11. lokakuuta 2011

Arkea, arkea, UPEAA arkea


Minä en tunne kuuluvani siihen joukkoon, joka jaksaa innostua ja inspiroitua arjesta. Minä mieluummin laiskottelisin, lorvisin ja jopa juhlisin :) Realiteetit eivät salli vapaaherrattaren elämää ja arki on paikasta toiseen säntäilyä, lasten kiljuntaa ja jatkuvaa työleiriä. Mutta tänään hehkutan arkea. Oi, ihana arki!

Olen tehnyt kaikki töissä kertyneet rästit. Kaikki :)

Olin tänään päiväkodilla hakemassa poikia 15:50. Päiväkodilta lähti reimukkaita poikia, kun kerroin, että tänään teemme yhdessä jotain tosi kivaa. Pojat valitsivat leipomisen.


Poikien ja äidin tekeleitä. Eipä onnistunut lautasen kuvaus ilman pieniä sormia

Ja sitten vielä pukeutumisasiaan. Tässä rento mutta toimistokelpoinen asu, jonka hankin työmatkalta syyskuussa. Dagens: tummat farkut, ruskea-valkoraitainen paitapusero ja kaulakoru.


Ja sit tälläinen epäselvä kännykkäkuva
ja vähän jo päivän aikana rypistynyt paitis mikä jotenkin korostuu

Sitten vielä ihan käsittämätön juttu: meidän perheessä ei ole sairastettu yli 4 kuukauteen (kop, kop *koputtaa puuta*). Viimeksi tällaista on tapahtunut vuonna 2004. Meillähän pojat ovat sairastaneet paljon. Esikoinen oli pari päivää poissa koulusta yskän takia, mutta ei ollut pahasti kipeä. Ei siis lasketa. I want this more!

4 kommenttia:

 1. Hurraa ihanalle tavalliselle päivälle. Ja leipomukset näyttävät herkullisilta, tuli vesi kielelle.

  VastaaPoista
 2. Kiva paitapusero! Toimistossa sen avulla voi osoittaa pätevyytensä ja rennon tyylikkyyden, ripauksella aikuisuutta. Rentoutta tuo koru.

  Mä en tajua tota arjesta nauttimista ja toisaalta tajuan. Mieluiten mäkin vaan juhlisin. Mutta sitten... ELämä on suurelta osin arkea, paras olisi siitä tykätä. Mä tykkään siitä itseasiassa enemmän kuin miedän useimmista viikonlopuista...

  VastaaPoista
 3. Kiva paitis ja komiat pullat!
  Meillä on tällä viikolla ollut koko katras enterorokossa. Samalla havahduin siihen kuinka onnekkaita olemmekaan olleet, kun tytöt olivat siaraita viimeksi ennen viime joulua!! Poika on puolestaan korvatulehdusputkessa, viisi antibioottia 4:ssä kuukaudessa... tämän kuun lopussa pistetään putket ja leikataan kitarisat, niin loppunee tämä via dolorosa!
  Toivottavasti teille ei tule sairaspäiviä tänä vuonna enää yhtään. Ja kaikkea kivaa muutenkin teidän upeaan arkeen!!

  VastaaPoista
 4. Sait hymyn huulilleni tällä jutullasi. Kiva lukea onnellisesta arjestasi. ;)

  Dagens asu on oikein onnistunut. Raitapaita on särmä ja koru sopii siihen oikein hyvin. Pitäisikin tehdä itselle pitkästä aikaa joku pidempi koru. Hmm...

  VastaaPoista