28. tammikuuta 2011

P*skis 75 ja *kele!

Aika vetävän näköinen otsikko vai mitä :)

P*skarteluhaasteessa nro 75 pitää käyttää huopaa tai tehdä työ huovuttamalla. Pirteämpänä hetkenäni tein tällaisen ystävänpäiväkortin.


Leima on ensimmäistä kertaa käytössä, väritetty Promarkereilla. Taustapaperi Papermanian, vähän distressiä kulmissa ja sitten kokeilin tuollaisia koukeroita piirtämällä. Huopaa kortissa on punainen kukka.

Vointi on taas palannut karmean puolelle. Katteet nielussa alkavat vähitellen irtoamaan ja kurkku on erittäin kipeä. Sen vielä lääkkeellä kestäisin, mutta nielua kutitteleva ja sinne valuva peitemäski täytyy kakistella ulos. *kele! Homma on niin etovaa, että jätän tarkemman kuvauksen sikseen. Koko kurkku on kipeä ja käheä ja ääni on mennyt. Keskimääräisen toipumisen mukaan mulla onkin nyt kipeimmät päivät sinniteltävänä. Kyllä pelottaa, että tuleeko vielä verenvuotoakin.

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Mahtaa olla ihana, naisellinen ja herkullinen olo... Hyi hitto, voin vaan kuvitella kuinka pahalta haisee ja maistuu, ällöööööööö :p

  Mutta kuuleppas kuule, tuo leimakuva on vallan ihana, ja vähän erilainenkin mimmotteita oon aijemmin nähnyt. Oikein kivan näköinen hankita, ja voisi kuvitella että sille olisi käyttöä useammassakin tilanteessa. Teikä on taas tekassut vähän erilaisen kortin kuin yleensä! :)

  VastaaPoista
 2. Noita korttiaskartelun hienouksia en taida osata kommentoida - kivalta näyttää!

  Mutta tuo olotilasi kuvailu sai jostain syystä mun vatsan kippuralle. Y-Ö-K!
  Joten pikaista paranemista ja malta nyt ottaa iisisti!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti, kuva ja käsiala. Olosi kuulostaa hurjalta. Toivotan oikein pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Korttisi on kaunis! Kiva leimakuva ja muutenkin.
  Olosi kuulostaa kamalalta. Luin noita aiempia postauksia, kun arvasin mistä kyse. Yhdellä tutulla kun oli viime vuoden lopulla sama juttu, ei ollut helppa silläkään.
  Mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa sullakin varmaan helpottaa.

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva kortti! Suloinen leima. Ja tosiaan ihan uutta tyyliä sinulla! Oikein onnistunut!

  Ja onpa ällöttävä kuvaus olotilastasi! Jotenkin luulin, että olit jo paremman puolella, mutta tuohan on ihan kamalaa vieläkin! Voi raasua. Ehkä huomenna on jo parempi vaihe?

  VastaaPoista
 6. Kaunis herkkä kortti!! =)

  pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 7. Tää on tosi ihana <3 Varsinkin tämmöisen kesäpuutarhurin mieleen kovasti <3

  Paranemisia täältä pohjoisestakin <3

  VastaaPoista
 8. Ihan mahkis leimakuva ja oiva toteutus muutoinkin! Sinnittele itsesi kuntoon sinne Leimailutaivaaseen, joohan? Se ainakin varmaan auttaa...

  VastaaPoista
 9. Ihanan kesäinen kortti. Kauniisti väritetty leimakuva ja ihanat koristeet.

  VastaaPoista