1. toukokuuta 2011

Kortteja ja vapunviettoa

Vapunvietosta tuli tarjoilujen osalta poikkeava. Mies lähti vappuaattona neljän maissa kauppaan ja jäimme ilman tippaleipiä!! Munkkeja oli jäljellä vain yksi muovipussiin pakattu ankea satsi. Kauppojen viimeinen. Mies sentään kävi tsekkaamassa Prisman, Citymarketin ja Alepan. Eipä hankittu simaakaan, kun ei ollut mitään tarjottavaa sen kanssa. Lapsia tilanne ei harmittanut, koska vappupalloja oli sentään jäljellä ja puuttuvat vappuherkut korvasimme sipseillä ja pullalla. Juhliminen typistyi meillä ilmapalloihin ja vappupilleihin.

Pääsiäistä ennen meille sattui loistava mahdollisuus yhdessä Mirkan ja Leonidan kanssa viettää lomapäivä Kätsyjen tyyliin - eli askarrellen. Kiitos Mirkalle emännöinnistä! Olipas kiva päivä. Päivän teema omalta osaltani oli itselleni "kokeellisissa" tekemisessä. Tuotokset ovat sitten vähän sitä sun tätä. Gessokokeiluun meni aikaa pari tuntia, tulos on sellainen, että meidän 3v tekaisee vastaavan tai paremman 5 minuutissa :)

Valmiiksi kortiksi saakka tuli tämä surumielinen nainen, joka kulkee nimellä "I lost my love in Paris". Tosin kätsyt keksivät kortille iskevämmän nimen "Syfilis".  Nainen saattaisi olla ajatunut uralle, missä helposti saa tuollaisen taudin.
Kerropas sitten harrastuksesta tuttaville...
-Mitä teit lomalla?
-Kävin yhdellä kaverilla ja tein siellä "syfiliksen". Siis sellaisen syfilis-kortin.
-???


Kuva on on leimattu sinisellä ja embossattu kirkkaalla. Sen jälkeen väritelty Promarkereilla ja perhosessa on Glossyä päällä. Nappi omatekoinen, höyhenet värjätty Distresseillä, taustoja olen käsitellyt myös Distresseillä.

Syfilis-neidolla on myös sisar, joka on päätynyt viettämään hiljaisempaa eloa. Tämän kortin nimi on "Haluan sulautua tapettiin".


Molempien korttien tekeminen oli ihanaa. Mutta hankalahan näille korteille on keksiä käyttöä -kenelle kehtaa lähettää kortin, jonka lemipinimi on syfilis?

5 kommenttia:

 1. Mä vaadin yhden piilon avajaisonnittelukortiksi!! sisäteksi: Onnee puljulle! kuppa ja kuus muuta! toivoo: marita täti :D

  VastaaPoista
 2. Siis oikeesti, niin jäätiin meilläkin ilman vappupäivän munkkeja samasta syystä! En oikeesti ymmärrä miten vaikeeta se on ottaa niitä myyntiin tarpeeksi, että nekin ihmiset jotka käy kaupassa pari tuntia ennen sulkemisaikaa saisivat omansa!
  Kuten huomaat, jäi vähän harmittaa. ;D

  VastaaPoista
 3. Vappusimat ja munkit jài tààllàkin juomatta....
  mutta siis aivan ihanat kortit olet saanut aikaiseksi. Sà oot kyllà tosi taitava kàsistàs..kunpa minàkin osaisin. Huomasin vain tuon ajan kuinka kauan olit niità tehnyt...mulla ei riittàis hermot...tosin seuraavat sujuu varmasti jo paljon nopeammin.

  VastaaPoista
 4. Hanna: kuppakortin voin kyllä tekaista sulle Piiloon. Mutta vielä en allekirjota mitään tätinä. Jos alat opettaa lapsia kutsumaan mua tädiksi, joudun ryhtymään välittömiin ja kauheisiin kostotoimiin :)

  Mia: Olisi minustakin kiva ollut saada oikeaoppiset vapputarjoilut. En olisi mitenkään uskonut tippaleipien ainakaan loppuvan, kun ne säilyvätkin pidempään.

  Ciacy: Kiitos. Välillä on kiva vaan kokeilla jotain outoja juttuja, jolloin aikaakin menee eri lailla.

  VastaaPoista
 5. Hekotin ääneen lukiessani tätä juttua! Lapset ihmettelivät, miksi äiti hihittää yksinään yläkerrassa.

  Minä tykkään syfilis-kortista hyvin paljon. Ja hei, meille Kätsyille voi lähettää aivan millaisia kortteja vain, koska me ymmärrämme TÄYSIN! : D

  VastaaPoista