin huomenna ovellesi ja voit vähän parturoida tuota keskimmäistä. Otsatukka siistiksi ja 5cm takaa pois kiitos.

  Palautteesi korttipohjastani on murskaavaa. Voi olla, että olet ensi yönäkin uneton, sillä saatan joutua tiedustelemaan useaan otteeseen puhelimitse sinulta, että mitä todella tarkoitit.

  VastaaPoista
 4. tuo tukka on vain ihana! joku on kateellinen, kun omalla lapsella on vain kaksi haiventa ristissä!

  VastaaPoista
 5. Mähän haluaisin nuo kiharat itselleni. Enkä todellakaan vielä raski leikata lyhyttä tukkaa. Mutta siistittävää kyllä riittäisi. Huomenna nähdään siis ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan loistava nimi tuo lorvantai! :-D
  Meillä lipsahti lorvantai vähän liiaksi puuhailun puolelle, mutta tulipahan nyt sitten imuroitua ja pestyä pyykkiä.. Huomenna sitten kunnon lorvimiset päälle.

  Vähänkö taitava olet, hienot pöksyt!!

  VastaaPoista
 7. voi ei paljastuin. :D :D

  joskus vielä saat sen toivomas angstipalautteen! :D

  ehkä syynä oli se ettei korttia ollut koko postauksessa vai oliko syynä nerokas nimimerkkini? :D

  VastaaPoista
 8. Lorvantai on hyvä päivä! Eikö sellaista voisi saada oikeasti kalenteriin, edes kerran vuodessa. Silloin kaikkien pitäisi lorvailla. Ennen vanhaan sellainen oli kerran viikossa - sunnuntai. Silloin ei saanut tehdä mitään työksi luettavaa, luulen, että se oli ihmiselle hyväksi...Sunnuntaille olisi tilausta nykyäänkin.

  VastaaPoista
 9. Olit tullut lukiaksi blogiini (kiitos siitä) ja sitä kautta löysin tänne. Onpa mukava lukea toisen kolmen pojan äidin kirjoituksia, meidän pojat 05, 07, ja 10 syntyneet. Niin ja tuo On the Roan kangas on todella ihanaa!

  VastaaPoista
 10. laita kuva, kun tukka on siistitty. meillä on samanlainen pehko ja tuntuu, että sille pitäisi tehdä jotain. ympäristön painostuksesta, lähinnä. =(

  VastaaPoista